Przejdź do forum
odmowa wyplaty

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] odmowa wyplaty

124 Posty
48 Użytkownicy
0 Reakcje
14.8 K Wyświetlenia

Napisane przez jaromma
I przez takie praktyki kolesi coraz więcej roomów nie daje free casha na otwarcie Polakom, Rumunom, Ruskim i tym podobnym kombinatorom...

Skąd takie informację bo nie spotkałem się z czymś takim...

k4milo Autor wątku
k4milo
PokerStrategist

kombinuje i oczywiscie spamuje ich mailami, ale oczywiscie maja to gdzies, gdy wplacalem pieniadze nie robili z tego problemu, obudzili sie gdy chcialem wyplacic, to prawda moj kumpel zalozyl konto i dostal kapital startowy ale zagral ze mna normalnego hands upa i go przegral, wiec tego zbytnio nie rozumiem... napisalem im to, ale oczywiscie odpisali, ze to nic nie zmienia ban zostaje... teraz napisalem im maila, ze zglosze to na policje^^ albo opisze ich w jakims magazynie i straca spora klientow

aa i ten znajomy tez dostal bana

rimfiztrik
PokerStrategist

Napisane przez k4milo
teraz napisalem im maila, ze zglosze to na policje^^ albo opisze ich w jakims magazynie i straca spora klientow

aa i ten znajomy tez dostal bana

To ich bardziej rozbawiłeś raczej niż wystraszyłeś. Przecie oni wiedzą, że 1) granie w PL samo w sobie jest nielegalne 2) są poza jurysdykcją policji- nie mają siedzimy w PL 3) mają podstawy sądzić, że złamałeś regulamin 4) nie stracą klientów

Niepoważne jest natomiast, że zablokowali Tobie kasę przy wypłacie- powinni zrobić to kiedy wykryli sprawę, a teraz to naprawdę paskudnie wygląda.

Jeśli tak wygląda polityka pokerroomów to przestaję się dziwić, że ustawodawca chce zakazać działalności pokerowej w Polsce.

elmuerto73
Oldschool Grinder

Napisali Ci że ban jest nieodwracalny i raczej nic nie zwojujesz.Od tego typu złamania regulaminu nie ma odwołania, a swoją drogą oni nie wymyślili sobie tego żeby ograbić Cię z kilku stów.Pozdrawiam.

k4milo Autor wątku
k4milo
PokerStrategist

no najgorsze jest to, ze sa bezkarni. Nie napisza jasnej odpowiedzi i nie odpowiadaja na pytania tylko, ze zbadali sprawe i ban zostaje...

Kemor
Oldschool Grinder

podaj nick z FTP i date kidy grales HU ..... tu napewno znajdzie sie ktos kto ma za duzo czasu .... wskoczy szybko na PTR i powie ci czy kolega przegral ta kase czy moze ci ja podarowal :) z tymi informacjami otrzymasz jasna odpowiedz czy masz jakies szanse na odblokowanie czy juz nie :) pzdr.

Też mi coś, mi zablokowali konto i uniemożliwili grę na tym roomie bez łamania regulaminu.. Będę próbował może jak adres zmienię..

Wg mnie powinno to wygladac tak, ze rekwiruja pienidze które pochodzą z chip dumping a reszte oddaja (te ktore byly jego powinny mu zostac zwrocone) bo inaczej to jest normalne zlodziejstwo.... sorry ale inaczej tego nie moge nazwac ktos wplacil np 500$ potem wygral od kogos kapital 50$ i zabieraja mu 550$? To jest zwykla kraziez w moim odczuciu.

Co do FTP to tez mi zablokowali kiedys konto i po wielu mailach i prosbach i wysylanych dokumentach napisali mi, ze odblokuja moje konto (tak w ogole chodzilo o to ze niby mam tam 2 konta jedno na siebie drugie na kogos innego i gram na obu co nie bylo prawda) ale w przyszlosci jak znow beda mieli jakies podejrzenia co do mojej osoby to zablokuja na stale konto i moga zarekwirowac pienaidze (wtf?)

Szczerze mowiac troche sie boje o moja kase na FTP... nie wiem czy slusznie, dlatego nie bede tam trzymal duzych ilosci co jakis czas robie cashouta bo moze sie to wydawac smieszne ale naprawde mam obawy widzac co sie dzieje.

aswoją drogą oni nie wymyślili sobie tego żeby ograbić Cię z kilku stów.

No sorry ale te pieniadze nie wyparowaly tylko ktos je [Treść Edytowana]... prawda ?

//Wulgaryzmy - Urbi

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez GosuRage
bo inaczej to jest normalne zlodziejstwo.... sorry ale inaczej tego nie moge nazwac ktos wplacil np 500$ potem wygral od kogos kapital 50$ i zabieraja mu 550$? To jest zwykla kraziez w moim odczuciu.

Złamał regulamin. W regulaminie jest wyraźnie napisane jakie są konsekwencje

Pozdrawiam

Złamał regulamin. W regulaminie jest wyraźnie napisane jakie są konsekwencje Pozdrawiam

Dobrze Urbi ale mi też zablokowali bo 2 konto w gospodarstwie domowym (do czego się przyznali, że w sumie może być tylko na 2 różne osoby).

To co jak mi odblokują to potem mi znowu zablokują z byle powodu i kasę zabiorą?

Ale ja już mam plan na to co zrobili, może jak IP i adres (a mój adres ma tak naprawdę 2 wersje) nie będzie identyczny to da radę. I wcale tutaj nie chcę oszukiwać nikogo tylko grać normalnie na własnym koncie.

Najgorsze jest to, że do nich nic nie dociera.

magda25uk
Oldschool Grinder

Ciekawe jak wygladal ten HU. Bo w sumie ciezko jest udowodnic, ze ktos przegral celowo, chyba ze zrobil to w bardzo ordynarny sposob.

I tego typu sprawy chyba nie tak powinno sie zalatwiac. Nie powinno byc sytuacji typu "banujemy ci konto na zawsze" tylko raczej "czy moglbys wytlumaczyc, dlaczego rozgrywka HU XXXX przebiegala tak a nie inaczej, gdyz podejrzewamy, ze podchodzi to pod chip dumping".
Sorry, ale poki to ja daje im zarobic i jestem klientem to chyba im powinno zalezec na dobrych relacjach.

A co do straszenia polcja to lepiej odpusc, ale jezeli faktycznie to HU wygladalo w miare normalnie to wklej HH i opisz sprawe na wszystkich forach pokerowych i przeslij im link.
Maja przedstawicieli prawie wszedzie, beda musieli sie ustosunkowac

Magda, a Ty na FTP grasz? Dogadałaś się w końcu z nimi? Czy w przenośni mówisz?

magda25uk
Oldschool Grinder

Gram na ftp, udalo sie po dlugim czasie przejsc weryfikacje, ale mam nadzieje, ze nigdy nie bede juz miala do czynienia z supportem, bo gorszego w zyciu nie spotkalam (biorac pod uwage p*, na ktorym wczesniej gralam, ftp jest "100 lat za murzynami :D ).

Na szczescie z wyplatami nie mialam problemow, ale do dzis na wspomnienie, jak te <cenzura> z supportu mnie potraktowali, az mi sie :rage: :rage: :rage: chce.
A mail, w ktorym pisza do mnie per "Marco" (nawet imienia im sie nie chce dobrze pod ctrl+c wkleic :facepalm: ), uzywajac formy meskiej, imo EPIC _confused:

Napisane przez giancardi

Złamał regulamin. W regulaminie jest wyraźnie napisane jakie są konsekwencje Pozdrawiam

Dobrze Urbi ale mi też zablokowali bo 2 konto w gospodarstwie domowym (do czego się przyznali, że w sumie może być tylko na 2 różne osoby).

To co jak mi odblokują to potem mi znowu zablokują z byle powodu i kasę zabiorą?

Ale ja już mam plan na to co zrobili, może jak IP i adres (a mój adres ma tak naprawdę 2 wersje) nie będzie identyczny to da radę. I wcale tutaj nie chcę oszukiwać nikogo tylko grać normalnie na własnym koncie.

Najgorsze jest to, że do nich nic nie dociera.

Zablokowali mi w ten samo sposob - ten sam powod.
Jednak pieniedzy nie zarekwirowali tylko wyplacili.
Wiec przypuszczam, ze Tobie mimo blokady konta tez kase oddali.

magda25uk
Oldschool Grinder

Mi np zablokowali bo chcialam wplacic ponad 600$ :facepalm: :D

szok38
Elite Grinder

Mi starsy zablokowały bo chciałem ponad 1k .Mają regulamin i na chwilę rybka była.
FTP też ma podobny , tylko po to aby chronić. Mechaniczne to to , ale ogólnie w porzo.

No i stałych klientów problemy wypłaty nie dotyczą. Zawsze mogłem wypłacać ile chciałem od razu. Fakt - to nie były miliony :rolleyes:

rimfiztrik
PokerStrategist

Napisane przez Urbi23
Złamał regulamin. W regulaminie jest wyraźnie napisane jakie są konsekwencje

Pozdrawiam

Toć to bezprawie jest. Mogli go banować w momencie jak złamał regulamin, a nie pozwolili grać i jak coś wygrał to zabrali kasę i dali bana. Czy FTP nie podlega żadnej kontroli? Czytałem, że w Irlandii mają siedzibę to muszą podlegać prawu unijnemu, które bankowo nie pozwala na takie praktyki.

Tak sobie teraz pomyślałem, że ja to dopiero będę miał kłopoty przy większej wypłacie- mam neta z osiedlowej tv gdzie IP jest prawdopodobnie to samo dla jakiejś większej ilości mieszkań (widzę po megavideo, gdzie limit wyczerpuje się po 8minutach)

jab0c0
Elite Grinder

Myślicie, że oni sprawdzają codziennie każdego HeadsUpa? gdy chcesz wypłacić, sprawdzają dopiero wtedy Twoją historie, czy jest 'czysto'. Jak dla mnie jest to bardzo naturalne postępowanie i wiele mnie czasochłonne.

Napisane przez jab0c0
Myślicie, że oni sprawdzają codziennie każdego HeadsUpa? gdy chcesz wypłacić, sprawdzają dopiero wtedy Twoją historie, czy jest 'czysto'. Jak dla mnie jest to bardzo naturalne postępowanie i wiele mnie czasochłonne.

Co nie zmienia faktu ze powinni zabrac tylko fundusze z chip dumpingu a [Treść Edytowana]caly hajs i dla mnie jest o bezprawie i zlodziejstwo bez wzgledu na to jaki regulamin maja na ftp.

//Wulgaryzmy - Urbi

Support FTP jest beznadziejny.
Czuje zażenowanie ich postępowaniem. Dostałam kapitał startowy, uwolniłam go zarabiając przy tym ~400$... wtedy podjęłam decyzje o zmianie roomu dla first deposit bonus i zaczęła się weryfikacja (od tego momentu konto zablokowane of course). Najpierw prośba o skan dowodu osobistego, później rachunek w celu potwierdzenia adresu (a na dowodzie nie ma?) ... wszystko załatwione w żółwim tempie i na koniec dostałam mail o następującej treści :

Dziekujemy za nadeslane dokumenty.

Z przyjemnoscia chcielibysmy Pani poinformowac, ze dokumenty zostaly
pomyslnie zweryfikowane.

Prosilibysmy Pani o nadeslanie nam zdjecia Pani trzymajacej dowód osobisty

To są jawne kpiny. Oczywiście doślę zdjęcie. Ale między każdą moją odpowiedzią a supportu mija kolejne 5 dni. Już blisko trzy tygodnie mam zablokowany bankroll ze względu na ich nieudolność(?).

A powyższe posty utwierdzają mnie w przekonaniu że FTP ma dziwny stosunek do swoich klientów, dlatego nie wrócę do nich więcej.