Przejdź do forum
No to widać koniec ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] No to widać koniec FR na FTP

61 Posty
29 Użytkownicy
0 Reakcje
9,610 Wyświetlenia

Mik1984, ok liczba graczy, OK, 110k ludzi, ale patrz na ilość stołów, bo to mnie interesuje :P Czasami mam wrażenie, że gracze tylko się logują i nie grają, bo nie przybywa stolików proporcjonalnie do liczby zalogowanych graczy.

Napisane przez Jakub
@cichodajka, przeczytaj najpierw temat, bardzo proszę i nie wypisuj fanaberii.
Mamy najlepsze oferty legalnego rakebacku na każdym z naszych partnerskich roomów - to jest oficjalna wiadomość i tak było zawsze.

Co do tematu - potrzeba trochę czasu, żeby FTP wróciło do swojej świetności z przed czasów Czarnego Piątku.
Każdy miał ten sam pomysł - trzeba się natychmiast wynieść i wypłacić kasę.
Wiadomo, że normalną rzeczą jest obawiać się o swoje pieniądze, ale nie ma co psioczyć na room, który został postawiony w takiej sytuacji.

Moje prywatne zdanie jest takie - gdyby FTP miało zbankrutować, stałoby się to już jakiś czas temu i nie wypłacaliby ludziom pieniędzy.
To że amerykańce już u nich nie grają + ich wszyscy gracze chcą nagle w tym samym czasie zrobić cash-out, musiało wywrócić całą firmę do góry nogami, ale i tak nieźle sobie radzą.

FTP cały czas jest jednym z największych poker roomów na świecie i już niedługo jak sądzę, zaczną się wielkie powroty na tą platformę.

Pozdrawiam

owszem "legalnego/oficjalnego " tak , ale dobrze kazdy wie ze istnieje sporo osob/stron oferujacych wiekszy rejkbek nieoficjalnie/ nielegalnie jak to tam zwal.
A skoro juz tak o tej legalnosci piszesz.... to ciekawe czy zwiniecie interes w czerwcu , bo przeciez poker bedzie nielegalny .

A co do powrotow , to bym sie tak nie rozpedzal.... niech tylko jeszcze hiszpanom zrobia .es roomy , i wlasciwie nie bedzie niedlugo z kim grac. tony ruskow / ukraincow z pokerstrategy grajacych na mikro pod rejkbek to bedzie wszystko .

dlrzz
PokerStrategist

Napisane przez Jakub
Wiadomo, że normalną rzeczą jest obawiać się o swoje pieniądze, ale nie ma co psioczyć na room, który został postawiony w takiej sytuacji.

Z całym szacunkiem, ale sądzę, że klient/użytkownik ma pełne prawo na okazywanie niezadowolenia z oferowanego mu produktu (który w tym przypadku zakupił wpłacając swoje pieniądze na ten pokerroom). Inna sprawa, że to właśnie FTP postawiło się samo w takiej sytuacji, w jakiej jest teraz.

@cichodajka - w czerwcu zmieni się dla nas wyłącznie pogoda.

@dlrzz - masz oczywiście rację, klient może być niezadowolony, jeśli musi czekać dłużej niż zwykle na swoje pieniądze.

Zamiast panikować, jak to robią niektórzy, można racjonalnie pomyśleć i spróbować postawić się w sytuacji FTP.

Pomyślicie że bronię tylko naszych partnerów, ale naprawdę wierzę że Full Tilt Poker już wkrótce poradzi sobie z przelewami i wróci do łask.

Pozdrawiam

szok38
Elite Grinder

Napisane przez cichodajka

Napisane przez Jakub

Mamy najlepsze oferty legalnego rakebacku na każdym z naszych partnerskich roomów - to jest oficjalna wiadomość i tak było zawsze.

Pozdrawiam

owszem "legalnego/oficjalnego " tak , ale dobrze kazdy wie ze istnieje sporo osob/stron oferujacych wiekszy rejkbek nieoficjalnie/ nielegalnie jak to tam zwal.
.

Każdy rakeback jest tak samo legalny . Amen

Napisane przez szok38

Muszę się tutaj z Tobą nie zgodzić Szoku.

Rakeback "spod lady" (czyli wyższy, niż maksymalny oferowany w danej sieci pokerowej) oferowany przez cichociemnych affiliate'ów jest nielegalny, ponieważ łamie regulamin poker roomu.

Można oczywiście spróbować znaleźć taką ofertę i zarejestrować się u nielegalnego affiliate'a, ale jest to bardzo ryzykowne.

Jeśli poker room w jakikolwiek sposób dowiaduje się, że któryś z ich współpracowników wypłaca rakeback powyżej ustalonej, maksymalnej kwoty, natychmiast odcina go od siebie i taki affiliate traci natychmiast pracę.

Co się wtedy dzieje z klientami, którzy odważyli się spróbować kuszącej oferty?

Zostają na lodzie, z regularnym rakebackiem, bez żadnych bonusów, promocji, supportu, czy też materiałów szkoleniowych.

Takie sytuacje zdarzają się bardzo często i tylko naiwne osoby, zaślepione szybką możliwością zarobku decydują się na nielegalny rakeback i zwykle źle na tym wychodzą.

Oferta PokerStrategy.com pozostaje najlepsza wśród naszych partnerów, a my śpimy spokojnie, bo wszystko co robimy jest całkowicie legalne.

Pozdrawiam

Napisane przez Jakub

Napisane przez szok38

Muszę się tutaj z Tobą nie zgodzić Szoku.

Rakeback "spod lady" (czyli wyższy, niż maksymalny oferowany w danej sieci pokerowej) oferowany przez cichociemnych affiliate'ów jest nielegalny, ponieważ łamie regulamin poker roomu.

Można oczywiście spróbować znaleźć taką ofertę i zarejestrować się u nielegalnego affiliate'a, ale jest to bardzo ryzykowne.
Jeśli poker room w jakikolwiek sposób dowiaduje się, że któryś z ich współpracowników wypłaca rakeback powyżej ustalonej, maksymalnej kwoty, natychmiast odcina go od siebie i taki affiliate traci natychmiast pracę.
Co się wtedy dzieje z klientami, którzy odważyli się spróbować kuszącej oferty?
Zostają na lodzie, z regularnym rakebackiem, bez żadnych bonusów, promocji, supportu, czy też materiałów szkoleniowych.

Takie sytuacje zdarzają się bardzo często i tylko naiwne osoby, zaślepione szybką możliwością zarobku decydują się na nielegalny rakeback i zwykle źle na tym wychodzą.

Oferta PokerStrategy.com pozostaje najlepsza wśród naszych partnerów, a my śpimy spokojnie, bo wszystko co robimy jest całkowicie legalne.

Pozdrawiam

sam poker bedzie nielegalny , a wlasciwie juz jest.

Wiec jak sie US , policja czy inne panstwowe organy dowiedza to beda wieksze nieprzyjemnosci niz strata rejkbeku od nieoficjalnego (na co szanse sa znikome )

rozumiem ze zachwalasz swoja jedynie slyuszna oferte , ale piszac o nielegalnosci ... to juz hipokryjza . Bo powinienes odradzac wogole ludziom gre w pokera bo przeciez jest nielegalna , a nie tylko patrzec na koniec wlasnego nosa , odradzajac korzystanie z innych ofert ktore wg ciebie sa super nielegalne.

Urbi23
Oldschool Grinder

A skoro juz tak o tej legalnosci piszesz.... to ciekawe czy zwiniecie interes w czerwcu , bo przeciez poker bedzie nielegalny .

Gdzie bedzie nielegalny? Co to ma wspólnego z PokerStrategy.com? :facepalm:

.

----

A co do powrotow , to bym sie tak nie rozpedzal.... niech tylko jeszcze hiszpanom zrobia .es roomy , i wlasciwie nie bedzie niedlugo z kim grac. tony ruskow / ukraincow z pokerstrategy grajacych na mikro pod rejkbek to bedzie wszystko .

Tego mysle ze mozna sie obawiac zwlaszcza ze mamy tego typu przyklady (.fr .it). Z czasem rynki moga sie od siebie odizolowac i sam poker moze nie byc juz na tyle dochodowy (oplacalny chyba jest lepszym slowem?) by wybierac go kosztem normalnej pracy.

Napisane przez Urbi23

Gdzie bedzie nielegalny? Co to ma wspólnego z PokerStrategy.com? :facepalm:

to ze admin odradza ludziom niby nielegalny rejkbek z pod lady w trosce o ich finanse , a sama gra w pokera ktora jest nielegalna oczywiscie jest ok dopoki rejkbek jest przez pokerstrategy . szczyt hipokryzji , martwi sie o swoje dochodzy ( pokerstrategy ) a nie o ludzi

Napisane przez ra1syda1sy
.

----

Tego mysle ze mozna sie obawiac zwlaszcza ze mamy tego typu przyklady (.fr .it). Z czasem rynki moga sie od siebie odizolowac i sam poker moze nie byc juz na tyle dochodowy (oplacalny chyba jest lepszym slowem?) by wybierac go kosztem normalnej pracy.

dokladnie o to chodzi

pod pozorem troski odradza korzystanie z innych affilate... ehhh kazdy wie o co chodzi , wiec po co tu sciemniac tak jak to robi admin.
dobra to na tyle z mojej strony bo zaraz znowu jakis ban sie posypie za pisanie prawdy

Chicho moja dajko!

Nie patrzę na czubek własnego nosa, chociaż nos mam całkiem spory ;)

To co napisałem o nielegalnym rakebacku to szczera prawda, tylko Ty chyba mnie nie zrozumiałeś - "nielegalny" znaczy tu "nieakceptowany przez poker roomy".

Afifiliate który wykracza za ustalony przez operatora sieci rakeback, łamie umowę którą z nim podpisał i zostanie w końcu wykopany i odcięty od źródełka

(przeczytaj to proszę ze dwa razy zanim znów napiszesz o mojej hipokryzji).

Już teraz poker online jest nielegalny w świetle naszego prawa i tak naprawdę mamy w tej chwili lepszą sytuację niż kraje, gdzie jest on grubo opodatkowany.

Przykro mi że musimy patrzeć na to, jak nasz rząd wprowadza martwe prawo, jednak wszyscy musimy dbać o swoje interesy i korzystać z obecnej sytuacji.

Na Twoim miejscu cichodajko zabrałbym się za porządny grind, trollowanie na forum nie przynosi zwykle korzyści i staje się po prostu nudne.

Pozdro

Napisane przez Jakub
Chicho moja dajko!

Nie patrzę na czubek własnego nosa, chociaż nos mam całkiem spory ;)

To co napisałem o nielegalnym rakebacku to szczera prawda, tylko Ty chyba mnie nie zrozumiałeś - "nielegalny" znaczy tu "nieakceptowany przez poker roomy".
Afifiliate który wykracza za ustalony przez operatora sieci rakeback, łamie umowę którą z nim podpisał i zostanie w końcu wykopany i odcięty od źródełka
(przeczytaj to proszę ze dwa razy zanim znów napiszesz o mojej hipokryzji).

Już teraz poker online jest nielegalny w świetle naszego prawa i tak naprawdę mamy w tej chwili lepszą sytuację niż kraje, gdzie jest on grubo opodatkowany.
Przykro mi że musimy patrzeć na to, jak nasz rząd wprowadza martwe prawo, jednak wszyscy musimy dbać o swoje interesy i korzystać z obecnej sytuacji.

Na Twoim miejscu cichodajko zabrałbym się za porządny grind, trollowanie na forum nie przynosi zwykle korzyści i staje się po prostu nudne.

Pozdro

bez komentarza.. skoro inni widza ze martwisz sie o innych ... ale tylko gdy chodzi o twoj zysk , a sam tego nei dostrzegasz to masz racje , jakakolwiek dyskusja jest bezcelowa.

i jakie to ma znaczenie czy to jest nielegalne z punktu widzenia pookeroomu czy nie , prawo jest prawem a widze ze nasz prawo masz za nic. bo wazniejsze jest niby to co pokkeromy ustalaja :)

jakiekolwiek wypowiedz pod adresem PS , nieprzychylna to oczywiscie trolling :) dziwne ze jak sie pozytywnie wypowiadalem nikt mi tego nei zarzucil :) :) :)

Z Wikipedii

Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje. Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty[1], która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji. Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie[2], w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.

babel92
Oldschool Grinder

cichodajka tak btw pokerstrategy.com nie jest stroną, przez którą grasz w pokera, tylko która UCZY GRY W POKERA!!!. Jakiekolwiek by wprowadzili przepisy we wszystkich krajach świata nauka pokera zawsze będzie legalna, tak samo jak możesz uczyć się bić, strzelać etc etc etc :)

mik1984 Autor wątku
mik1984
Oldschool Grinder

Czyli trolle opanowały mojego thread'a... :f_p:

solarczyk
PokerStrategist

Dla mnie to jest chore, temat powinno się zamknąć. Cichodajko nikt przecież nie trzyma Cię na tej stronie i zapewne nikt siłą Cie nie zarejestrował. Dla mnie to normalne że Jakub broni bo po pierwsze : ma rację w tym co mówi, a po drugie : tak wygląda rywalizacja z konkurencją (która btw. jest marna) więc gdzie Ty widzisz hipokryzję, pytam się?

Chcesz grać przez inne affilate to graj, ale nie rób z siebie kogoś kto na siłę walczy z systemem i buntuje ludzi, bo zachowujesz się jak zwykły oportunista. Myślę że istnieją lepsze sposoby by podbudować własne ego.

Ponadto może i znajdziesz wiele podobnych ofert rakeback i bonus w necie ale nigdzie nie znajdziesz tak szerokiej i otwartej na pomoc kadry, tylu treningów, artykułów, promocji, eventów co tu.

Macie rację panowie.

Dałem się ponieść emocjom i zapomniałem że mówimy tutaj o Fullringach na FTP :)

Wracajmy do tematu, wszystkie offtopowe posty będą usuwane (proszę o zakładanie własnych wątków).

pozdrawiam

demontaczki
PokerStrategist

A odnośnie tematu...
Obecnie po banie na amerykańskich graczy średnie pule na rushach (przynajmniej micro które gram) wachają sie 11-13bb :facepalm:
Czy przed tym nie były w granicach 13-15bb? Bo tak mi się wydaje ale pewny nie jestem