Z P* ludzie uciekają? Wczoraj zrobiłem instalkę softu żeby właśnie zobaczyć. W środku nocy 3 naszego czasu jakieś 120 000 graczy i mnóstwo dobrych stołów.
W kazdy dzien tygodnia od 8 rano jest ~12-15 stolow nl100 fr, i kilka nl200, wiec nie wiem skad macie te informacje
okolo godziny 15-17 zaczyna sie taki wysyp stolow i donkow jak wczesniej okolo 12 w nocy
nawet w tej chwili nie mam problemu ze znalezieniem 9 grywalnych stolow z fishem po mojej prawej
wiec nie wiem o czym w mowicie
teraz na FTP chodzi 26 pelnych stolow nl100 fr ..... lol? i macie problem zeby gre znalezc?
Witam.
Są godziny weekendowe szczytu na FTP a najwyższym limitem na którym jest więcej niż jeden aktywny stół FR to nl200. Widać normalnie na FTP to FR nie będzie można grać ponad nl100. High stakes, które wcześniej kwitło na ftp, zdechło totalnie.
Włącz w filtrach "show full tables".
Co do Panów wyżej, a zwłaszcza GosuRage, to przypominam, że reklamowanie pokerroomów z którymi PokerStrategy nie współpracuje oraz ofert rakeback konkurencyjnych serwisów jest niezgodne z regulaminem.
Pozdrawiam.
Napisane przez imgoingtomirage
Witam.Są godziny weekendowe szczytu na FTP a najwyższym limitem na którym jest więcej niż jeden aktywny stół FR to nl200. Widać normalnie na FTP to FR nie będzie można grać ponad nl100. High stakes, które wcześniej kwitło na ftp, zdechło totalnie.
Co do Panów wyżej, a zwłaszcza GosuRage, to przypominam, że reklamowanie pokerroomów z którymi PokerStrategy nie współpracuje oraz ofert rakeback konkurencyjnych serwisów jest niezgodne z regulaminem.
Pozdrawiam.
Pokaz mi gdzie reklamowalem jakikolwiek serwis i rakeback ?
Witam.Są godziny weekendowe szczytu na FTP a najwyższym limitem na którym jest więcej niż jeden aktywny stół FR to nl200. Widać normalnie na FTP to FR nie będzie można grać ponad nl100. High stakes, które wcześniej kwitło na ftp, zdechło totalnie.
Pozdrawiam.
Ja nie widzę, tutaj informacji i RB czy platformie, która nie należy do PS.com
Napisane przez giancardi
Z P* ludzie uciekają? Wczoraj zrobiłem instalkę softu żeby właśnie zobaczyć. W środku nocy 3 naszego czasu jakieś 120 000 graczy i mnóstwo dobrych stołów.
Ja mogę powiedzieć że widywałem w tygodniu ok 20-21, ~300K ludzi teraz trochę ponad 200K.
przyznam, że ja nie widzę dużej różnicy na P* w ilości graczy i dostepnych stolików. Gra się przyjemnie i bez problemu można znaleźć stoliki do NL100
Pozdrawiam.
Pokaz mi gdzie tu sa slowa ze ty cos reklamujesz ?
To bylo tylko przypomnienie
Napisane przez Ragada
Pozdrawiam.
Pokaz mi gdzie tu sa slowa ze ty cos reklamujesz ?
To bylo tylko przypomnienie
Tak ?
Szczegolnie ze zostalem wymieniony z nicka "zwlaszcza gosurage".
To chyba jednak nie ja mam problemy z interpretacja tylko Ty...
Czemu piszecie o nl100, z którym faktycznie nie ma problemów, skoro autorowi chodzi o nl200+?
Rofl... mam zawsze włączony.
No nie jest aż tak źle, ale rzeczywiście w momencie kiedy pisałem tego posta tak było.
nie wiem o co to halo . kazdy gracz ktory juz troche ogarnia dobrze wie ze istnieje swiat poza pokerstartegy , i lepsze ofert rejkbeku.
a co do FR , to caly traffic mocno ucierpial na tym roomie
@cichodajka, przeczytaj najpierw temat, bardzo proszę i nie wypisuj fanaberii.
Mamy najlepsze oferty legalnego rakebacku na każdym z naszych partnerskich roomów - to jest oficjalna wiadomość i tak było zawsze.
Co do tematu - potrzeba trochę czasu, żeby FTP wróciło do swojej świetności z przed czasów Czarnego Piątku.
Każdy miał ten sam pomysł - trzeba się natychmiast wynieść i wypłacić kasę.
Wiadomo, że normalną rzeczą jest obawiać się o swoje pieniądze, ale nie ma co psioczyć na room, który został postawiony w takiej sytuacji.
Moje prywatne zdanie jest takie - gdyby FTP miało zbankrutować, stałoby się to już jakiś czas temu i nie wypłacaliby ludziom pieniędzy.
To że amerykańce już u nich nie grają + ich wszyscy gracze chcą nagle w tym samym czasie zrobić cash-out, musiało wywrócić całą firmę do góry nogami, ale i tak nieźle sobie radzą.
FTP cały czas jest jednym z największych poker roomów na świecie i już niedługo jak sądzę, zaczną się wielkie powroty na tą platformę.
Pozdrawiam
Zgadzam się z Jakubem, wczoraj wieczorem jak odpalili MiniFTOPS #1 to na stronie było 110k graczy, wydaje mi się, że FTP dzięki miniFTOPS'om odżyje, a jak zaczną się powroty, to rozluźni to presję na ich wypłaty.
FTP zostało uderzone przez tzw. "run on the bank", nie boimy się trzymać pieniędzy w banku, a jeśli chodzi o polskie standardy bankowości, ŻADEN bank nie wytrzymałby w Polsce bez interwencji ratunkowej NBP jeśli ludzie trzymający ponad 3% depozytów zdecydowali się jednego dnia te pieniądze wycofać. Tzn. Jest pewna suma gwarantowana, do której może normalnie taki bank liczyć na bezprocentowy kredyt z NBP w celu pokrycia braku płynności, ale na pewno gdyby, zgłosiło si, jak na FTP 50% ludzi po kasę, to nawet NBP by nic nie wskórał.
FTP zostało uderzone przez tzw. "run on the bank", nie boimy się trzymać pieniędzy w banku, a jeśli chodzi o polskie standardy bankowości, ŻADEN bank nie wytrzymałby w Polsce bez interwencji ratunkowej NBP jeśli ludzie trzymający ponad 3% depozytów zdecydowali się jednego dnia te pieniądze wycofać. Tzn. Jest pewna suma gwarantowana, do której może normalnie taki bank liczyć na bezprocentowy kredyt z NBP w celu pokrycia braku płynności, ale na pewno gdyby, zgłosiło si, jak na FTP 50% ludzi po kasę, to nawet NBP by nic nie wskórał.
Z tym, że bank ma do tego pełne prawo. Wiesz dlaczego banki nie dałyby rady? Bo nie mają fizycznie pieniędzy na wypłaty. Logiczne. Bo inwestują, pożyczają itd.
Natomiast taki FTP powinien w sumie mieć te depozyty tak jak Pokerstars.
Jak już czytałem tutaj na forum: WG PRAWA NA KTÓRYM ZAREJESTROWANE JEST POKERSTARS, NIE MOGĄ ONI DYSPONOWAĆ DEPOZYTAMI. Natomiast, WG PRAWA, NA KTÓRYM ZAREJESTROWANY JEST FTP, MOŻE ON DYSPONOWAĆ DEPOZYTAMI. Uważam, że tą rzecz o ile jest sprawdzona należy powtarzać na każdym kroku. Oczywiście o ile to jest prawda.
Nie zgadzam się z Jakubem, że FTP dobrze sobie radzi. Skoro traffic na P* spadł o 28% a na FTP 35% to nie są chyba takie różnice, żeby jeden działał normalnie jak gdyby nigdy nic a drugi odpisywał jak małpy (jak to oni) na maile i wypłacał kasę po 3 tygodnie. Trochę to dziwne. To co jedni i drudzy mają przesrane za przeproszeniem, jedni 100% profesjonalizm a drudzy co?