Są godziny weekendowe szczytu na FTP a najwyższym limitem na którym jest więcej niż jeden aktywny stół FR to nl200. Widać normalnie na FTP to FR nie będzie można grać ponad nl100. High stakes, które wcześniej kwitło na ftp, zdechło totalnie.
FTP cale zdycha i z dnia na dzien jest coraz gorzej a bedzie jeszcze gorzej.
Ja tam juz ani 1$ nie wplace. Support praktycznie nie istnieje - FTP Store od miesiaca nie odpisal na kilkanascie moich maili + problemy z wyplacaniem pieniedzy i realne zagrozenie ze room stanie sie niewyplacalny... wiecej chyba nie trzeba dodawac.
Niech zdychaja zasluzyli sobie na to tym w jaki sposob traktowali uzytkownikow...
Ludzie a wy wiecie że FTP nadal jest drugim największym pokerroomem na świecie. Wiecie np. jak wygląda sprawa na UB, 6 stolików fr nl10 wyżej jest kilka nl50 i koniec. Czyli co FTP jest za słabe bo za mały ruch to jedyny słuszny room to P*. GosuRage zgadnij co będzie jak FTP upadnie... zobacz co się dzieje na P* teraz rake rośnie bo mogą sobie na to pozwolić nie ma konkurencji takiej jak kiedyś.
Napisane przez Skibcio
GosuRage zgadnij co będzie jak FTP upadnie... zobacz co się dzieje na P* teraz rake rośnie bo mogą sobie na to pozwolić nie ma konkurencji takiej jak kiedyś.
Od wielu miesiecy nie gram ani na PS ani na FTP i jestem MEGA szczesliwy z tego powodu. Dzien w ktorym wyplacilem rolla z FTP to byl najlepszy dzien dla mojego rolla i skilla. Nigdy bym nie wrocil na ftp, gram na innym roomie w euro gdzie nie ma w ogole amerykancow, jest niezly traffic [Treść Edytowana] co tu wiecej dodawac....
Swiat pokera nie konczy sie na FTP i PS jest wiele innych roomow, ktore maja DUZO lepsza oferte dla graczy cash. Ubolewam jedynie nad graczami SNG i MTT bo oni moga na tym ucierpiec - wiadomo na mniejszych roomach nie ma odpowiedniego trafficu.
Ale jesli ktos gra cash to uwierz mi, ze oferta niektorych europejskich roomow miazdzy FTP i to okrutnie...
Ja nie tesknie za FTP dla mnie ten room moze umrzec i to w nablizszych dniach... oszukali mnie i nigdy wiecej tam ani 1$ nie wplace - nie mowiac juz o tym ze byloby to poprostu nieoplacalne dla mojego rolla bo dolar nedznie stoi no i ten ich rb zalosnie niski....
Pozatym co do pokerstars to dopiero co czytalem ze obnizyli rake w SNG i przygotowali doskonala - lepsza oferte dla graczy.
Skad wzieles te info o podwyzkach hm ?
Full ringi faktycznie umarły. Widać to np. po tym że zupełnie nie ma rusha na nl200fr czasami kilku regów go odpali i jest z 50 osób i to wszystko. Na nl400 Rush jest jeszcze akcja bo regi "trzymają" żeby też nie zdechł, ale przez to nie ma też akcji na normalnych ringach.
Tak w ogole to zalogowlaem sie wlasnie na ps i widze ze jest kilkanascie stolikow na nl200 FR i 4pelne stoly na nl400 FR wiec nie ma jakiejs mega tragedi jak na 24:00 wiadomo ze amerykance nie graja ;d
Nie wiem czemu placzecie, przeciez FR powoli umiera juz od ~roku i ilosc gierek spadala systematycznie (no moze po wejsciu rusha byl maly wzrost).
Dlatego jak sie juz ogarnie fr to wiekszosc osob uczy sie sh
FR są cooool :>
Ja osobiście uczę się gry MTT i SH....
później muszę odrabiac straty na FR
a trochę już gram z zadowalającym efektem ( ale tylko na FR )
[Treść Edytowana] Czy jestescie, az tak naiwini ze poda wam nazwe roomu zeby mu sie pol polskiego ps zlecialo.
Tylko, ze dzielenie sie potencjalnymi zyskami jest glupota, a pokerze chodzi tylko i wylacznie o $$$.
Panowie nie róbcie off topu bo to nie czas i miejsce. To nie jest żadna filozofia znaleść kogoś oferującego takie deale tylko że musicie robić chociaż te 1k rake'u bo inaczej to nikt poważny wam nic nie da.
No i radziłbym się tym nie ekscytować tutaj i nie robić tego na forum pokerstrategy bo posypią się bany a to nikomu nie jest potrzebne.
Ja się się zastanawiam czy FTP albo roomy z sieci Cereus nie zrobią kontrofensywy i np się nie połączą z inną siecią albo roomem. Ja osobiście na FTP nie gram i nie śledzę co tam się u nich dzieje ale na P* widać znaczący spadek ludzi. Nawet się cieszę że przed tym feralnym piątkiem zakończyłem grę na P* i wcale tej decyzji nie żałuje