To ja mam też pytanie. Te 20 dni po 50pkt muszą być kolejne czy po prostu 20dni którychkolwiek w miesiącu.
I drugie pytanie odnośnie tego freerolla. Jeśli każdego dnia zdobęte choć 1pkt to kwalifikuje się do tego turnieju z tego co rozumiem.
Jakoś trzeba się na niego zapisać bo inaczej dadzą mi te 15 medali czy jak?
I jak tam jest w tym turnieju. Dużo osób go gra? Da się coś uszczknąć?
pzdr
da sie uszczknac, polowa luda na sitoucie czesto sie na poczatku zdarza
dni nie musza byc "z rzedu" byle bylo te 20 po 50 pkt minimum, czy chcesz freerolla za 1 pkt dziennie czy dodatkowe 15 pkt zaznaczasz na stronce FTP ironmana i automatycznie cie zapisuje po uzyskaniu
jak ogarniasz jakos turki to grajac tylko pod mocne uklady bez wiekszego problemu dojdziesz do bombelka, trzeba tylko miec sie na bacznosci bo lud gra czesto radosnego pokera i mozna sie naciac na backdoora do tripsa i tego typu historie po AI na flopie bo wejdą z double runner gutshit do strajta badz koloru- a co!
no i AI z dupy tez sie trafiaja bo tak najlatwiej wyblefowac i daje sie mase fold equity
Co do zapisywania - freerol ten jest grany w drugą sobotę miesiąca i zapisy otwierają się do niego jakieś 48 godzin wcześniej. Freerol one-a-day wymaga codziennego ugrania minimum 1 FTP..
nie mam zliczonych punktów z ostatniego miesiąca (tj. nie są teraz dodane do salda głównego). Czy ktoś ma podobny problem?
shadeson:
nie wiecie czy jak kupię za medale kontynuacje miesiąca to:
1) dostanę medale ?
2) będę mógł brać udział w następnym freerollu?
::bumb::
ktos zna odpowiedz na te pytania??
3) a jezeli sie dostanie medale czy bedzie to miesiac kontuacyjny, czyli wieksza ilosc pkt??
[ logika by tak nakazywała, bo mozna przedłużyc tylko max. 2 miesiace z rzedu, 1 miesiac wyrobic pkt i znów 2 miesiace]
Napisane przez Qkko
Co do zapisywania - freerol ten jest grany w drugą sobotę miesiąca i zapisy otwierają się do niego jakieś 48 godzin wcześniej. Freerol one-a-day wymaga codziennego ugrania minimum 1 FTP..
witam
zapisy otwierają się do niego jakieś 48 godzin 'WTF sprawdziłem i widze ze jestem zarejestrowany ?14 listopad Gold $ 20,000 jest 538 osob czyli rozumiem ze rejestrcja jest automatyczna i juz zamknieta.Btw ciekawe jaki poziom graczy pula bardzo fajna ilosc graczy rowniez
Jeśli mówisz o "One a day" to dziwne, bo ja musiałem porozumiewać się z supportem i udzielili mi tego info co ja Tobie.. Zapisywałem się przez stronę w przeddzień turka.. Ale skoro jesteś z automatu to jeszcze lepiej
pozdr.
Odpowiadałem koledze, który pytał o freerola do którego kwalifikujesz się z codziennej gry z minimum 1 FTP - czyli One-a-day - stąd wyszło zamieszanie. Sorki
wiadomo może już coś o one day freeroll? kiedy bedzie i czy lub kiedy mozna sie bedzie na niego zapisywac?
Ja do tego One-a-day zapisalem sie sam przez strone. Znalazlem turek w zaplanowanych i tam mnie przerzucilo na strone FTP gdzie dokonalem rejestracji. Ale fajnie by bylo gdyby generalnie automatycznie zapisywalo.
On sam Cię znajdzie, bo juz jestes zapisany pewnie.
Freerolle są w drugą sobotę miesiąca, czyli za tydzień. Nie pamiętam o której godzinie.
Witam
mam pytanko, zrobilem 600 medali w Iron Man kupilem za nie 100$ ale 3 dni minely a ja nie mam wciaz tej kasy. Czy cos wiecej musze zrobic zeby otrzymac te 100$?
w tym problem ze nic tam nie mam ( pisze o check my bonus offer)
ponawiam prosbe o pomoc:
- minal tydzien od wymiany medali IronMan ( 600medali za 100$) , zadnych pieniedzy nie otrzymalem, nie pojawilo mi sie nic w bonus offer, w ogole zadnej zmiany w koncie pokerowym nie widze, oprocz tego ze medali tez nie mam ... niestety support FTP rowniez nie odpowiada
PS: co oznacaja Bonusy Specjalne na stronie PS ??
Nie mam wejścia w requests do turnieju Iron.Zawsze wybieram opcję z turniejem i nie wiem OCB.Ma ktoś podobnie???
Gdyby jakimś cudem wystąpiło nieporozumienie( z tym że nie wydaje mi się abym dostał podwójna ilość medali za Irona....) , czyli dodano mi medale zamiast turnieju to można to jeszcze odkręcić w korespondencji z FTP??
Turnieje Iron znalazłem.Ale FTP coś miesza, nie ani jednej osoby zarejestrowanej w żadnym z turniejów .
Napisane przez tosia69
w tym problem ze nic tam nie mam ( pisze o check my bonus offer)ponawiam prosbe o pomoc:
- minal tydzien od wymiany medali IronMan ( 600medali za 100$) , zadnych pieniedzy nie otrzymalem, nie pojawilo mi sie nic w bonus offer, w ogole zadnej zmiany w koncie pokerowym nie widze, oprocz tego ze medali tez nie mam ... niestety support FTP rowniez nie odpowiada
PS: co oznacaja Bonusy Specjalne na stronie PS ??
Wejdz do cashier > my promotions > otworzy ci sie strona www > Iron Man > Year-End Bonus status
Tego bonusa nie widac nigdzie w sofcie.
a mnie zmniejszyli ilość dni do uwolnienia bonusu mid - year z 45 na 1 miesiąc niezłe zagranie, czywas jest to samo zdaje se że FTP nie lubi się rozstawać ze swoimi $$$.