Informacje o freerolu za ststus ironmana znajdziesz w menu "Requests" -> "Registered in Tournaments" z reguły uaktualnia się to po kilku dniach od początku miesiąca to znaczy zarejestrują Cie gdzieś koło 3-4 września z tego miejsca będziesz mógł w łatwy sposób przejść do lobby turnieju gdzie znajdziesz dalsze szczegóły
Dzieki, no wlasnie chodzi o to ze jeszcze nie mam, ale jak mowisz ze po kilku dniach to poczekam ;-)
a ja mam takie pytanie czy da sie teraz jakos z niego wypisac i dostac cos w zamian np medale??
bo 12 wrzesnia mi nie pasuje ide na weselicho...
nie wiecie czy jak kupię za medale kontynuacje miesiąca to:
1) dostanę medale ?
2) będę mógł brać udział w następnym freerollu?
A jak sie nie ugra zadnego statusu IronMan a bedzie sie mialo kilka dni w miesiacu po 500+ FTP to sie medali nie dostaje?
5x mialem 500+ FTP, ale niestety 1 dnia mi zabraklo do zakwalifikowania sie do IronMan i patrze, a tu 0 medali...
btw, DuzePE, zdasz potem relacje jak wyglada ten turniej Iron? Ile mniej wiecej ludzi gra, ile przychodzi, jaki poziom i ile osob jest ITM?
Napisane przez t4ziii
a ja mam takie pytanie czy da sie teraz jakos z niego wypisac i dostac cos w zamian np medale??bo 12 wrzesnia mi nie pasuje ide na weselicho...
Możesz wymienić na medale. Wystarczy z prawej strony na stronie Ironmana wcisnąć "Preferences"
A jak sie nie ugra zadnego statusu IronMan a bedzie sie mialo kilka dni w miesiacu po 500+ FTP to sie medali nie dostaje? 5x mialem 500+ FTP, ale niestety 1 dnia mi zabraklo do zakwalifikowania sie do IronMan i patrze, a tu 0 medali...
Dokładnie tak jest
Napisane przez Danny917
A jak sie nie ugra zadnego statusu IronMan a bedzie sie mialo kilka dni w miesiacu po 500+ FTP to sie medali nie dostaje?5x mialem 500+ FTP, ale niestety 1 dnia mi zabraklo do zakwalifikowania sie do IronMan i patrze, a tu 0 medali...
btw, DuzePE, zdasz potem relacje jak wyglada ten turniej Iron? Ile mniej wiecej ludzi gra, ile przychodzi, jaki poziom i ile osob jest ITM?
spoko ;]
Danny .Wejdz na stronę Iron i poczytaj.Tam jest tylko kilka zdań do przeczytania :rolleyes:.
ps. Jak Ci jednego dnia zabrakło do zakwalifikowanie się, to przypuszczam ,że się nie zakwalifikowałeś
Napisane przez szok38
Danny .Wejdz na stronę Iron i poczytaj.Tam jest tylko kilka zdań do przeczytania :rolleyes:.
ps. Jak Ci jednego dnia zabrakło do zakwalifikowanie się, to przypuszczam ,że się nie zakwalifikowałeś![]()
A w ktorym miejscu powiedzialem ze sie zakwalifikowalem?
Pytam o to czego tam nie znalazlem, tak jak wiele osob tutaj w tym temacie, a ze pytam o freeroll to dlatego, ze najprawdopodobniej sie do niego zakwalifikuje pod koniec miesiaca..
Napisane przez szok38
Sorki za beznadziejne uszczypliwości. Nie pamiętam jak to pisałem.Pozdrawiam![]()
heh, luz
Witam. Mam pytanko czy w sklepie IRON MAN ta premia np. "100$" -za 600 medali to dostaje się kasę od razu? czy bonus jakiś do wyrobienia?
IMO bonus do wyrobienia to jest, chyba ze jestem tempy i zle to zinterpretowalem
ale daje 95%
dobra to ja mam pytanie, bo generalnie nic z tego nie rozumiem (jak zawsze zresztą)
1 - czy ten iron man jeszcze trwa?
2 - przez ostatni misiąc na ftp praktycznie nic nie grałem
i jak wszedłem w to całe iron man, to to wyglada tak

generalnie dostane w tym miesiacu za to jakis medal czy jak to jest, musze jeszcze cos dograc czy jak
3 - na mój chłopski rozum to ja to czaje że aby osiagnac status braz to musze grac przez 15 dni i w tym czasie uzyskac 100 pkt lub grac 20 dni i w tym czasie uzyskac 50 pkt, jak to xle sobie tłumacze to mnie poprawcie
4 - jesli to powyzsze dobrze napisałem to chyba nie opłaca mi sie grac juz w tym miesuiącu...?
pod tą tabelką, masz trochę mniejszą, która pokazuje czy w tym miesiącu masz szanse jeszcze coś ugrać
np. w moim przypadku

ok dzięki no mam nawet troche gorszą, czyli w tym miesiacu nie opłaca mi sie grac?
a czy mógłbyć popatrzyc na moje 3 pytanie bo generalnie głównie o to mi chodzi
1- tak iron man trwa i będzie trwać cały czas (możliwe są zmiany minimalne)
3-aby mieć brązowy medal musisz uzyskiwać przez 15 dni - 100 punktów każdego dnia albo przez 20 dni- 50 punktów dziennie.
4-tak nie opłaca ci się już grać nie uzyskasz już żadnego statusu w tym miesiącu
ok dzieki orys88, ale odnosnie tego 3 pumktu to cos tu jest nie tak, na tym screnie co wstawiłem pisze iz zdobyłem 15 medali, czyli tam jakis kiedys status musiałem mieć, ale napewno nigdy nie było tak iz przez 15 dni ugrywałem po 100 pkt, (w sumie nigdy takiego dnia nie było), a powyżej 50 pkt to tez moge wyliczyc na palcach reki i to na przestrzeni kilku miechów, a że te medale to sie dostaje niezaleznie od stausu, .. zreszta nie wiem
Te 15 medali pewnie za to, że kiedyś jeden miesiąc grałeś każdego dnia.
Aby otrzymać te 15 medali wystarczy grać każdego dnia w miesiącu i zdobyć choć 1 punkt. I wtedy dostaje się 15 medali lub wybierasz turniej freeroll One-A-Day. (2000$).