Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Iron Man

84 Posty
33 Użytkownicy
0 Reakcje
9,573 Wyświetlenia
Sterwor

Czy ktos sie orientuje czy aby uzyskac dany status w tej promocji nalezy uzyskiwac dane punkty ftp codziennie czy tez trzeba zdobyc ich okreslona ilosc przez iles dni w ciagu miesiaca nie koniecznie ktore sa po kolei?

Z gory dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam.

83 odpowiedzi
VictorM

Nie muszą być po kolei. Musi być jednak określona liczba dni w ciągu miesiąca na danym poziomie punktów - zależnie od poziomu Ironman.

Sterwor Autor wątku
Sterwor

Dziwne bo w tamtym miesiecu mialem 10 dni na 100 pkt i wiecej i nie zostaly mi przyznane medale za brazowy status.

Jak zalogujesz sie do FTP wejdz do Cashier i potem po prawej na dole masz My promotions kliknij i jak otworzy ci sie strona kliknij na promoocje iron man tam masz napisane wymagania i mozesz sprawdzic sobie jak wyglada twoja gra i ile kiedy ugrales (w formie takiej tabelki).

szok38

Mam pytanie , nie mogę się doszukać.Czy ten półroczy race po bonusy za każdy uzyskany status w danym miesiącu to była jednorazowa promocja? Z góry dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam

Sterwor Autor wątku
Sterwor

@lesioo

Tak wiem wlasnie dlatego mowie ze mi nie zaliczyli w tamtym miesiecu tego statusu chcoaiz widnieje w tej tabelce wyniki 10 x 100 pkt , takze nie wiem. Moze nalezy uzyskac przynjamniej raz w miesiecu wynik 500 pkt

bili

szok38 napisał
Czy ten półroczy race po bonusy za każdy uzyskany status w danym miesiącu to była jednorazowa promocja

Osobiście nie wiem, bo sam pierwszy raz w tym brałem udział, ale z postów, które czytałem na 2p2 wynika, że jest to kolejna edycja, więc można liczyć, że będzie i następna.

szok38

Sterwor nie wiem czy zmieniły się zasady , ale aby zdobyć brąz należy rozegrać 15 dni z wynikiem 100ftpp.Fajnie by bylo jak by ten race trwał w drugiej połowie roku.Choć fakt ,że to była kolejna edycja może świadczyć tylko o tym ,że następna zacznie się dopiero 1 stycznia;)...Pozdrawiam

szok38

Orientuję się ktoś może ile osób mniej więcej grywa w tym turnieju dla Iron 30k?I drugie pytanie odnośnie wyboru opcji dodatkowych medali.Po wyrobieniu za pierwszym razem Iron otrzymujemy 100 dodatkowych medali . W drugim miesiącu za kontynuację Irona otrzymujemy 120 medali.Czy dodatkowe medale również się powiększają do 120 , czy pozostają na poziomie 100?Pozdrawiam

Ile można dostać max medali? I na jakich zasadach?

Sterwor Autor wątku
Sterwor

1200 ale musialbys z rzedu dostawac sie do iron mana 36 mieisecy z rzedu i codziennie ugrywac pyrznjamniej 2k ftp

Eee, to kiepska ta promocja. Myślałam, że 2/4 FL SH uzbieram szybko na http://www.fulltiltpoker.com/pl/ironman-store/OI-CNBC :D

To żeby mieć IRON trzeba przez 25 dni ugrywać 200 points per day? I za pierwszy miesiąc dostanę 100 medali?

co daja te medale?

mik1984

Freeroll Iron man jest nieporównywalnie lepszy niż te zaplute medale. Kasa jest prawie od razu, poziom jest beznadziejny a do tego połowa zarejestrowanych jest nieobecna, więc w kasę nie dostać się to wstyd.

PanDuzePE

Dobra,

TO mam pytanie, bo zmienilem tam w opcjach na udzial we freerolu, do tej pory mialem medale. No i w jaki sposob sprawdzic kiedy ten freeroll bedzie, czy w ogole zakwalfikowalem sie itp itd ? :> Doczytalem tylko ze 12-tego bodajze, ale zadnego info wiecej.

jou

a wiecie że wygrane we freerollu sa odliczane od rakebacku, a medale nie?

A jak jeszcze brakuje mi jednego dnia (powiedzmy do statusu brąz) to mimo, że mam w pip dodatkowych medali i pełno punktów to się kwalifikuję na freerolla czy nie ?

Urbi23

TO mam pytanie, bo zmienilem tam w opcjach na udzial we freerolu, do tej pory mialem medale. No i w jaki sposob sprawdzic kiedy ten freeroll bedzie, czy w ogole zakwalfikowalem sie itp itd ? :> Doczytalem tylko ze 12-tego bodajze, ale zadnego info wiecej.

Przez lobby wejdź w Cashier -> My Promotions, tam w IronMan i się dowiesz jaki masz status itp.

A jak jeszcze brakuje mi jednego dnia (powiedzmy do statusu brąz) to mimo, że mam w pip dodatkowych medali i pełno punktów to się kwalifikuję na freerolla czy nie ?

Nie kwalifikujesz się. Musisz ugrać minimum brązowy status, żeby otrzymac dodatkowe medale i wstęp do freerolla

bili

Jak masz medale to możesz sobie wykupić dodatkowy Iron Day.