Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ftp konto

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
357 Wyświetlenia
Jarek91

Witam założyłem konto na ftp cos koło czerwca i otrzymałem kapitał startowy , czy nadal czeka tam na mnie firts depo + rejbek?

3 odpowiedzi

Cieżko samemu wejść i sprawdzić? :f_ugly: Co prawda nie pamiętam na ile czasu jest ten first depo, ale raczej go już nie masz po takim czasie, ale rakeback jak najbardziej, 27%

Pozdrawiam:)

XLewy

napisz do supportu i po proś o bonus to dostaniesz:)

JoannaCS

Witam,

jeśli utworzyłeś konto na Full Tilt Poker po 01.12.2010 lub pomiędzy 01.05 a 31.07.2010, aby móc otrzymać rakeback, musisz dokonać wpłaty własnej.

Jako dodatek do 50 $ kapitału startowego, możesz skorzystać z bonusu 100% aż do 600 $. Przy pierwszej własnej wpłacie otrzymasz dodatkowo 100% wpłaconej sumy, aż do kwoty 600 $ jako bonus.

Jak tylko dokonasz swojej pierwszej wpłaty na Full Tilt Poker, bonus zostanie aktywowany automatycznie. Aby otrzymać bonus, wystarczy dokonać depozytu. Nie musisz w tym celu wpisywać specjalnego kodu bonusowego. Wystarczy uruchomić oprogramowanie Full Tilt Poker, kliknąć na "Kasjer" i dokonać depozytu.

Jak tylko dokonasz wpłaty, otrzymasz 100% kwoty jako dodatkowy bonus. Full Tilt Poker po prostu podwaja twój depozyt. Maksymalna kwota bonusu jaką możesz otrzymać to 600 $.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz w poniższym linku
Kapitał startowy 50 $, rakeback i bonus

Pozdrawiam