Dzisiaj dostałem 0,04$ (słownie 4 centy) rake'u i zbulwersowany piszę do was z pytaniem na co wydawać punkty FTP żeby nie dostawać pomniejszonego rake'u.
ps. Do tej pory kupowałem stepy
Dzisiaj dostałem 0,04$ (słownie 4 centy) rake'u i zbulwersowany piszę do was z pytaniem na co wydawać punkty FTP żeby nie dostawać pomniejszonego rake'u.
ps. Do tej pory kupowałem stepy
Napisane przez pawel9
nie takiej odp. oczekiwałem![]()
Innej nie dostaniesz.... wydajac punkty zawsze tracisz z rakebacku.
Inna opcja zbieraj sobie punkty.... zarabiaj kokosy z rakebacku..... i gdy bedzie odchodzil dopiero wydaj naraz.
Napisane przez pawel9
nie takiej odp. oczekiwałem![]()
Więc musisz zrobić 14 pajacyków i 50 pompek dziennie.
Ale problem w tym, iż pompki muszą być na rękach zwężonych, coby szło na bajceps i trajseps, a nie na klatę.
Oczywiście wszystko w 1 serii.
pytanie troche nie w temacie, ale moze mi podpowiecie
jezeli za punkty FTP gralem w jakis turniejach - satelitkach, to nie dostaje wtedy rakebacku ?
Podepne sie pod temat.
Jeżeli np uzbierasz troche tych punktow. Masz ochote je wydac. Czy przejdzie cos takiego, ze np w kwietniu zuzywam te punkty np na jakies satelitki, zakupy w sklepie itp i nic nie gram na FTP w tym miesiacu.
Nie ma rake, wiec nie ma rakeback, wiec nic nie odejmuja. W kolejnym miesiacu gram juz sobie standardowo i jest rakeback.
Dobrze mysle, tak to dziala czy jakos jeszcze inaczej?
nie ;] tyle ile mają tobie obciąć z rb tyle tobie obetną, nawet jak sobie zrobisz półroczną przerwę. system jest pamiętliwy.
Witam.
Wszystkie odpowiedzi na Wasze pytania znajdują się w naszym FAQ: Zanim zapytasz : Full Tilt Poker Rakeback FAQ
Pozdrawiam.
To niesprawiedliwe Full tilt nie powinien mieszać się w rakeback, niestety chciwość zawsze zwycięża.
Podsumowując punktów FTP nie ma co ruszać, medale Iron man tylko za tokeny 26 i wyżej
Nie otrzymałem zadnego rejkbacka... pomimo ze caly pasek załadował mi sie do konca na 10.45$ i mam 350ftp