Przejdź do forum
Rakeback kiedy i il...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback kiedy i ile

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,991 Wyświetlenia
WaRdanceR

Witam, czytalem FAQ o rakebacku ale nie znalazlem informacji na temat w jakich dniach jest naliczany, wydaje mi sie ze dzis dostalem, poniewaz mam 19$ a dzis jeszcze mialem ok 12.

Chodzi o to jak sprawdzic ile rakebacku dostalem, nie chodzi mi tu o zadne dzialania tylko info na papierze.

Na forum pisali ze nalicza sie od wtorku do poniedzialku ale nie moge zrozumiec o co chodzi :)

10 odpowiedzi

Napisane przez WaRdanceR
Witam, czytalem FAQ o rakebacku ale nie znalazlem informacji na temat w jakich dniach jest naliczany, wydaje mi sie ze dzis dostalem, poniewaz mam 19$ a dzis jeszcze mialem ok 12.

Chodzi o to jak sprawdzic ile rakebacku dostalem, nie chodzi mi tu o zadne dzialania tylko info na papierze.

Na forum pisali ze nalicza sie od wtorku do poniedzialku ale nie moge zrozumiec o co chodzi :)

przychodzi na maila info ile dostałeś :)

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR

Dzieki, o to mi chodzilo

CptCarrot

siadasz do kompa we wtorek grasz do nastepnego poniedzialku, wypracowales ilestam rake, dostajesz za to SP, ilość SP/2 to $$ wypracowanego rake. Rakeback dostajesz w piatek po tym poniedzialku, w ktorym skonczyles grac w wysokości SP/2*27% (minus wszelkie bonusy). Link do szczegółów masz na topie

jaśniej się nie da.

Witam,

Zajrzyj do tego wątku ---> pod punkt o rake backu

FTP - rakeback

Pozdrawiam.

WaRdanceR Autor wątku
WaRdanceR

Wszystko zrozumialem, dzieki :)) sprawdzilem maila 6$ wpadlo, jest dobrze.
eot

EbolaPL

a jak zrobic zeby dostawac ten RAKEBACK bo ja tyle juz gram i gram i nic nigdy mi nie dali? jedyna dodatkowa kase jaka mam to za wyrobienie punktow po ktorych za 1 punkt moge kupic np 10$

Skibcio

Odkopałeś temat z przed roku i do tego nie wiesz na jakim roomie grasz... :facepalm:

EbolaPL

no rzeczywiscie nie zauwazylem ale to dlatego ze z googla to wyszukalem a nie po tematach forum . mniejsza. jesli moglby to ktos przeniesc na P* to byloby super

beefcakeman

kur... a już się cieszyłem, ze FTP wróciło :P

imgoingtomirage

Witam,

Jak masz pytanie odnośnie rakebacku na PokerStars to zadaj je w odpowiednim dziale, to jest temat dotyczący Full Tilt Poker.

Pozdrawiam.