Przejdź do forum
brak rakebacku po b...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] brak rakebacku po bonusie

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
417 Wyświetlenia

witam :)

przyznany bonus wyrobilem w jakis 80-90% ( miesiac temu), a rakeback z tego co zrozumialem dostane po dokonaniu 1 wplaty, i tak uczynilem w tym tygodniu :) ale rakeback nie zostam mi przyznany, zglosic sie z tym do supportu ?

dzieki pozdrawiam :)

2 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dodam ze punkty FTP wykorzystalem na turnieje ?( (ale nie kupowalem ticketow, tylko jakies satelitki za FTP Points )

ale jesli tak, to w takiem razie do czasu otrzymania rakebacku nie moge ich wykorzystywac a po otrzymaniu juz moge ?( ?( mam nadzieje ze tak nie jest.. ??

Cześć pawel406,

jeżeli nie otrzymałeś rakebacku, to być może inne bonusy były większe i zniwelowały Twój rakeback do zera.

Może się tak zdarzyć, jeżeli jesteś w trakcie wyrabiania bonusu od pierwszej wpłaty, brałeś udział w turniejach za FullTiltPoiunts lub kupiłeś coś w sklepie FTP.

Nie wiem, w którym dniu tygodnia dokonałeś wpłaty, ale być może podliczony został niecały tydzień i dlatego rake pomniejszony o bonus od pierwszej wpłaty nie uprawniał Cię do zwrotu rake'u.

Poczekaj do następnego tygodnia i jeżeli w piątek znowu nie otrzymasz rakebacku, to dopiero wtedy zwróciłbym się do supportu.

Pozdrawiam,
dohpaZ