Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bonus

13 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
835 Wyświetlenia
kloose
Elite Grinder

Kończy mi właśnie się bonus na ftp. Czy jest szansa aby dostać następny czy lepiej uciec z kasą do innego pokeroomu i tam ugrywać nowy bonus. Co radzicie?

12 odpowiedzi

na FTP masz (praktycznie co miesiąc) nową promocję, nie ma jako takich bonusów jak na przykład na PP, że uruchamiasz i zbierasz pkt. a po zdobyciu ich określonej liczby dostajesz kasę.
Jak chcesz inny bonus od 1st depo musisz zmienić room.
Jak ci się dobrze gra na FTP i wystarczą ci promocje organizowane przez nich to zostań na FTP.

Witaj, raz na jakiś czas FTP rozsyła bonus do wyrobienia dla graczy. Np teraz ostatnio wysyłali bonusy od 100$ nawet do 500$, ale raczej jest to okazyjne a nie regularne. Jak wyrobiłeś ten bonus to będziesz teraz dostawał pełen rakeback 27%, oraz możesz skorzystać z innych bonusów które pojawiają się regularnie ( z reguły dostajesz kase lub punkty za to że np w 20 dni miesiąca ugrasz ileś tam pkt)

Jeśli masz MB/Neteller w $$$ to spokojnie możesz spróbować swoich sił gdzie indziej i wyrobić jakiś nowy bonus depozytowy (przelanie środków na inna platformę nie będzie Cie nic kosztowało)

Pozdrawiam

kloose Autor wątku
kloose
Elite Grinder

Szczerze mówiąc to gra na ftp mi się spodobała i chciałbym tu pozostać. Szczególnie oprogramowanie przypadło mi do gustu. Gram też na mansion i tam jest dużo gorsze. A gdyby tak wypłacić kasę i za jakis czas znów wpłacić czy przyznaja mi bonus?? :P

Niekoniecznie , aczkolwiek czasem jak ktoś wypłaci kasę z pokerroomu na dłuższy czas , to potem pokerroom wysyła jakieś oferty bonusowe żeby przyciągnąć spowrotem do ich sieci :) ale nic pewnego !

a czy po ugraniu tych 830ftp kiedy wypłace kase która dostałem od poker strategy i wpłacę ją zpowrotem jako mój pierwszy depozyt do dostane bonus od pierwszej wpłaty ???

"Ważne: W przeciągu 60 dni od rejestracji na Full Tilt Poker musisz dokonać wpłaty."

jeśli mieścisz się w tym terminie to możesz tak zrobić

Refic
Oldschool Grinder

Napisane przez mrgrajek
a czy po ugraniu tych 830ftp kiedy wypłace kase która dostałem od poker strategy i wpłacę ją zpowrotem jako mój pierwszy depozyt do dostane bonus od pierwszej wpłaty ???

Ale czy przypadkiem aby wypłacić nie musisz najpierw wpłacić?

zawsze może wpłacić tyle co ma a przy wypłacie po prostu odjąć, to co wpłacił wcześniej, może to też wypłacić od razu, a grać kasą, którą miał wcześniej (tylko te przewalutowania)
Ewentualnie chyba przy przelewie na konto bankowe, nie jest wymagana pierwsza wpłata. Tylko wtedy wchodzą w grę przewalutowania $->pln->$

Jak widzisz mozliwości są, tylko czy opłacalne

Napisane przez mrgrajek

Jeśli ugrałeś 835 FTP to 50$ należy teraz do Ciebie i wszystkie twoje środki możesz spokojnie wypłacić :)

Ponadto jeśli na FTP się rejestrowałeś po 19 listopada to możesz otrzymać bonus jeśli dokonasz pierwszej wpłaty :)

Pozdrawiam

a czy nie ma znaczenia że przy rejestracji wpisałem kod bonusowy PS150? bo widze że kiedy chce sie otrzymać bonus od pierwszego depozytu nalerzy wpisać PSVIP.

orientuje sie ktos??

Urbi23
Oldschool Grinder

Dzięki kodowi PS150 otrzymałeś bonus startowy i jeżeli miało to miejsce po 19.11 to pierwsza wplata będzie podlegać pod bonus 100% do 600$