Przejdź do forum
"przelewy24" a wypł...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] "przelewy24" a wypłata z ftp

14 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
2,619 Wyświetlenia

wpłaciłem na FTP 70$ poprzez "przelewy24" (tyle wyszło po wysłaniu 200zł) i jest to jedyna dostępna dla mnie opcja wypłaty w tej chwili - ale okazuje się że przy każdej próbie pojawia się błąd i jest problem pod tytułem :

..."Z przysłanego przez Pana screenu wynika, iż nie może Pan dokonać wypłaty, ponieważ dane na koncie bankowym, na które chce Pan wypłacić, nie są tożsame z danymi na Pana koncie gracza. Prosimy dokonać wypłaty na swoje konto bankowe albo użyć alternatywnych dostępnych metod..."

jak to możliwe dało się wpłacić i mi przypisali ateraz się niezgadza - co robić w takiej sytuacji ???

13 odpowiedzi

Witaj,

A masz takie same dane na koncie pokerowym i koncie bankowym ? Jeśli nie to jest oczywiste że nie możesz wypłacić (może za pierwszym razem jakoś dziwnym trafem się udało)

" Z przesyłanego przez Pana screenu" - jaki screen wysyłałeś?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wysłałem im scren błędu który wyskakuje podczas próby wypłaty oto ten komunikat:

"do przetworzenia twojej transakcji potrzebna jest zgodność nazwy konta w serwisie FTP i konta EBA Bank Transfer"

wiesz o co tu chodzi ??

To jeszcze odpowiedz mi na pytanie które Ci wyżej zadałem, tak dla pewności :)

A masz takie same dane na koncie pokerowym i koncie bankowym ?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

:)

Możliwość wpłaty nie została zablokowana, lecz powstał problem związany z polskim znakiem w Pana nazwisku, który to nie odpowiadał międzynarodowym standardom. W związku z tym wprowadziliśmy odpowiednią korektę i przesłany we wcześniejszej korespondencji błąd nie powinnien się już pojawić.

Cieszę się że się wyjaśniło , te nasze polski znaki bywają zgubne często :P dobrze że ja nie mam w imieniu i nazwisku :)

kasperek17
PokerStrategist

Witam.
Czy jeśli wpłaciłem pieniądze przez przelewy24 z Mbanku to jeśli chcę wypłacić kasę na to samo konto to jakiej opcji mam użyć?? Lokalny przelew bankowy?? Tam są jakieś IBAN, kod Swift.... skąd to wziąć??
A w ogóle jak najlepiej wpłacać/wypłacać na FTP??
Dodam jeszcze, że niedawno dostałem bonus od pokerstrategy, jednak już mi się udało go podwoić, chociaż nie wyrobiłem go jeszcze (nie ma nigdzie w opcjach nic o tych 5$ dochodzących

Jeśli chcesz na konto bankowe to musisz użyć "Lokalny przelew bankowy" a IBAN i Swift to możesz znaleźć tutaj -> http://www.swift-iban.com/kod-swift.php lub zadzwonić do twojego banku.

Ogólnie lepszą metodą jest wypłacanie na porfele internetowe Moneybookers lub Neteller :D musisz założyć na którymś z nich konto :)

Napisane przez PyqPyk
Jeśli chcesz na konto bankowe to musisz użyć "Lokalny przelew bankowy" a IBAN i Swift to możesz znaleźć tutaj -> http://www.swift-iban.com/kod-swift.php lub zadzwonić do twojego banku.

Ogólnie lepszą metodą jest wypłacanie na porfele internetowe Moneybookers lub Neteller :D musisz założyć na którymś z nich konto :)

dlaczego jest to lepsza metoda? sam jestem przed pierwszym cash outem dlatego pytam

EDIT aj no to zagiąłem pana moderatora :f_thumbsup:

stepien
PokerStrategist

Napisane przez PMplast

Napisane przez PyqPyk

dlaczego jest to lepsza metoda? sam jestem przed pierwszym cash outem dlatego pytam

EDIT aj no to zagiąłem pana moderatora :f_thumbsup:

tez chce wyplacic po bonusie 56 $ na konto bankowe, czy ktos wie ile mi faktycznie wplynie na PKOBP ?

@PMplast

dlatego lepsza że jak przenosisz kapitał z pokerroomu na inny pokerroom to nie płacisz za przewalutowanie . A ponadto wypłaty na moneybookers/netteller trwają około 24-48 h (czasem krócej) a wypłaty do banku 3-5 dni :D i banki często biorą złodziejskie opłaty za przewalutowanie też :D

stepien
PokerStrategist

Napisane przez PyqPyk
@PMplast

dlatego lepsza że jak przenosisz kapitał z pokerroomu na inny pokerroom to nie płacisz za przewalutowanie . A ponadto wypłaty na moneybookers/netteller trwają około 24-48 h (czasem krócej) a wypłaty do banku 3-5 dni :D i banki często biorą złodziejskie opłaty za przewalutowanie też :D

ja nie mam takiej mozliwosci w tej chwili....i dlategto pozostaje przelew do banku, ale nie wiem ile mi zabiora? Jak nie wiecdej niz 30 zl z 56$ to jeszcze ujdzie

no tak pokerrom 2 pokerroom to chyba oczywiste ze mb, ale dzieki za info

Do mbanku chyba biorą głupią opłatę za przewalutowanie (około 20zł) a takto troche na kursie stracisz tylko :)