dostaję się tickety, jak już się całość wyrobi lub nie, ja tak miałam
Maksymalnie można dostać 3 tickety.
Pierwszy dostaniesz jak uwolnisz chociaż jedną ratę bonusu.
Drugi dostaniesz jak uwolnisz 40% bonusu (4 raty).
Trzeci dostaniesz jak uwolnisz wszystkie raty.
Tickety mają taką samą wartość jak raty uwalnianie przez Ciebie (masz 300$ bonusu i raty po 30$ to dostaniesz tickety o wartości 30$ każdy).
Tickety zostaną przyznane jak skończy się czas na czyszczenie bonusa albo jak go wyczyścisz w całości.
Clear?!
Napisane przez mstck
Maksymalnie można dostać 3 tickety.Pierwszy dostaniesz jak uwolnisz chociaż jedną ratę bonusu.
Trzeci dostaniesz jak uwolnisz wszystkie raty.Tickety mają taką samą wartość jak raty uwalnianie przez Ciebie (masz 300$ bonusu i raty po 30$ to dostaniesz tickety o wartości 30$ każdy).
Tickety zostaną przyznane jak skończy się czas na czyszczenie bonusa albo jak go wyczyścisz w całości.
Clear?!
Mam raty po $20 a bonus caly to $500 ..... rozumiem ze dopiero jak wyrobi caly bonus $500 otzymam 3 tickety badz 2 tickety jesli uda mi sie wyrobic tylko 40% z $500.
Napisane przez Kemor
Napisane przez mstck
Maksymalnie można dostać 3 tickety.Pierwszy dostaniesz jak uwolnisz chociaż jedną ratę bonusu.
Trzeci dostaniesz jak uwolnisz wszystkie raty.Tickety mają taką samą wartość jak raty uwalnianie przez Ciebie (masz 300$ bonusu i raty po 30$ to dostaniesz tickety o wartości 30$ każdy).
Clear?!
Mam raty po $20 a bonus caly to $500 ..... rozumiem ze dopiero jak wyrobi caly bonus $500 otzymam 3 tickety badz 2 tickety jesli uda mi sie wyrobic tylko 40% z $500.
Tak, ale te dwa dostaniesz jak się skończy czas na czyszczenie bonusa (czyli pewnie 12 maja?). No i dostaniesz tickety o wartości 20$ oczywiście.
Napisane przez Kemor
Napisane przez mstck
Clear?!
to wylosowales chyba najlepszy wariant
ktos pisal ze za 500$ mial raty po 50$....
ja mam tez 20$ ale dla 200....... faktycznie chyba uruchomili jakis losowy genreator bonusow i rzucali tymi wariantami na oslep
Kurcze to ja nie rozumiem jak jest z tymi biletami. W newsie PS nic nie ma o graniu rusha, a w popupie FTP już pierrwsze zdanie mówi o graniu przy stolach rush po te bilety.... Ktoś sie w tym zorientował? Nie ma grania rusha, nie ma biletów?
Bonus 50 $ wyrobiony, zredukował nieco straty po nieudanych 2 sesjach. Szkoda że ie pokusili się o nieco wyższą kwotę.
Napisane przez kondziorf
Kurcze to ja nie rozumiem jak jest z tymi biletami. W newsie PS nic nie ma o graniu rusha, a w popupie FTP już pierrwsze zdanie mówi o graniu przy stolach rush po te bilety.... Ktoś sie w tym zorientował? Nie ma grania rusha, nie ma biletów?
Nie musisz grać rush poker, aby uwolnić bonus. Po ugraniu odpowiedniej kwoty bonusu otrzymasz tickety do gry przy stołach rush.
Kiedy najpóxniej można aktywować tą promocję?
w niedzielę o 18 czy w pon do 6 rano?
Napisane przez demontaczki
Kiedy najpóxniej można aktywować tą promocję?
w niedzielę o 18 czy w pon do 6 rano?
Do 6 rano w poniedziałek, tak więc budzik na 5:50 ;-)
Mam pytanie odnosnie biletu :
- czy jak wejde przykladowo na nl 10 z tym biletem przegralem 2 $ zostanie mi 8 $ to co z tymi dolarami ? wtedy bedzie ticket za 8 $ ? czy przepadnie
może to trochę głupie pytanie ale nie chcę się pomylić :-)
czy 13 maya 3:30 czasu FTP to będzie u nas piątek 9:30?
Witam właśnie skończyłem wyrabiać ten bonus. Orientuje sie ktos ile trzeba czekac na te bilety stolikowe?
Dzieki wielkie za odp
pozdrawiam
Witam,
otrzymałem bonus (80$ z 200$ wyrobiłem), który wg danych z Bonus Account powinien już minąć (Expires 12-may-2011 16:25) - jednak cały czas jest aktywny. O co chodzi? Czy poprostu wyłączy się dzisiaj po północy czy jest jakiś inny powód dla którego dolary są jeszcze nabijane?
EDIT: Już chyba wiem o co chodzi, pewnie czas wg którego działa FTP jest inny niż w Polsce - poprawcie mnie jeżeli się mylę.
Zgadza się, musisz patrzeć na czas serwera FTP, a nie Twój. Musisz doliczyć do czasu 6 godzin, to będziesz miał czas upływu bonusu w czasie środkowoeuropejskim.
Pozdrawiam.
A jak jest z tymi bonusami z Black Card, oblicza się tak: (rake - bonus)*0.27=rakeback ??
Bo np zapłacę 500$ rake'u i wezmę bonus 100$, rakeback=108$ + 100$=41,6% ??