Ok, mail zawrócił, jaki jest aktualny mail do supportu?
O, w końcu dali (pewnie czytają forum
).
Wniosek z tego, że kto jeszcze nie dostał, musi po prostu cierpliwie czekać.
Dostałem "tylko" 100, gram na NL5, więc nie ma chyba jakiejś zasady.
Dostalem 500 $ do wyrobienia, ale w okienku z oferta mam w "expiration" date 8 maj. Data oznacza termin do kiedy trzeba zaakceptowac bonus i wystartowac licznik?
edit:
Sprawdzilem sobie opis promocji i wychodzi na to, ze to jednak czas na akceptacje. Wypatrzylem tez te Ring Game Tickets na deser w opisie promocji. Trzeba bedzie ostro przygrindowac, zeby sie zalapac na wszystko. Ladnie sie staraja powstrzymac panike
Chyba tak do 8 trzeba zaakceptować, a pote 21 dni na ugranie, niech mnie ktoś poprawi jak sie myle
Tez dostlaem 500$ a na FTP nie gram juz od dawna - ostatnie co gralem przed odejsciem z tego roomu to rush nl25.
Czy ktos wie jaki jest email do supportu ?
Bo oszukali mnie na zamowieniu i mam zamiar walczyc o swoje ;o
A zna ktoś fajne freerolle albo FTP tournamenty, gdzie mógłbym coś ugrać i zacząc wyrabiać bonus. Bo po ostatnim tilcie na FTP kilka miesięct temu zostało mi całe 0,12$. Póki co nic nie wpłacę, ale można by popracować w tym pokerroomie trochę.
Napisane przez karlick
A zna ktoś fajne freerolle albo FTP tournamenty, gdzie mógłbym coś ugrać i zacząc wyrabiać bonus. Bo po ostatnim tilcie na FTP kilka miesięct temu zostało mi całe 0,12$. Póki co nic nie wpłacę, ale można by popracować w tym pokerroomie trochę.
Zapomnij, nic nie wyrobisz z takim rollem.
dostalem 500$ .. ale do 12 maja nie ma szans tego wyrobic.. czy to dziala na jakiejs innej zasadzie?
Napisane przez Aimboy
Napisane przez karlick
A zna ktoś fajne freerolle albo FTP tournamenty, gdzie mógłbym coś ugrać i zacząc wyrabiać bonus. Bo po ostatnim tilcie na FTP kilka miesięct temu zostało mi całe 0,12$. Póki co nic nie wpłacę, ale można by popracować w tym pokerroomie trochę.Zapomnij, nic nie wyrobisz z takim rollem.
No z takim nie, dlatego pytam o freerolle, gdzie mógłbym ugrać jakieś 2-3$.
Na P* z 2,67$ zrobiłem ponad 600$, więc na ftp z 0,12 może się uda zrobić 10$...
Dostałem 400$... normalnie niewolnika ze mnie robią... no ale nie ma co narzekać ..
Ja dostałem $100 do wyrobienia w ciągu 3 tygodni.
Czy czasami nie zauważyliście, ale pkt FTP lecą szybciej niż zwykle?
Ja dostałem $500 i myślę, że realnie nie ma problemu z wyrobieniem tego bonusu. Akurat się przyda jako redukcja efektów swinga
ja dostałem 20$
a niektóre osoby które grają np nl2 dostały 400+, powinni to dzielić jakoś bardziej z głową, wiadomo że na nl2 sie nie wyrobi tych 400, z kolei niektórzy z nl50+ dostali 50$, które wyrobią raz dwa..
no i wciagnal mnie niestety ten bonus :/ chociaz ciagle czekam na rozwoj wydarzen z wyplatami :> bo na pewno chca tego uniknac.... co do bonusu przekalkulowalem na spokojnie... NL5 ...200 $.... realnie daje sobie 100-120 max wyrobione :> chyba ze zawita NL10 w trakcie
Czas na grind i uwolnienie 500$
Rakeback piątkowy pewnie odpadnie ale i tak fajna sprawa z tym bonusem.
ja tam dostałem 20$ i się z nich ciesze, zawsze coś, a poza tym na swoim NL2 więcej bym nie wyrobił, bo gram tylko 4 stoły.
a punkty z happy hour będą się liczyc?
Napisane przez uloow
ja tam dostałem 20$ i się z nich ciesze, zawsze coś, a poza tym na swoim NL2 więcej bym nie wyrobił, bo gram tylko 4 stoły.a punkty z happy hour będą się liczyc?
PS: HH się nie liczą niestety, bo FTP Pts dostałem 100, a do bonusu tylko 50.
Wie ktoś ile dzięki temu bonusowi będzie więcej zwrotu, niż z normalnego Rakebacku?
akurat na FTP nie trzeba wyrabiac calego bonusu zeby cokolwiek dostac - bonus jest uwalniany w 10 ratach lub maksymalnie co 20 dolarow zaleznie od wielkosci tak wiec nawet jak mikro dostanie $500 to mysle ze spokojnie moze sobie wyrobic raz lub 2 razy po $20 w te trzy tygodnie
przynajmiej tak pisza nt bonusow