Przejdź do forum
Bonus 20$ na FTP a ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bonus 20$ na FTP a Kapital startowy

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
375 Wyświetlenia

Witam, przedwczoraj otrzymalem kapital startowy na platformie Full Tilt Poker od pokerstrategy.
I mam 2 pytania: gdzie sprawdzic ile z kapitalu startowego ugralem (tj. kiedy bede mogl te srodki wyplacic na przyklad) - wiem ze trzeba miec 1000FTP ale nigdzie nie widze kapitalu startowego jako bonus i jeszcze jedno pytanie,

pojawil mi sie bonus (screen ponizej), czy jezeli go wezme nic sie nie stanie? tzn jak zdobywanie FTP na bonusa wplynie na odblokowywanie kapitalu startowego?

/

Dzieki za odpowiedz!

1 odpowiedź

Cześć kubrybpoker,

kapitał startowy nie jest widoczny na liście bonusów w Kasjerze. Najpewniejszy sposób na sprawdzenie ilości punktów, które potrzebujesz do uwolnienia kapitału startowego, to napisanie do supportu FTP.
Jeżeli pamiętasz, ile miałeś punktów w momencie rozpoczynania uwalniania kapitału startowego, to po prostu odejmij punkty początkowe od obecnej ilości punktów (punkty zdobyte podczas Happy Hour również liczą się przy wyrabianiu kapitału startowego).

Co do drugiego pytania, o ile się orientuję, wyrabianie dodatkowego bonusu nie wpływa na uwalnianie kapitału startowego.

Pozdrawiam,
dohpaZ