Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ogólna strategia FL SH

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
786 Wyświetlenia
Episodex
PokerStrategist

Przeszukałem ten dział i chyba jeszcze takiego pytania było. W sumie pytanie chyba trochę dziwne ;).
Które artykuły dotyczą gry SH i gdzie można znaleźć informacje teoretyczne jak grać po flopie na stołach SH? Bo o ile się nie mylę artykuły z sekcji brąz dotyczą FR bo dopiero w silver jest pierwszy raz wspomniana gra SH. Chyba, że gra po flopie jest w obu przypadkach taka sama ale i na treningach i na filmikach widać, że jest inaczej, stąd moje pytanie :).

Pozdrawiam.

3 odpowiedzi
Pazurrr
Elite Grinder

Po prostu - rób szybko "złotko". W tym dziale znajdziesz świetne arty dot. gry na sh.

A czy strategii SH nie można traktowac jako bardziej loose wersję FR? Przed chwilą rozegrałem 500 rąk SH po raz pierwszy (jak siadałem to nie było stolików FR pełnych). Zakończyłem sesję z wynikiem -3BB/100, ale jestem Fishem, wiec nie jest to wynik specjalnie odbiegający od mojej sredniej.
Na flopie grałem tak jak FR, a preflop grałem tak jakby po BB siedział MP2 a nie UTG (więc grałem wiecej rąk).

Plus tego jest taki, że zagrałem pewnie ze 2x więcej rąk niż bym zrobił FR, a zależy mi na ugraniu bonusu od PS, dlatego teraz będę grał jedynie SH chyba.

klz03
BlackMember

nabij sobie lepiej srebro na full ringach, poczytaj tamtejsze arty i dopiero mysl o przejscu na sh. Pozdro