Napisane przez Rantrave
Udowodnij chudy
A postawisz piwo
Napisane przez elvismichal
Ja się piszę na mikro home games. Wchodzę zawsze z 4-5BB, gram z pozycją na Tigerka i all-iny walę najpóźniej na turn. I tak mi wejdzie na river :challenge.
Wchodzę z pozycją na elvisa z 2BB, all-in preflop, a najpóźniej flop i liczę zyski :fuckyeah
Napisane przez psychoreaper
Napisane przez Cogitus
joChyba jesteś z moich stron... ♠_wink:
ze strony downswingu?
Masz rację. Moja teoria nie trzyma się kupy. Muszę wziąć lekcję u Sapheala. On na pewno dobrze doradzi jaka taktyka będzie dobra vs Twoje 5BB strategy. ♠_ugly:
Napisane przez brommy
Napisane przez psychoreaper
Napisane przez Cogitus
joChyba jesteś z moich stron... ♠_wink:
ze strony downswingu?
![]()
jo tam...
Tiger właśnie w 9 rąk gość maniak 70/40 na mnie złapał 5 razy tripsa, a ja miałem za każdym razem minimum second pair. Rozwalać monitor?
przegrałeś więcej niż wart monitor - odpowiedź na Twoje pytanie brzmi "Tak!"
przegrałeś mniej niż wart monitor - odpowiedź na Twoje pytanie brzmi "Nie!"
Ja się piszę na mikro home games. Wchodzę zawsze z 4-5BB, gram z pozycją na Tigerka i all-iny walę najpóźniej na turn. I tak mi wejdzie na river :challenge.
Rozgryzłeś system na mnie. Z Tobą nie gram.
Nie wiem o co chodzi, obudziłem się z 26 pustymi butelkami pod nosem. Od pół godziny się zastanawiam kto był wczoraj u mnie, bo nawet ja nie jestem w stanie wypić sam tyle piwa. Dałbym sobie rękę uciąć, że nie było nikogo. Mam nadzieje, że w wersalce nie kona dźgana łyżką stołową kobieta lekkich obyczajów.
O i nawet grałem wczoraj w karty :nh
Napisane przez chudyand1
nawet ja nie jestem w stanie wypić sam tyle piwa.A może po prostu przeszedłeś sam siebie! :nh
Raczej nie bo w wersalce jednak nikt nie kona ! Oh wait mam 3 wersali w domu
Abstrahując (co to w ogóle znaczy) to zastanawiam się nad wbiciem diamenta we wrześniu. Prze miesiąc mógłbym zostać noł lifem. To praktycznie niemożliwe bo gram zazwyczaj 4 stoły ale jak pójdzie jakiś konkretny side bet to ... Chce się ktoś założyć ?
BTW. Jak wiadomo gram mikro więc dla mnie side bet 10 $ to bogactwo
Diament na 4 stolikach .25/.5 - oprócz noł lajfa zostaniesz moim idolem. Zamierzasz spać?PS. Poza tym wszyscy wiemy, że 10$ to dla Ciebie nie bogactwo - ponoć w Twoim domu można nawet czasami znaleźć 26 butelek po piwie!
![]()
Oj tam zaraz wiadomo, że nie bogactwo. Może po prostu dorabia na skupie.