Po 22:00 już można. :fuckyeah
Jeszcze można doprowadzić mnie do tiltu, ale oddałem tylko 20BB i zakończyłem. Nie ma sposobu na ominięcie takich sytuacji, przerwa nic nie da bo wracasz i dalej w dupę <sorki za przekleństwa przed 22:00> granie dalej może doprowadzić do tiltu, choć jakoś spokojnie go przechodzę . Już mi lepiej.
Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is BB with 5
A![]()
MP calls, CO calls, BTN folds, SB completes, Hero checks
Flop: (4 SB) A
7
6
(4 players)
SB checks, Hero bets, MP folds, CO calls, SB calls
Turn: (3.5 BB) 5
(3 players)
SB checks, Hero bets, CO raises, SB folds, Hero 3-bets, CO caps, Hero calls
River: (11.5 BB) 7
(2 players)
Hero checks, CO bets, Hero calls
Results:
Spoiler
13.5 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: A
7
6
5
7
CO showed 7
9
and won 13.2 BB (7.2 BB net)
Hero mucked 5
A
and lost (-6 BB net)
Takie bolą najbardziej jak chwilę wcześniej wtapiasz KKKvsAAA kolorek z fullem fulla z karetą. I kilka cudownych riverków.
Cały czas myślę nad blogiem.
Ale jest ok. , parcia na sukces jakiegoś nie mam , bo z czego jak się nie uczę. Gram i patrzę co będzie.
Tigerek jesteś stiltowany? Bo nie wiem czy z pozycją na Ciebie zostać przy stole czy nie.
Napisane przez psychoreaper
Napisane przez Cogitus
joChyba jesteś z moich stron... ♠_wink:
i z moich
Napisane przez Rantrave
Tigerek jesteś stiltowany? Bo nie wiem czy z pozycją na Ciebie zostać przy stole czy nie.
z pozycja na tigerka zawsze dobrze
Napisane przez musashi87
Napisane przez Rantrave
Tigerek jesteś stiltowany? Bo nie wiem czy z pozycją na Ciebie zostać przy stole czy nie.z pozycja na tigerka zawsze dobrze
![]()
izi moniez
Napisane przez tigerek73
Ze mną nikt nie wygra. :fuckyeah
potwierdzam
Spoiler
bo nikt nie musi, Ty sam z wszystkimi przegrasz :fuckyeah
Wyzywam Was na pojedynek. :fuckyeah
Wszyscy dostaniecie wpierdollllll ode mnie. :fuckyeah
Tylko dopiero jutro , bo ide zaraz do pracy i wrócę dopiero kutro w południe , także nie wiem czy jutro będę grał. Także macie czas pouczyć się trochę, dla ułatwienie waszego gram 8stołów.
Zaraz... tak na poważnie. Czy na pokerstars nie ma czegos takiego jak home games. Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba chodzi tam o to, aby spokojnie pograć sobie z kumplami
Można by się wtedy umówić na jakiś 'fix cafe table' na jakiś śmiesznych stawkach tak aby kazdemu pasowalo i pobawić się. Nie wiem czy takie coś by wypalilo w ogole. Luźna sugestia.
Napisane przez psychoreaper
Zaraz... tak na poważnie. Czy na pokerstars nie ma czegos takiego jak home games. Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba chodzi tam o to, aby spokojnie pograć sobie z kumplamiMożna by się wtedy umówić na jakiś 'fix cafe table' na jakiś śmiesznych stawkach tak aby kazdemu pasowalo i pobawić się. Nie wiem czy takie coś by wypalilo w ogole. Luźna sugestia.
♠_thumbsup:
Juz kiedys zalozylem "fixed" home games room, ale niewiele osob bylo chetnych
Jakby co:
You are invited to join my private poker club for Home Games online.
- If you don't already have it, download the free PokerStars software from www.pokerstars.eu
- Open the main poker lobby, then click on the Home Games tab
- Click the 'Join a Poker Club' button
- Enter my Club ID number: 120648
- Enter my Invitation Code: Study Group
That's it! Once I've approved your membership request, we'll be ready to start playing Home Games online together.
If you want to find out more, visit www.pokerstars.eu/homegames