chudy to chyba troche taka osoba z marginesu spoleczenstwa, ktora wchodzi na micro, wygrywa 100BB i kupuje za to flaszki. Nie ma parcia wchodzenia wyzej bo flaszki az tak drogie nie sa
i kolko sie kreci...
policzyłem rakeback dla złota, a raczej jego brak, wychodzi 26% jeśli dzieli się przez rake
i trochę mniej przy dzieleniu przez MGR, tragedia, w porównaniu z tym, że mając SN było to jakieś 20% więcej
nie wiem czemu dzisiaj nie ma stołów do gry, tragedia jakby fishki się wypaliły na milestonach
Napisane przez Cogitus
chudy to chyba troche taka osoba z marginesu spoleczenstwa, ktora wchodzi na micro, wygrywa 100BB i kupuje za to flaszki. Nie ma parcia wchodzenia wyzej bo flaszki az tak drogie nie sai kolko sie kreci...
evil genius
Napisane przez psychoreaper
Nieźle idzie. Jakieś 2,5Piwa/100 ♠_cool:
jakieś 35 piw na dzień
Czesc, ostatnio kiedy grywałem fixed byli jeszcze Amerykanie na starsie. Tak się zastanawiam o których godzinach teraz dobrze grać, kiedy macie dużo fiszy na mikro/low?
potwierdziło się, że hurricano to niestety oszust, cwaniak i złodziej, pokazał się na forum i aktualizował swój profil, więc nie leży w szpitalu, mam nadzieję, że mu te pieniądze wyjdą bokiem
ak doszła, dzięki. Od jutra biorę się poważnie za grę!
Doszła kasa?
Jasna sprawa. Przecież po co grać jak się przegrywa?
Wyślij wieczorem albo jutro rano i jedziemy z fisharnia.
ok ale jeśli nie będzie szło, to zacznij od czegoś co daje pewny winrate i poproszę o regularne raporty z sytuacji, pozdro
1. Mogę zacząć od soboty, weekend = fisharnia
2. Huricano - dokładnie taki sam jak tutaj.
3. Rakeback/bonusy itp biorę dla siebie, ale w przypadku ew. strat oczywiście je pokryje (a wpadnie stellar 50)
4. Za mała próbka, głównie Fixa cisnąłem a NL/PL tylko żeby zobaczyć jak wygląda poziom tutaj, ale szczerze od fixa się to niczym nie różni bo i tak fishe betują 1$ do puli 6$ z monsterami
Pozdro.
tak, kiedy zaczynasz? jaki nick? rozumiem, że rakeback jest zaniedbywalny przy 5card draw? jaki winrate przed wypłatą? pozdro
Cześć!
Szukam chętnego/chętnych na zestackowanie mnie na PL/NL 50 5card draw, bo musiałem wypłacić prawie całego rolla (nie przegamblowałem :P). 400$, 20k rąk w 10 dni (max 14) 50/50 podział profitu. Zainteresowany?
Napisane przez damianpat
pokazał się na forum i aktualizował swój profil, więc nie leży w szpitalu
Ale to chyba dobrze że nic mu się nie stało right ?
Napisane przez chudyand1
Napisane przez damianpat
pokazał się na forum i aktualizował swój profil, więc nie leży w szpitaluAle to chyba dobrze że nic mu się nie stało right ?
dla mnie nie
Napisane przez chudyand1
Napisane przez damianpat
pokazał się na forum i aktualizował swój profil, więc nie leży w szpitaluAle to chyba dobrze że nic mu się nie stało right ?
Nie.
Napisane przez cius180
Czesc, ostatnio kiedy grywałem fixed byli jeszcze Amerykanie na starsie. Tak się zastanawiam o których godzinach teraz dobrze grać, kiedy macie dużo fiszy na mikro/low?
do 10c/20c o każdej porze. Dla 0,25/0,5->0,5/1 od jakoś 16-18 do 4 w nocy wchodzą kanadyjczycy i z 10 stołów się robi z 30-40 i można spokojnie przebierać, bo tak między 12-15 to pełno jakiś regularsów, lepszych/gorszych.