Dla niektórych to miech pracy.
Napisane przez tigerek73
Dla niektórych to miech pracy.
a w pokerze jeden swing, rezultat dwóch gorszych sesji, brak koncentracji i pracy nad własną grą, tak należy na to patrzeć,
Fatum, internet stacjonarny padł, mobilny teraz , także został mi teraz przez komórkę.
Spoiler
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: $8.00
SB: $4.75
BB: $13.24
Hero (UTG): $12.83
CO: $12.52
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 9♦ 8♦
Hero raises to $0.50, fold, BTN calls $0.50, fold, fold
Flop: ($1.35, 2 players) 5♦ A♠ 3♥
Hero bets $0.25, BTN calls $0.25
Turn: ($1.85, 2 players) 6♥
Hero bets $0.50, BTN calls $0.50
River: ($2.85, 2 players) J♦
Hero checks, fold
Hero wins $2.72
Napisane przez elvismichal
Napisane przez damianpat
Napisane przez tigerek73
Dla niektórych to miech pracy.a w pokerze jeden swing, rezultat dwóch gorszych sesji, brak koncentracji i pracy nad własną grą, tak należy na to patrzeć,
Jeśli mogę spytać czy ten staking nie był jakąś lewizną? Kolega H. też mi proponował na privie...widziałem, że też jakiś mod usunął jego posta z "sugestią o co może chodzić". Nie znam do końca tematu, ale wydaje się, że to nie było do końca jak należy?
jaką lewizną? normalny staking, nie mógł wystawić bo nie miał złota, proste
jaki roll na fixed limit , powiedzmy gram na starsach FL 0,02/0,04 , jaki trzeba mieć , żeby przejść na 0,05/0,10 i ile tych BB zabierać na stół ?
Napisane przez mekjer
jaki roll na fixed limit , powiedzmy gram na starsach FL 0,02/0,04 , jaki trzeba mieć , żeby przejść na 0,05/0,10 i ile tych BB zabierać na stół ?
na stół 12BB(BigBetów) i auto top-up
a jaki BRM to jak kto lubi od 250-1000BB na limit
Napisane przez musashi87
Napisane przez mekjer
jaki roll na fixed limit , powiedzmy gram na starsach FL 0,02/0,04 , jaki trzeba mieć , żeby przejść na 0,05/0,10 i ile tych BB zabierać na stół ?na stół 12BB(BigBetów) i auto top-up
a jaki BRM to jak kto lubi od 250-1000BB na limit
dzięki
Gdzie oprócz starsów idzie znaleźć gierki FL FR powyżej 0,5/1$ ? Próbowałem na party poker, ale jak jest szczyt to widzę tam 1 stolik -_-" (albo szukam w złych godzinach)
FR nigdzie
Czasem Ci się utworzy gierka na Ipokerze, ew. ongame/bossmedii, ale znika szybko jak powtaję. i są to gierki z midstakes głównie
Lipa ;/ Trzeba będzie poważniej pomyśleć o przejściu na SH albo całkiem albo mieszaniu z FR, bo traffic FR jest przesłaby, a SH stołów jest sporo o każdej porze.
Napisane przez tigerek73
Ja mam podobnego i chodzi ok , czasami się wywala jakiś błąd i muszę go restartować ale niezbyt często, jest zdecydowanie lepiej niż było. Teraz to wywaliła mi się licenicja i musiałem pokombinować z supportem troche ale właśnie zaskoczył.![]()
I co wykombinowaliście? Bo jakoś mi się nie chciało do nich pisać (ze względu na mój angielski - rozumiem, ale nie tworze zdań zbyt sprawnie) i cały czas restartuję klucz przed odpaleniem HM2
Napisane przez damianpat
Napisane przez tigerek73
Dla niektórych to miech pracy.a w pokerze jeden swing, rezultat dwóch gorszych sesji, brak koncentracji i pracy nad własną grą, tak należy na to patrzeć,
zacytuje znajomego
"o kurwa ile to piwa!"
Panowie, to są poważne sumy, za takie pieniądze można alkoholizować się przez całkiem sensowny czas.
Napisane przez johnybravo80
Napisane przez tigerek73
Ja mam podobnego i chodzi ok , czasami się wywala jakiś błąd i muszę go restartować ale niezbyt często, jest zdecydowanie lepiej niż było. Teraz to wywaliła mi się licenicja i musiałem pokombinować z supportem troche ale właśnie zaskoczył.![]()
I co wykombinowaliście? Bo jakoś mi się nie chciało do nich pisać (ze względu na mój angielski - rozumiem, ale nie tworze zdań zbyt sprawnie) i cały czas restartuję klucz przed odpaleniem HM2
Zaskoczył, ale dzisiaj musiałem znowu restaretować klucz. Mój angielski też do dupy.
I would like to apologize for the issues you are having with HM2,
- Close HM2.
- Enable the option to see Hidden Files and Disable "Hide protected operating system files": http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial62.html - It should look like this:
- Now Delete C:\ProgramData\XHEO INC\SharedLicenses\ Holdem Manager 2.lic (XP Users can find the file at C:\Documents and Settings\All Users\AppData\XHEO INC\SharedLicenses\ Holdem Manager 2.lic)
- Open c:\ProgramFiles\Holdemmanager2 and delete the HMLicense.DLL.ldat file
-Reset your code
- Restart HM2 and register using your 'HM2-' Code.
If the problem persists Please send your Reg.log file from the C:\Users\YourName\AppData\Roaming\HoldemManager folder folder. (XP users will find that in C:\Documents and Settings\YourName\AppData\Roaming\HoldemManager folder.
If your Windows is hiding known file extensions the file will simply be called 'reg'. Email this log file to hm2support@holdemmanager.com
Also Please send your log.txt file from C:\Users\YourName\AppData\Roaming\HoldemManager folder. (XP users will find that in C:\Documents and Settings\YourName\AppData\Roaming\HoldemManager folder.)
Wytłuszczone wykasowałem 1 opcji nie znalazłem pliku. I dzisiaj znowu musiałem resetować klucz.
Napisane przez tigerek73
A do tego dzisiaj korekta 100BB w plecy , wygrywają śmieci, blefy nie wychodzą.![]()
więc widzisz, ja na stackingu jestem -200BB z powodu tej oszukańczej, zakłamanej pozbawionej kręgosłupa moralnego i wszelkich zasad, żałosnej istoty, która dla mnie jest gównojadem