Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.1 K Wyświetlenia
Panadol

Napisane przez damianpat

Napisane przez tigerek73
A do tego dzisiaj korekta 100BB w plecy , wygrywają śmieci, blefy nie wychodzą. ;(

więc widzisz, ja na stackingu jestem -200BB z powodu tej oszukańczej, zakłamanej pozbawionej kręgosłupa moralnego i wszelkich zasad, żałosnej istoty, która dla mnie jest gównojadem

oj grubo :P

a zdaje się, że jeszcze ma 5 h na oddanie tak ? do 29 się umawialiście ?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Czego oczekiwałeś od takiego stackingu , ile mogłeś zarobić , czy to nie jest bez sensu ładować w takie coś kasy, rozumiem w graczy MTT gdzie można przytulić niezłą kasę ale tu i to od gościa który nic szczególnego nie reprezentował , już chyba u mnie byś więcej zarobił. ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

A jak miał jakiś wypadek i nieładnie go oskarżasz. ?(

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez tigerek73
A jak miał jakiś wypadek i nieładnie go oskarżasz. ?(

pierdoli mnie, oczekiwałem zysków chociażby niewielkich, czas już minął, poza tym to musiał być naprawdę ciężki wypadek, że człowiek wsiąknał na 2 tygodnie

trzeba pomnażać pieniądze, tak czy owak bardziej boli fakt, że dałem się oszukać, niż pieniądze bo to rzecz nabyta, raz się ma raz się nie ma

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Zdarzają się ciężkie wypadki czy coś innego. Zastanawiam się czy przez 5 lat na PS ktoś już zginął lub umarł. ?(

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez tigerek73
Zdarzają się ciężkie wypadki czy coś innego. Zastanawiam się czy przez 5 lat na PS ktoś już zginął lub umarł. ?(

raczej rzadko i są mało prawdopodobne, nie tak łatwo jest zrobić sobie krzywdę

Odpowiedz
Cytat
mekjer

Napisane przez damianpat

Napisane przez tigerek73

ja jebie jakie rozkimy :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez mekjer

Napisane przez damianpat

Napisane przez tigerek73

ja jebie jakie rozkimy :facepalm:

Prawda jest taka, że gdyby był uczciwy, to by kogoś zaufanego by poprosił o przekazanie wiadomości diamanpatowi, że np urwało mu nogę czy coś i jest w szpitalu w/e.

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

Urwana noga, dobry przyklad :f_cool:
Pewnie nie jeden zawał był po jakimś magic riverze :f_o: :f_o: :f_o:

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

w/e whatever,

czyli wszystko jedno co wstawisz w miejsce urwanej nogi

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

Wiem, wiem, wszystko gra:)
Po prostu wyobraznia zadzialala :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
galer

Napisane przez damianpat
huricano to oszust i złodziej, ch** w d je*mu cwaniakowi.

Rozumiem rozgoryczenie, ale przystopuj i nie rób tu obory.

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez galer

Napisane przez damianpat

[Treść wyedytowana]

nie będę już używał wulgaryzmów do wyrażania swojej dezaprobaty spowodowanej ludzką nieuczciwością, skłonnością do oszustw, kradzieży i wykorzystywania innych osób

chciałbym wyrazić głębokie ubolewanie w związku z zaistniałą sytuacją, czuję bardzo silny dyskomfort moralny i emocjonalny, który objawia się chęcią używania słów niecenzuralnych

skłonności te od tej pory jednak trzymać będę w ryzach, wiedząc, że gdzieś w środku jestem ponad to i że strata pieniędzy umniejsza tak naprawdę tego, kto te pieniądze zabrał, zaś mnie każde przeżycia wzbogacają i wzmacniają i że ta osoba tego pożałuję

Odpowiedz
Cytat
jaworlegia

Napisane przez damianpat

Napisane przez galer

Napisane przez damianpat

[Treść wyedytowana]

nie będę już używał wulgaryzmów do wyrażania swojej dezaprobaty spowodowanej ludzką nieuczciwością, skłonnością do oszustw, kradzieży i wykorzystywania innych osób

chciałbym wyrazić głębokie ubolewanie w związku z zaistniałą sytuacją, czuję bardzo silny dyskomfort moralny i emocjonalny, który objawia się chęcią używania słów niecenzuralnych

skłonności te od tej pory jednak trzymać będę w ryzach, wiedząc, że gdzieś w środku jestem ponad to i że strata pieniędzy umniejsza tak naprawdę tego, kto te pieniądze zabrał, zaś mnie każde przeżycia wzbogacają i wzmacniają i że ta osoba tego pożałuję

jak dla mnie przede wszystkim powinieneś wyciągnąć wnioski Ty jak inni żeby nie pożyczać pieniędzy ludziom których praktycznie nie znasz bez żadnej spisanej umowy. niby oczywiste, bo np. myślę że nie dałbyś osobie spotkanej 5 minut temu na ulicy 1000zł na słowo, że za godzinę tu wróci i odda ci 1100zł, ale jak widać w tym przypadku nie oszacowałeś zupełnie ryzyka, że koleś po prostu może tego nie oddać.

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez jaworlegia

Napisane przez damianpat

Napisane przez galer

Napisane przez damianpat

[Treść wyedytowana]

jak dla mnie przede wszystkim powinieneś wyciągnąć wnioski Ty jak inni żeby nie pożyczać pieniędzy ludziom których praktycznie nie znasz bez żadnej spisanej umowy. niby oczywiste, bo np. myślę że nie dałbyś osobie spotkanej 5 minut temu na ulicy 1000zł na słowo, że za godzinę tu wróci i odda ci 1100zł, ale jak widać w tym przypadku nie oszacowałeś zupełnie ryzyka, że koleś po prostu może tego nie oddać.

tylko dlatego, że już go kiedyś stackowałem i wszystko było ok, normalnie bym nie wysłał kasy, to mnie zmyliło

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Poleciałem już 250BB :f_cry: a mógł być najlepszy miech w karierze.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Może ktoś pierwszy raz go wyruchał, stracił dziewictwo młody. :D