Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
musashi87

Napisane przez jaworlegia
no ale to że jesteś VIPem, a on szarakiem to oznacza, że mają ci uwierzyć na słowo że on ci wisi pieniądze i ci je oddać. To starsy są jakąś firmą windykacyjną? chyba nie.

Żadnej satysfakcji nie odczuwam, po prostu zwyczajnie dziwię się, że się akurat do nich zwracasz z prośbą o pomoc, bo oni tu nic nie mogą zrobić. Dla mnie już samo pisanie do nich jest -EV, bo po prostu marnujesz swój czas. Ale rób jak uważasz, każdy ma do tego prawo ;)

Może w normalnym świecie jest tak jak mówisz. Ale widziałem jużprzypadki gdy po takich zgłoszeniach konto tej wskazanej przez dobrego VIPa osoby było blokowane. Kasy co prawda dzieki temu nie oddzyska ale możliwe że Huricano sobie na starsach już nie pogra.
W końcu po to mają w regulaminie możliwość blokowania konta bez podania przyczyny.

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez musashi87

Napisane przez jaworlegia
no ale to że jesteś VIPem, a on szarakiem to oznacza, że mają ci uwierzyć na słowo że on ci wisi pieniądze i ci je oddać. To starsy są jakąś firmą windykacyjną? chyba nie.

Żadnej satysfakcji nie odczuwam, po prostu zwyczajnie dziwię się, że się akurat do nich zwracasz z prośbą o pomoc, bo oni tu nic nie mogą zrobić. Dla mnie już samo pisanie do nich jest -EV, bo po prostu marnujesz swój czas. Ale rób jak uważasz, każdy ma do tego prawo ;)

Może w normalnym świecie jest tak jak mówisz. Ale widziałem jużprzypadki gdy po takich zgłoszeniach konto tej wskazanej przez dobrego VIPa osoby było blokowane. Kasy co prawda dzieki temu nie oddzyska ale możliwe że Huricano sobie na starsach już nie pogra.
W końcu po to mają w regulaminie możliwość blokowania konta bez podania przyczyny.

nie na słowo jest transakcja na starsach w historii

poza tym to nie jest marnowanie czasu, skoro ktoś mnie wyhujał to mogę zrobić wszystko, żeby mu uprzykrzyć życie, a starsy od tego są, żeby pomagać ;)

poza tym ciągle mam nikłą nadzieję, że nie zostałem oszukany, ale wolę wcześniej podjąć środki zapobiegawcze, miałem do niego zaufanie, bo już go wcześniej stackowałem i było ok

Odpowiedz
Cytat
1MrPiter

Panowie, chciałbym się bardzo mocno pouczyć gry HU. Ale granie po omacku to taka sobie metoda. Czy są jakieś filmy/arty, które moglibyście polecić?

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez 1MrPiter
Panowie, chciałbym się bardzo mocno pouczyć gry HU. Ale granie po omacku to taka sobie metoda. Czy są jakieś filmy/arty, które moglibyście polecić?

nie przeszkadzaj zownowałem wątek na hejtowanie!!!

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez Panadol

Napisane przez 1MrPiter

Napisane przez damianpat
zawsze robię wszystko co jest możliwe, nie oceniając sensowności posunięć [...]

No wlaśnie widzimy :P No offence, ale sam się zastanów co Ty piszesz :P

Napisane przez damianpat
poza tym jestem Vipem na starsach, zarobili na mnie majatek, a on jest dla nich zwyklym szarakiem, to troche zmienia postac rzeczy i na to licze

Wznoszę biedronkowego VIPa za twoje zdrowie :fdrink :sdrink You made my day sir!

haha dobre

kocham Damiana

mamy drugiego Pazurrra ;)

śmiejcie się śmiejcie, ale kwota jaką starsy na mnie zarobiły jest 5-cyfrowa, więc powinno im zależeć

jestem lepszy niż Pazurr w tych sprawach jak nienawisc ;)

Odpowiedz
Cytat
1MrPiter

Napisane przez damianpat

buahahaha :D Dajesz, dajesz!!! Przynajmniej coś się dzieje :D

Nie no serio... Polećcie coś dobrego do nauki HU :P

Odpowiedz
Cytat
Hadart

Te filmiki majstra i mcmoe z Hu fixa ogladales? Chyba 3 czesci byly..

Odpowiedz
Cytat
jaworlegia

Napisane przez 1MrPiter

Napisane przez damianpat

buahahaha :D Dajesz, dajesz!!! Przynajmniej coś się dzieje :D

Nie no serio... Polećcie coś dobrego do nauki HU :P

mi się bardzo podobało "Hu strategy" Byrona Jacobsa", 6 odcinków ma chyba ta seria

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

Ja wlasnie tez czegos szukam, ale od zlota wiekszosc, wiec na razie po omacku na czuja :fdrink jeden jest panadola vs. mcmoe dla brazu, a reszta od zlota :f_cry: ja tam SnG HU cisne i na razie spoko, bo duzo osob chyba z przypadku wchodzi w te turki, myla sie z NL pewnie :D

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Pisałem o tym. Poprosiłem P* o permanentny ban więc dopóki nie poproszę co by odblokowali nie mogę cię hejtować. Zaznaczyłem opcję w lobby "bez czatu" podobno powinieneś widzieć, że nie można do mnie pisać. Właśnie idę robić obiad. Dziękuje zawsze jest dobry :ayfkm:

BTW: Jeżeli nie widać tego, że nie mogę korzystać z opcji czatu, to wyjaśnią wszystko ! Rigget Stars soft ITs Truuuu e!

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Skazany na małość. :facepalm:

Flop : O kurwa
Turn : jesssstttt
River : Ja pierdole.

Padł mi HM2.

AAvsQQ

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez elvismichal

Napisane przez tigerek73
Skazany na małość. :facepalm:

Flop : O kurwa
Turn : jesssstttt
River : Ja pierdole.

Padł mi HM2.

AAvsQQ

:D

:ayfkm:

Żeby HM2 na lapku Core 2 Duo 2.2GHz i 4gb ramu nie chodził płynie, to na prawdę musieli bubla zrobić... :facepalm:

Trzeba pomyśleć o dysku SSD do lapka (btw i tak o tym myślałem).

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ja mam podobnego i chodzi ok , czasami się wywala jakiś błąd i muszę go restartować ale niezbyt często, jest zdecydowanie lepiej niż było. Teraz to wywaliła mi się licenicja i musiałem pokombinować z supportem troche ale właśnie zaskoczył. :D

Odpowiedz
Cytat
musashi87

ja z bazą postgre nie mam problemu od kąd zrobiłem osobną partycję dedykowaną tylko i wyłącznie na data folder posgreSQL :O

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Po 9 bro ciekawe co wymyślę po 12. Strasznie duszno dzisiaj. IDę grać do zobaczyska przy stolikach.

PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

SB: $2.96
BB: $10.00
UTG: $4.75
MP: $5.00
Hero (CO): $19.72
BTN: $18.15

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25, MP posts DB $0.25

Pre Flop: ($0.60) Hero has J♠ T♥

UTG calls $0.25, MP checks, Hero calls $0.25, fold, SB calls $0.15, BB raises to $0.50, UTG calls $0.25, MP calls $0.25, Hero calls $0.25, SB raises to $0.75, BB raises to $1.00, UTG calls $0.50, MP calls $0.50, Hero calls $0.50, SB calls $0.25

Flop: ($5.00, 5 players) 2♣ 5♦ 9♣
SB checks, BB bets $0.25, UTG calls $0.25, MP calls $0.25, Hero calls $0.25, SB calls $0.25

Turn: ($6.25, 5 players) T♠
SB checks, BB checks, UTG checks, MP checks, Hero bets $0.50, SB calls $0.50, BB calls $0.50, UTG calls $0.50, MP calls $0.50

River: ($8.75, 5 players) 5♣
SB checks, BB checks, UTG checks, MP checks, Hero bets $0.50, SB raises to $1.00, fold, fold, fold, Hero calls $0.50

SB shows 4♣ 4♦ (Two Pair, Fives and Fours) (Pre 50%, Flop 72%, Turn 5%)
Hero shows J♠ T♥ (Two Pair, Tens and Fives) (Pre 50%, Flop 28%, Turn 95%)
Hero wins $10.59

Grunt to zrobić takie table selection gdzie ludzie są jeszcze bardziej wygięci od ciebie

PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

BTN: $36.01
SB: $11.42
Hero (BB): $10.00
UTG: $1.65
MP: $9.25
CO: $10.63

SB posts SB $0.10, Hero posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has 3♣ 5♦

fold, fold, CO calls $0.25, fold, SB calls $0.15, Hero checks

Flop: ($0.75, 3 players) 7♣ J♣ 3♦
SB checks, Hero bets $0.25, fold, SB raises to $0.50, Hero calls $0.25

Turn: ($1.75, 2 players) 6♦
SB bets $0.50, Hero calls $0.50

River: ($2.75, 2 players) 5♣
SB checks, Hero bets $0.50, SB calls $0.50

Hero shows 3♣ 5♦ (Two Pair, Fives and Threes) (Pre 36%, Flop 74%, Turn 20%)
SB mucks K♠ 6♣ (One Pair, Sixes) (Pre 64%, Flop 26%, Turn 80%)
Hero wins $3.59

Odpowiedz
Cytat
damianpat

kończy się termin stackingu, smutniutko, trzeba bedzie zacisnac zeby i odrobic, boli fakt ze dalem sie oszukac

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

ile poszło.

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez tigerek73
ile poszło.

400$, do przeżycia,

Odpowiedz
Cytat