Czy ktoś wie co to za parametr EV BB/100 w HM.
Tak się dostosowuje wygrywający reg na 1/2 $ jak mu się często kradnie i który widział u mnie wcześniej ch/c ch/r z nutsem.
Known players:
[tg]Position:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB:406/28/24/3,1/29/40/50/51;[/tg]
0,25/0,5 Fixed-Limit Hold'em (5 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy.com Elephant 0.105 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is SB with Q♥, 7♠
3 folds, Hero raises, BB 3-bets, Hero calls.
Flop: (6,00 SB) J♥, T♥, 2♥ (2 players)
Hero checks, BB bets, Hero calls.
Turn: (4,00 BB) 3♠ (2 players)
Hero checks, BB bets, Hero raises, BB 3-bets, Hero calls.
River: (10,00 BB) A♥ (2 players)
Hero bets, BB raises, Hero calls.
Final Pot: 14,00 BB
Results follow (highlight to see):
Hero shows kolor, as high (Qh 7s)
BB shows (9d 3h)
Hero wins with kolor, as high (Qh 7s)
River WTF ? Koleś tylko przeciwko mnie gra w taki sposób. To jest ten sławny leveling regów 1/2 $ OINK !
Nie wiem nowy na P* jestem.
Ale wiem jedno zmiana rooma = godmode on
Ostatnio na 888 mój wykres to było coś takiego \
A od wczoraj na P* mam mega upa i wykres mam taki /
no i sie tak pochwaliłem, że te fishe mnie złoiły.. ale spoko jeszcze sie odegram i mi oddadzą kasę
Wy też tak macie, że jak łapiecie monster draw typu FD i OESD to on prawie nigdy nie wchodzi? Pogrzebałem trochę w PT3 i wychodzi na to, że na ostatnie 11 monster drawów skompletował mi się aż jeden :fuckyeah.
P.S. osiągam mistrzostwo w przewidywaniu kart na turn i river. W gruncie rzeczy jest to dość łatwe. Wystarczy zdać sobie sprawę jakie karty będą najgorsze dla mojej ręki i... pach! już leżą na stole
Problemy majndsetowe widzisz czarną stronę
Po prostu statystyka ciebie nie lubi i nie będziesz wygrywać flushami
Takie są skutki grania na 2-3 stołach. Proszę bogów pokerowych o więcej takich dni:

Uploaded with ImageShack.us
Po 3 tygodniach widzisz tylko te złe. Ja przy 3 AA i trzecim secie na flopie zgadłem dwie. Naprawdę jestem już wróżbitą, choć czasami zaskakują mnie że nie mają tego co myślałem, ale to rzadkość. To nie pierwszy raz tak jest, ale 1 raz trwa to 4 tygodnie. No ale cóż np. JA mam już w dupie $ na P* i gram se bo gram co będzie to będzie.
No ja też ostatnio grałem na 2. Nie pomogło. Jak masz Upa i wiedzę to wszystko łatwe. Ja przez 10miesięcy myślałem że jestem już prawie bogiem,. jakie łatwe decyzje, wszystko zaczęło być oczywiste. W złym momencie wejście na 1/2 powtórka na 0,5/1 , a teraz męczarnia na 0,25/0,5.
Przechodziłem już przez to , także dam radę, a mogę być tylko mocniejszy.
Napisane przez klz03
Takie są skutki grania na 2-3 stołach. Proszę bogów pokerowych o więcej takich dni:
O! teraz Twój wykres bardziej przypomina mi skutki gry na 2-3 stołach
Ja nie wkleje , bo do tego poszedł mi twardziel i k... nie miałem żadnej kopii. 500zeta poszło na dysk.
Napisane przez klz03
Takie są skutki grania na 2-3 stołach. Proszę bogów pokerowych o więcej takich dni:Spoiler
Downswing już się zwrócił?
Napisane przez tigerek73
Ja nie wkleje , bo do tego poszedł mi twardziel i k... nie miałem żadnej kopii. 500zeta poszło na dysk.
ja na szczęscie 2 razy w tygodniu aktualizuje moja kopie bazy danych na serwerze cal.pl ;-)
Nie patrze na to tak, że jest DS a potem trzeba go odrobić. Postrzegam całą karierę jako jedna wielką sesję. Oczywiście, był ostatnio dość spory zjazd w dół, ale taki jest poker. Nie ma co się nad tym zastanawiać, lepiej robić rozkminy ciekawych spotów.
To co zabierzesz fiszą ląduje u reg-tardów mawiał poeta
Known players:
[tg]Position:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;BB:998/24/19/2,8/39/31/50/48;[/tg]
0,25/0,5 Fixed-Limit Hold'em (4 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy.com Elephant 0.105 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is SB with A♥, 3♠
2 folds, Hero raises, BB calls.
Flop: (4,00 SB) 5♠, 4♣, 2♥ (2 players)
Hero bets, BB raises, Hero 3-bets, BB calls.
Turn: (5,00 BB) 8♠ (2 players)
Hero bets, BB calls.
River: (7,00 BB) 7♣ (2 players)
Hero bets, BB raises, Hero calls.
Final Pot: 11,00 BB
Results follow (highlight to see):
Hero shows (Ah 3s)
BB shows strit, do ósemka (Kc 6c)
BB wins with strit, do ósemka (Kc 6c)
Napisane przez musashi87
Napisane przez tigerek73
Ja nie wkleje , bo do tego poszedł mi twardziel i k... nie miałem żadnej kopii. 500zeta poszło na dysk.ja na szczęscie 2 razy w tygodniu aktualizuje moja kopie bazy danych na serwerze cal.pl
![]()
Sprawdzę.
![]()
Napisane przez tigerek73
Napisane przez musashi87
Napisane przez tigerek73
Ja nie wkleje , bo do tego poszedł mi twardziel i k... nie miałem żadnej kopii. 500zeta poszło na dysk.ja na szczęscie 2 razy w tygodniu aktualizuje moja kopie bazy danych na serwerze cal.pl
![]()
Sprawdzę.
![]()
:fuckyeah