Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
musashi87

Napisane przez tigerek73
ile płacisz?

Za baze danych nic.

Mam tam stronkę firmową trochę ponad 100zł rocznie wychodzi.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ja teraz zainwestuje w twardziela zewnętrznego.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ciężkie chwile dla fixa. Trzeba się głęboko zastanowić nad swoją przyszłością. Daje sobie jeszcze jakiś czas. ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

6 razy wtopa SD z gostkiem 75/15 pod rząd. 40h -35BB. Gram 2 stoły.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

To jest obłęd jak przejść obojętnie ten sam gość.

Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.25(BB) Poker Stars
SB ($22.65)
Hero ($12.60)
UTG ($8.90)
UTG+1 ($19)
CO ($3.90)
BTN ($3.70)

Dealt to Hero K♥ Q♥

fold, UTG+1 raises to $0.50, CO raises to $0.75, BTN calls $0.75, fold, Hero raises to $1, UTG+1 calls $0.50, CO calls $0.25, BTN calls $0.25

FLOP ($4.10) Q♣ 9♦ 3♣

Hero bets $0.25, UTG+1 raises to $0.50, CO folds, BTN folds, Hero calls $0.25

TURN ($5.10) Q♣ 9♦ 3♣ 8♠

Hero checks, UTG+1 bets $0.50, Hero raises to $1, UTG+1 raises to $1.50, Hero calls $0.50

RIVER ($8.10) Q♣ 9♦ 3♣ 8♠ 3♠

Hero bets $0.50, UTG+1 raises to $1, Hero calls $0.50

Hero shows K♥ Q♥
(Pre 65%, Flop 81.6%, Turn 88.6%)

UTG+1 shows 5♥ 3♥
(Pre 35%, Flop 18.4%, Turn 11.4%)

UTG+1 wins $9.70

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Chciałbym zobaczyć Session review, tak do 3/6 limitu z masakrycznej sesji. I omówienie jak sobie z tym radzić , jak to wpływa na grę. Choć wiem , że nie powinno.

Wyszedłem z -50BB na 1BB+. Zwrotem było jak jednocześnie wj... na 3 stołach przez river, zagotowałem się strasznie, żeby żona nie spała obok, mogłoby to się skończyć strasznie. Potem piękne 5 minut , karty nie sprzyjały przeciwnikom i odrobione.

5260h +5.20BB=2,60$ :D :D :D

To już sukces przestałem spadać. Hmm muszę się zastanowić na blogiem. Tylko jak nazwać przeciwieństwo Superbloga. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

what a tillt

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Kojarzycie ze Starsów kolesia Smit007?

Generalnie ogarnia i na ptr bardzo ładnie wygląda, ale jak widzę, z czym OR albo 3betuje w podbicie w 2 coldcalle to mi się słabo robi :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Ale jaja, w dzisiejszej ewangelii doszukałem się namowy do grania w pokera:

Przypowieść o talentach1

Podobnie też [jest] jak z pewnym człowiekiem, który mając się udać w podróż, przywołał swoje sługi i przekazał im swój majątek. Jednemu dał pięć talentów, drugiemu dwa, trzeciemu jeden, każdemu według jego zdolności, i odjechał. Zaraz ten, który otrzymał pięć talentów, poszedł, puścił je w obrót i zyskał drugie pięć. Tak samo i ten, który dwa otrzymał; on również zyskał drugie dwa. Ten zaś, który otrzymał jeden, poszedł i rozkopawszy ziemię, ukrył pieniądze swego pana. Po dłuższym czasie powrócił pan owych sług i zaczął rozliczać się z nimi. Wówczas przyszedł ten, który otrzymał pięć talentów. Przyniósł drugie pięć i rzekł: "Panie, przekazałeś mi pięć talentów, oto drugie pięć talentów zyskałem". Rzekł mu pan: "Dobrze, sługo dobry i wierny! Byłeś wierny w rzeczach niewielu, nad wieloma cię postawię: wejdź do radości twego pana!" Przyszedł również i ten, który otrzymał dwa talenty, mówiąc: "Panie, przekazałeś mi dwa talenty, oto drugie dwa talenty zyskałem". Rzekł mu pan: "Dobrze, sługo dobry i wierny! Byłeś wierny w rzeczach niewielu, nad wieloma cię postawię: wejdź do radości twego pana!" Przyszedł i ten, który otrzymał jeden talent, i rzekł: "Panie, wiedziałem, żeś jest człowiek twardy: chcesz żąć tam, gdzie nie posiałeś, i zbierać tam, gdzieś nie rozsypał. Bojąc się więc, poszedłem i ukryłem twój talent w ziemi. Oto masz swoją własność!" Odrzekł mu pan jego: "Sługo zły i gnuśny! Wiedziałeś, że chcę żąć tam, gdzie nie posiałem, i zbierać tam, gdziem nie rozsypał. Powinieneś więc był oddać moje pieniądze bankierom, a ja po powrocie byłbym z zyskiem odebrał swoją własność. Dlatego odbierzcie mu ten talent, a dajcie temu, który ma dziesięć talentów. Każdemu bowiem, kto ma, będzie dodane, tak że nadmiar mieć będzie. Temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma. A sługę nieużytecznego wyrzućcie na zewnątrz - w ciemności! Tam będzie płacz i zgrzytanie zębów".

Odpowiedz
Cytat
klz03

fuck. sory jak kogoś urażę, ale kościół robi ludziom z mózgu sieczkę.
nie mam nic do religii....

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Agreed. Nie chciałem tu żadnej dyskusji o religii rozpocząć, ale tak mi to akurat z pokerem skojarzyło ;)

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez klz03

kościół jak kościół... każda religia to zaprzeczanie rozsądkowi i otym trzeba pamiętać.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Amen. ;)

Ogólnie fajne przesłanie.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Żeby poprawić nastrój w cafe napiszę że dzisiaj jest małe przełamanko +126BB w 1800h. =)

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Fuj ty czarownico. :evil:

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

Napisane przez klz03

czy kościół - nie będę wnikał. Ale na pewno ludzie pod przykrywką religii. Sama religia i jej założenia nie są złe, ale przekaz specyficzna interpretacja pewnych ludzi.
Mówię to jako ateista i osoba którą w kościele można zobaczyć jako osobę zwiedzającą lub na uroczystościach tych miłych i smutnych dotyczących bliskich.

Odpowiedz
Cytat
klz03

Spoko, też jestem ateistą i w ogóle się tego nie wstydzę. Stawiam wszystkie pieniądze, że razem wiemy więcej o religiach świata niż niejeden fanatyk, spędzający w kościele każdą wolną chwilę. No offenc. Wiele religii jest spoko i przekazują bardzo fajne wartości, których praktykowanie przynosi same korzyści. Ja wierze w moc ludzkiego umysłu;)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez klz03
Spoko, też jestem ateistą i w ogóle się tego nie wstydzę. Stawiam wszystkie pieniądze, że razem wiemy więcej o religiach świata niż niejeden fanatyk, spędzający w kościele każdą wolną chwilę. No offenc. Wiele religii jest spoko i przekazują bardzo fajne wartości, których praktykowanie przynosi same korzyści. Ja wierze w moc ludzkiego umysłu;)

to jak powstał świat

Spoiler

Odpowiedz
Cytat