No to panowie na zdrówko po 1 piwku lub szkockiej z lodem.
Napisane przez psychoreaper
ewran ma nick z kartonu :P, a btw to w końcu jest co poczytać w fix-cafe ♠_evil: ♠_tongue:
No to będziemy polować na fiszaka.
Te chłopaki co mają Bankrolla po kilkanaście tysięcy $ nieźle zarabiają teraz na dolarze jest już po 3 zeta.
Wieczorna sesyjka
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.50(BB) Poker Stars
SB ($17.10)
Hero ($14)
UTG ($33.55)
CO ($24.50)
BTN ($18.30)
Dealt to Hero 8♦ 8♣
fold, CO calls $0.50, BTN raises to $1, SB calls $0.75, Hero raises to $1.50, CO calls $1, BTN raises to $2, SB calls $1, Hero calls $0.50, CO calls $0.50
FLOP ($8) 3♣ 5♠ T♣
SB checks, Hero bets $0.50, CO calls $0.50, BTN raises to $1, SB folds, Hero calls $0.50, CO calls $0.50
TURN ($11) 3♣ 5♠ T♣ 8♠
Hero checks, CO checks, BTN bets $1, Hero raises to $2, CO folds, BTN raises to $3, Hero raises to $4, BTN calls $1
RIVER ($19) 3♣ 5♠ T♣ 8♠ 4♣
Hero bets $1, BTN raises to $2, Hero calls $1
BTN shows T♥ T♦
(Pre 82%, Flop 96.3%, Turn 97.7%)
Hero shows 8♦ 8♣
(Pre 18%, Flop 3.7%, Turn 2.3%)
BTN wins $22.50
100h - 40BB
Nie grałem 2 miechy chyba i dobrze na tym wychodziłem.
Dymają mnie równo.
Spoiler
SB ($26.50)
BB ($39.45)
Hero ($44.65)
UTG+1 ($9.10)
CO ($93.30)
BTN ($3.55)
Dealt to Hero A♣ A♥
Hero raises to $1, UTG+1 calls $1, CO calls $1, fold, fold, fold
FLOP ($3.75) Q♣ 7♥ T♠
Hero bets $0.50, UTG+1 calls $0.50, CO calls $0.50
TURN ($5.25) Q♣ 7♥ T♠ J♥
Hero bets $1, UTG+1 calls $1, CO calls $1
RIVER ($8.25) Q♣ 7♥ T♠ J♥ 6♦
Hero bets $1, UTG+1 raises to $2, CO calls $2, Hero calls $1
Hero shows A♣ A♥
(Pre 70%, Flop 53.9%, Turn 7.1%)
UTG+1 shows 8♠ 9♦
(Pre 16%, Flop 25.7%, Turn 81.0%)
CO shows J♠ K♦
(Pre 13%, Flop 20.4%, Turn 11.9%)
UTG+1 wins $13.75
Zaraz mnie rozjebie
SB ($50.75)
BB ($26.60)
UTG ($23.45)
UTG+1 ($38.25)
Hero ($15.90)
BTN ($35.55)
Dealt to Hero J♦ T♦
UTG calls $0.50, fold, Hero raises to $1, fold, fold, fold, UTG calls $0.50
FLOP ($2.75) T♣ J♠ 4♠
UTG checks, Hero bets $0.50, UTG calls $0.50
TURN ($3.75) T♣ J♠ 4♠ 6♥
UTG checks, Hero bets $1, UTG calls $1
RIVER ($5.75) T♣ J♠ 4♠ 6♥ K♦
UTG checks, Hero bets $1, UTG raises to $2, Hero calls $1
UTG shows Q♦ A♥
(Pre 61%, Flop 20.5%, Turn 9.1%)
Hero shows J♦ T♦
(Pre 39%, Flop 79.5%, Turn 90.9%)
UTG wins $9.30
tigerku, myslisz ze wklejanie rozdan podczas gry to najlepszy sposob na kreszowanie "low stakes"?
Muszę , nie mogę krzyknąć bo żona i dziecko śpi. A jak pisałem wielokrotnie pomaga mi to.
Powiedziałem sobie że jak zejdę do -20BB to kończę , dobra seria i udało się zejść do - 13BB.
Mindset u mnie zdecydowanie do poprawy. Nie radzę sobie ze spadkiem 40-50BB w 5 minut. Jak nagle na wszystkich stołach monstery nie wchodzą , albo jak dostaję w dupę przez river. Dzisiaj gracz ICanTakeU ( dobry reg ) miał tilta jak ja, masakra. Admania też narzekał ( jeden z liderów limitu ) . Jak się nie podniecam i gram swoje to już jest lepiej.
admania bardzo sf mi sie wydaje, nie wiem dlaczego wg Ciebie jest liderem limitu ;]
ICanTakeU probuje lagowac, ale niezbyt imo umie, pozatym dobry reg nie powinien tiltowac tak jak on i miec -12k$ profitu lifetime, wiec troche go przeceniasz
sprobuj pograc FR, tam imo ze swoimi statami pre szybciej sie odnajdziesz
Napisane przez ewran
macie racje chłopaki, nie ma znaczenia czy gra się 0.1/0.2 czy 3/6 wazny jest skill i rozwoj i szerokie patrzenie na pokerakidding?
jasne, że niektórzy graczej 1/2 potrafią lepiej czytać grę od regów z 3/6 ale poziom gry gracza jest czesto i gęsto reprezentowany przez limit na którym gra, przez winrate i profit z rakebackiem. Tu liczy się kasa, liczą się wyniki a 3/6 to nie żadne "drobne" bo tam można sie luźnu utrzymywać i to całkiem nieźle a przy tym poziom gry jest sporym wyzwaniem.
I jeśli ktoś ze swojego rozwoju na 0.25/0.5 jest zadowolony na tyle, że chce shotować WCOOPA za 1000 baksów to szydera sama ciśnie się na usta.
wybaczcie, nie mam zamiaru robić mocnego flame'u ale to fix cafe i nie czuje sie zle wypowiadajac swoja opinie o wypowiedziach graczy z mikrostawek o ich shotach na huge limity.
pozdrawiam
sorry e ewran, że to napisze, ale po paru piwkach zebtralo mi sie "na odwage" dla mnie szydera jest dla takich jak ty co podczas gry zwyzywyja byle ruska od niewiadomo jakich, wiecej szacunku dla przeciwnikow i innych graczy bym radzil... bo mi strasznie buractwem wtedy zajechalo
Napisane przez jaworlegia
Napisane przez ewran
macie racje chłopaki, nie ma znaczenia czy gra się 0.1/0.2 czy 3/6 wazny jest skill i rozwoj i szerokie patrzenie na pokerakidding?
jasne, że niektórzy graczej 1/2 potrafią lepiej czytać grę od regów z 3/6 ale poziom gry gracza jest czesto i gęsto reprezentowany przez limit na którym gra, przez winrate i profit z rakebackiem. Tu liczy się kasa, liczą się wyniki a 3/6 to nie żadne "drobne" bo tam można sie luźnu utrzymywać i to całkiem nieźle a przy tym poziom gry jest sporym wyzwaniem.
I jeśli ktoś ze swojego rozwoju na 0.25/0.5 jest zadowolony na tyle, że chce shotować WCOOPA za 1000 baksów to szydera sama ciśnie się na usta.
wybaczcie, nie mam zamiaru robić mocnego flame'u ale to fix cafe i nie czuje sie zle wypowiadajac swoja opinie o wypowiedziach graczy z mikrostawek o ich shotach na huge limity.
pozdrawiamsorry e ewran, że to napisze, ale po paru piwkach zebtralo mi sie "na odwage" dla mnie szydera jest dla takich jak ty co podczas gry zwyzywyja byle ruska od niewiadomo jakich, wiecej szacunku dla przeciwnikow i innych graczy bym radzil... bo mi strasznie buractwem wtedy zajechalo
Nie wiem w jaki sposób szacunek do innych graczy mógłby mi podnieść winrate. To nie są moi kumple ani to nawet nie są dla mnie obcy ludzie - to są kolorowe avatarki, których mogę zwzyzywać jesli mi się podoba i jeśli poprawi mi to humor, od tego jest czat. A dodatkowo, podobnie do mojego zdania o slowrollowaniu w NL, zrobiłbym to bez najmniejszych oporów gdybym miał na tym zarobić pół centa.
Poza tym, skoro Ty możesz mi wyrzucić od buractwa bo tak uważasz i ja nie chowam o to urazy to dlaczego ja nie mogę nazwać Pazurra słabym, jeśli taki jest moim zdaniem, a pełni funkcje które moim zdaniem powinni pełnić ludzie z "trochę" większymi umiejętnościami? To fix cafe, zluzujcie
peace
Może i za zacząłem tutaj się pierwszy spinać, ale co ja co to nie jest już to Fix Cafe co kiedyś.
Nie wiem jak to teraz można nazwać, ale na pewno nie jest to miejsce gdzie można sobie luźno porozmawiać.
Druga ręka dzisiaj fajny początek dnia ;-)
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
MP: $4.55
CO: $10.00
BTN: $3.90
Hero (SB): $6.00
BB: $14.75
UTG: $22.45
Hero posts SB $0.10, BB posts BB $0.25, CO posts DB $0.25
Pre Flop: ($0.60) Hero has 7♠ T♠
fold, fold, CO checks, BTN calls $0.25, Hero calls $0.15, BB checks
Flop: ($1.00, 4 players) T♣ 7♦ 6♣
Hero bets $0.25, BB calls $0.25, CO calls $0.25, BTN raises to $0.50, Hero raises to $0.75, fold, CO raises to $1.00, BTN calls $0.50, Hero calls $0.25
Turn: ($4.25, 3 players) T♦
Hero bets $0.50, CO calls $0.50, BTN raises to $1.00, Hero raises to $1.50, CO calls $1.00, BTN raises to $2.00, Hero calls $0.50, CO calls $0.50
River: ($10.25, 3 players) A♦
Hero bets $0.50, fold, BTN raises to $0.65 and is all-in, Hero calls $0.15
BTN shows Q♣ T♥ (Three of a Kind, Tens) (Pre 69%, Flop 20%, Turn 9%)
Hero shows 7♠ T♠ (Full House, Tens full of Sevens) (Pre 31%, Flop 80%, Turn 91%)
Hero wins $11.15
Był fajny dopóki nie przyszedł chudy
Hej nie mogę odpowiedzieć bo mam czat zablokowany. Na jakich oni zasadach blokują ten czat chodzi mi o okresy. Pierwszy to 3 h potem 24, tydzień i ... ? bo nie wiem na ile będę miał bana w przyszłości i ewentualnie zaopatrzę się w super hiper szybko translator.
Napisane przez chudyand1
Był fajny dopóki nie przyszedł chudyHej nie mogę odpowiedzieć bo mam czat zablokowany. Na jakich oni zasadach blokują ten czat chodzi mi o okresy. Pierwszy to 3 h potem 24, tydzień i ... ? bo nie wiem na ile będę miał bana w przyszłości i ewentualnie zaopatrzę się w super hiper szybko translator.
to fakt zawsze nutsy na mnie łapałeś ale i tak godzina gry i jest + 11 BB/100 / $33/h
Napisane przez Cogitus
admania bardzo sf mi sie wydaje, nie wiem dlaczego wg Ciebie jest liderem limitu ;]
ICanTakeU probuje lagowac, ale niezbyt imo umie, pozatym dobry reg nie powinien tiltowac tak jak on i miec -12k$ profitu lifetime, wiec troche go przeceniaszsprobuj pograc FR, tam imo ze swoimi statami pre szybciej sie odnajdziesz
Fakt masz rację , nie oceniałem ich po tym jak grali wg mnie, ale po TopLiście i gdzieś ich widziałem z przodu a Admania był chyba liderem, jakoś tak ich zapisałem a ICanTakeU to ja raczej szukam na stołach, dobrze się z nim gra. Co do FR to mam lapka i za mało stołów wchodzi, ale możliwe że coś się zmieni i zobaczę , lecz coraz lepiej sobie radzę na SH.