Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
tigerek73

Napisane przez klz03
no comment. mnie też się odechciało tu zaglądać.

Jesteśmy tylko ludźmi i spory zawsze będą , drażnią Nas różne rzeczy i czasami trafi 2 czy 3 na siebie akurat w jakimś temacie. Lecz nie ma to znaczenia o jakości fixcafe . Jeśli uważasz że to nie to, zmień coś , rzuć parę tematów do rozmów. Ogólnie mniej napinki panowie. :D

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez klz03

odechcialo Ci sie zagladac bo ktos napisal o Twoim fixowym guru ze jest slaby?
w ogole troche przesadzacie, na cafe nie ma zadnej spinki, to byla tylko luzna uwaga, ze Pazurrr ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, a wy nagle placzecie, ze to nie jest juz to samo fixa cafe co kiedys blabla

wiecej chillu gys

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez Cogitus

Napisane przez klz03

odechcialo Ci sie zagladac bo ktos napisal o Twoim fixowym guru ze jest slaby?
w ogole troche przesadzacie, na cafe nie ma zadnej spinki, to byla tylko luzna uwaga, ze Pazurrr ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, a wy nagle placzecie, ze to nie jest juz to samo fixa cafe co kiedys blabla

wiecej chillu gys

Ojj tam ojj tam :D

(tak w ogole znacie ten chamski meski dowcip? :P)

Chodzi raczej o to, ze tutaj coraz częściej każdy każdemu próbuje coś udowadniać. Tutaj nie ma już rozmów miedzy userami, a jest ciśnienie, aby pokazać, że to JA mam rację!

Raczej o to mi chodziło.

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Pazurrr jako pro trener jest osoba publiczna na forum, wiec taka osoba musi byc przygotowana na krytyke jego pracy ;)

nikt tu nie naskakuje na userow i pisze cos w stylu: hej brommy, czemu ty nadal grasz tylko 2/4, jestes beznadziejny :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez Cogitus
Pazurrr jako pro trener jest osoba publiczna na forum, wiec taka osoba musi byc przygotowana na krytyke jego pracy ;)

nikt tu nie naskakuje na userow i pisze cos w stylu: hej brommy, czemu ty nadal grasz tylko 2/4, jestes beznadziejny :f_ugly:

ale i tak masz rację, jestem :D

a co do krytyki to ok, ale myślę, że taka krytyka powinna pojawić się np w zakladce feedback, a nie tutaj ale to moje tylko prywatne zdanie

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

czemu masz wiecej postow ode mnie? :f_mad: :f_mad: :f_mad:

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez Cogitus
czemu masz wiecej postow ode mnie? :f_mad: :f_mad: :f_mad:

bo prócz tego, że jestem słaby to jeszcze trolluje forum :P

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Napisane przez brommy

Napisane przez Cogitus

a co do krytyki to ok, ale myślę, że taka krytyka powinna pojawić się np w zakladce feedback, a nie tutaj ale to moje tylko prywatne zdanie

+1

Bardzo chętnie poczytam jakąś konstruktywną krytykę na mój temat. Nie ma nic bardziej cennego, jeśli się szuka w sobie elementów do poprawy, jak zdrowa i obiektywna krytyka.
A wrogów moich i zawistników... również serdecznie pozdrawiam :D

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez Pazurrr

Napisane przez brommy

Napisane przez Cogitus

+1

Bardzo chętnie poczytam jakąś konstruktywną krytykę na mój temat. Nie ma nic bardziej cennego, jeśli się szuka w sobie elementów do poprawy, jak zdrowa i obiektywna krytyka.
A wrogów moich i zawistników... również serdecznie pozdrawiam :D

o ile wiem feedback ma na celu wyjebanie kogos z funkcji dotychczas sprawowanej, ew. pojdziesz na dywanik do szefa
fixa cafe to o wiele lepsze miejsce jesli Ci faktycznie zalezy na konstruktywnej krytyce i luznej gadce o leakach

ale imo Twoje ego nie pozwoli Ci na to :f_wink: i szybko ucinasz dywagacje na swoj temat

Odpowiedz
Cytat
damianpat

tez mysle ze taka dyskusja jest potrzebna, na razie jestem po stronie ewrana i mówię to będąc rakebackową dziwką, która profituje tylko dzięki 50% rakebacku na starsach

po prostu do mnie przemawiają wyniki i prosta prawda, że jeśli ktoś gra wyżej to jest lepsze

w całe historie o jakichś super teoriach i wywodach zwyczajnie nie wierzę, tak samo nie wierzę w to, że ktoś chce zmasterować grę na mikro etc, etc, etc

jak ktoś jest dobry gra wysoko, jak jest słaby (jak ja) to albo gra nisko, albo rzeźbi na 10 stołach, jedzie na minusie, ale ma na to wyjebane bo rakeback kompensuje

cała prawda

co do Pazurra to również dostrzegam problem związany z ego i z wysokim mniemaniem u sobie, częsty u inteligentnych, ambitnych osób, osobość alfa, czy coś w ten deseń, tyle, że to utrudnia życie społeczne, nawet w takich jego kalekich przejawach, jakim jest forum pokerowe

szczerze to ja chcę tutaj jak najwięcej takich dyskusji, to nie jest klub towarzyski, nie jesteśmy tu żeby głaskać się po główkach, ale żeby zarabiać

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

+1

Napisane przez damianpat
szczerze to ja chcę tutaj jak najwięcej takich dyskusji, to nie jest klub towarzyski, nie jesteśmy tu żeby głaskać się po główkach, ale żeby zarabiać

+2

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Super, tylko, że jak dotychczas w żadnej z wypowiedzi, poza wypowiedzią Damiana, nie ma konkretów, jedynie skupianie się na limicie, na którym gram. Ok, powierzono mi tu pewne funkcje, które staram się pełnić najlepiej, jak potrafię. Proszę więc o konkrety - gdzie dokładnie wykazałem brak kompetencji? Proszę o przykłady podparte linkami.
Link do tej dyskusji podeślę szefostwu PS i jeśli uznają, że Wasze argumenty są słuszne, to ani chwili nie będę się wahać, by zrezygnować ze swoich funkcji.

Odpowiedz
Cytat
brommy

ja tam nie wnikam :)
jednak jestem zdania, że tracicie czas, skoro zakładacie, że Pazurrr jest słaby oraz nie trafia do niego krytyka (ze względu na ego).

Waląc grochem o ścianę, nie przesuniecie jej, więc jak dla mnie to albo Wam ta ściana nie przeszkadza, albo jak przeszkadza to nie w taki sposób się jej pozbędziecie.

Ode mnie to chyba tyle w temacie.

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez Pazurrr
Super, tylko, że jak dotychczas w żadnej z wypowiedzi, poza wypowiedzią Damiana, nie ma konkretów, jedynie skupianie się na limicie, na którym gram. Ok, powierzono mi tu pewne funkcje, które staram się pełnić najlepiej, jak potrafię. Proszę więc o konkrety - gdzie dokładnie wykazałem brak kompetencji? Proszę o przykłady podparte linkami.
Link do tej dyskusji podeślę szefostwu PS i jeśli uznają, że Wasze argumenty są słuszne, to ani chwili nie będę się wahać, by zrezygnować ze swoich funkcji.

to mi się podoba ;) czekamy na dalszy rozwój wydarzeń ;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

A ja poranna wtopka. :D Pupa mnie boli ;(

Idę do pracy, tam poczytam dalej. ;)

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez brommy
jednak jestem zdania, że tracicie czas, skoro zakładacie, że Pazurrr jest słaby oraz nie trafia do niego krytyka (ze względu na ego).

Waląc grochem o ścianę, nie przesuniecie jej, więc jak dla mnie to albo Wam ta ściana nie przeszkadza, albo jak przeszkadza to nie w taki sposób się jej pozbędziecie.

ja nie zakładam, że jest słaby, a co do krytyki to nigdy go nie krytykowałem więc nie wiem ;)

po prostu fajnie poczytać sobie taką dyskusję w przerwie między grindem, bo to relaksuje, a i pouczające jest

Odpowiedz
Cytat
damianpat

Napisane przez tigerek73
A ja poranna wtopka. :D Pupa mnie boli ;(

Idę do pracy, tam poczytam dalej. ;)

nie graj rano, mało stołów, mało fishy, trzeba robić dobry table selection i dobre stoły szybko giną

IMO najlepsze godziny na grę, to takie pojedyńcze 30 minut w ciągu dnia, np o 17 o 14 wchodzisz i tu dużo fishy, ale nie ma reguły

a tak dobrze się zaczyna robić koło 22 i trwa do 2 rano

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez damianpat

Napisane przez brommy

ja nie zakładam, że jest słaby, a co do krytyki to nigdy go nie krytykowałem więc nie wiem ;)

po prostu fajnie poczytać sobie taką dyskusję w przerwie między grindem, bo to relaksuje, a i pouczające jest

ja też nie wiem jak jest dokładnie, raczej napisałem to co zostało napisane wcześniej.

może i taka dyskusja relaksuje, ale czy naprawdę coś wnosi to nie wiem.

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez Pazurrr

no to first leak - wybujale ego

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Ok, - ale, to psychoterapia, czy mowa o kompetencjach pokerowych? Jestem tu dla zdobywania sympatii, czy dla przekazywania umiejętności? :P

Odpowiedz
Cytat