Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia
grabarz666

Tez mysle o tym evencie za 1050$ :) Pazurrr, jaki masz nick na starsach?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Satelitki są już od 1$ ale to są z tego co pamiętam 3xturbo i hyper turbo. Ja dzisiaj wieczorem wracam z pracy i popatrzę. Na pewno są też normalne , ale na razie nie patrzyłem.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez grabarz666

Gdzie twój diament. Pazurrr i tak Ci nie poda , chyba że Ciebie bardziej lubi, ja chciałbym też wiedzieć żeby z nim pograć. :D

Odpowiedz
Cytat
ewran

Napisane przez Pazurrr
Myślałem o tym, ale jeszcze nie sprawdzałem kiedy są satelitki i za ile na starsach. Wiesz może coś o tym? Chętnie bym spróbował, gdyż ostatnio ze swoim pokerem poszedłem mocno do przodu i chętnie bym to zweryfikował na tle innych.

tak dobrze idzie na 0.25/0.5?

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez tigerek73

Napisane przez grabarz666

Gdzie twój diament. Pazurrr i tak Ci nie poda , chyba że Ciebie bardziej lubi, ja chciałbym też wiedzieć żeby z nim pograć. :D

bedzie ciezko, pazurr gra nizej

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dostosuje się. ;)

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Napisane przez ewran

Napisane przez Pazurrr
Myślałem o tym, ale jeszcze nie sprawdzałem kiedy są satelitki i za ile na starsach. Wiesz może coś o tym? Chętnie bym spróbował, gdyż ostatnio ze swoim pokerem poszedłem mocno do przodu i chętnie bym to zweryfikował na tle innych.

tak dobrze idzie na 0.25/0.5?

próbujesz być złośliwy? Bo tak to trochę zabrzmiało.
nie, nie z 0.25/0.5, ale tam rzeczywiście bb/100 jest wysokie. Gdybym się kierował w ocenach swego rozwoju limitem, na którym gram, szybko byłbym z wnioskami w głębokiej d...
Dla mnie miarą rozwoju jest rozwiązywanie kolejnych problemów związanych z grą i mną samym, skuteczna implementacja nowych koncepcji, jak również poszerzanie sposobu widzenia. I osobiście mam olbrzymią satysfakcję z tego, czego dokonałem w tych kwestiach w ostatnim czasie.
To, czy teraz gram 0.25, czy 3/6, ma dla mnie obecnie najmniejsze znaczenie - i to, i to, to biorąc pod uwagę skalę biznesu pokerowego, to drobne i nie ma się czym podniecać. Nie zamierzam tu ani nikomu imponować, nie mam również kompleksów, które bym potrzebował leczyć widząc uznanie swojej osoby w oczach innych. Nie potrzebne mi są więc challenge i wyścigi w pokonywaniu kolejnych mikroskopijnych stawek. uważam, że to, co robię teraz jest bardziej pożyteczne długofalowo, a jeśli to zrobię rzetelnie, to i tak będzie to tylko kwestią czasu, gdy znajdę się na limicie, który będzie adekwatny dla mojego poziomu.
Ale - jeśli komuś sprawia frajdę myślenie, że tym limitem jest mój obecny limit, albo że jestem brake even na cheapsburger limitach, to niech mu będzie.Nie powieszę się z tego powodu.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Pewne rzeczy trafiają w sedno. Limit nie ma znaczenia z umiejętnościami w niektórych przypadkach, chociaż ja zweryfikuje to dopiero teraz jak będę wchodził wyżej ( chyba się uda ) Ja przyznaję się bez bicia mam scary money , za ciężko w życiu dochodziłem do wielu rzeczy, nikt niczego mi nie dał od 12 roku życia pracuje na siebie. Dlatego ciężko mi się gra na stawkach które mnie przerażają ze względu na obrót pieniędzmi, ale jest coraz lepiej i sądzę że teraz będzie łatwiej. :]

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Myślę że to taka natura człowieka nie polaka , że klasyfikujemy się po ilości kasy lub majątku , tu w pokerze po limicie na jakim gramy. Moja żona mi mówi że ja nie nadaję się na ten świat, ja jestem jakby z innego, jestem za dobry dla ludzi , nie szukam zwady, nie obrażam , nie szykanuje choć w moim środowisku mógłbym to robić z łatwością. Za dużo zawiści między nami, ponadto nikomu nie zazdroszczę prawie niczego. Oj wiele by tu gadać. ;)

Odpowiedz
Cytat
damianpat

uff chłopaki przyzwyczaiłem się już do nowego softu starsów
wydaje mi sie ze czasu na gre jest tyle samo, ale znacznie przyspieszyli animacje, pojawianie sie kart i znikanie

na poczatku po 15 minutach bolala mnie glowa i szedlem spac teraz daje rade

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No ja też już mam szok za sobą.

Odpowiedz
Cytat
ewran

macie racje chłopaki, nie ma znaczenia czy gra się 0.1/0.2 czy 3/6 wazny jest skill i rozwoj i szerokie patrzenie na pokera

kidding?

jasne, że niektórzy graczej 1/2 potrafią lepiej czytać grę od regów z 3/6 ale poziom gry gracza jest czesto i gęsto reprezentowany przez limit na którym gra, przez winrate i profit z rakebackiem. Tu liczy się kasa, liczą się wyniki a 3/6 to nie żadne "drobne" bo tam można sie luźnu utrzymywać i to całkiem nieźle a przy tym poziom gry jest sporym wyzwaniem.

I jeśli ktoś ze swojego rozwoju na 0.25/0.5 jest zadowolony na tyle, że chce shotować WCOOPA za 1000 baksów to szydera sama ciśnie się na usta.

wybaczcie, nie mam zamiaru robić mocnego flame'u ale to fix cafe i nie czuje sie zle wypowiadajac swoja opinie o wypowiedziach graczy z mikrostawek o ich shotach na huge limity.
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

Ok, wybacz, ale ja tu nie widzę sensu na podtrzymywanie dyskusji. Szkoda mi czasu.

PS. Ewran, znalazłeś już w swoich danych bilans naszych bezpośrednich potyczek? Kierując się Twoją logiką, to jak je odnajdziesz, to stwierdzisz, że przynajmniej z jednym "wymiataczem-high" ja, mikropokerzysta radzę sobie nadspodziewanie dobrze? Ale to chyba tylko pure luck :P

:)))

Ok, jakoś sobie nie mogłem tego w końcu odmówić, ale ciągu dalszego z mojej strony nie będzie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

0,25 micro 0,5 niskie

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez Pazurrr
Ok, wybacz, ale ja tu nie widzę sensu na podtrzymywanie dyskusji. Szkoda mi czasu.

PS. Ewran, znalazłeś już w swoich danych bilans naszych bezpośrednich potyczek? Kierując się Twoją logiką, to jak je odnajdziesz, to stwierdzisz, że przynajmniej z jednym "wymiataczem-high" ja, mikropokerzysta radzę sobie nadspodziewanie dobrze? Ale to chyba tylko pure luck :P

Ok, jakoś sobie nie mogłem tego w końcu odmówić, ale ciągu dalszego z mojej strony nie będzie.

Pozdrawiam

a jak duza probke rozdan macie ze soba z tego roku?

Odpowiedz
Cytat
ewran

Napisane przez Pazurrr

Pozdrawiam

serdecznie gratuluję Ci wygrania ode mnie 8 BB, które znalazłem a niech to będzie i 80 które mój tracker mógł przeoczyć, duża próbka wspólnych rozdań wszystkiemu dowodzi

nie nawzywam sie wymiataczem high, ale nawet jeśli byłbym b/e grinderem to brakowałoby Ci do moich wyników(co w moim głupim mniemaniu przekłada się na umiejętności), kolosalnie dużo

skoro odesłałeś mnei do trackera ja odeslę Cię do ptr-a. 10k$ robi różnicę? eee, tu przecież chodzi o rozwój i szerokość pokerowego światopoglądu.

pozdrawiam Cię w imieniu swoim oraz "być może" kogoś więcej, dla których to ludzi wyniki liczą się więcej niż epopeje na 2 strony o pewnym dyskretnym raisie na flopie i przechwałki do jakich to szotów się nie przymierzamy.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

ewran jaki masz nick , bo już nie pamiętam na P*. Odnajdę Cię i złoję pupkę. :D

Odpowiedz
Cytat
Pazurrr Autor wątku
Pazurrr

a jak miarodajną macie próbkę dotyczącą moich rezultatów i mojej gry? A zresztą - dopiero co byłem wywoływany do tablicy w celu udzielenia spowiedzi, więc chyba na jakiś czas wystarczy? Wybaczcie, ale jestem bardzo zajęty i nie mam czasu na dyskusje, które są zwykłym biciem piany i dla nikogo nie wnoszą nic pozytywnego. Jeśli ktoś sobie nie ceni zbyt wysoko, co mam do powiedzenia, to proste - może po prostu tego nie słuchać i nie czytać. Ja się nie obrażę.
Jeszcze raz - wybaczcie - absolutnie nie mam teraz czasu, a nawet gdybym miał, to i tak by mi go było na takie dywagacje szkoda. Czy ja kiedykolwiek kogokolwiek z Was przypierałem do muru i rozliczałem z tego, na jakim etapie akurat jesteście. Trochę wzajemnego szacunku, Panowie.

Ewran, dla Ciebie kwota 10k$, to powód do takiego samouwielbienia??? NC.

Odpowiedz
Cytat
Balin1

Pazur ma 8 ( albo 6BB/100, nie pamiętam, kiedyś pisał ) na 0,5/1, więc się go nie czepiajcie, pure pro wam ocenia rozdania. ;) - ironia

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

ewran ma nick z kartonu :P, a btw to w końcu jest co poczytać w fix-cafe _evil: _tongue:

Odpowiedz
Cytat