Jakby ktoś grywał w fifę world cup na PS3 to dodawać - Tomasson_PL
Ogłaszam, że szykuje sie wyrównana walka wnioskując po pierwszych sparingach, może jakaś symboliczna sumka przy okazji ligi dla zwiększenia emocji?
Mam problem z fifą 14, po formacie nie mam pojęcia jak ją ponownie zainstalować bo nie mogę znaleźć żadnego pliku instalacyjnego w folderze z grą który kiedyś wcześniej ściągnąłem, a z płyty nie zainstaluje bo połamana
ma ktoś pomysł jak temu zaradzić?
Siema, gdzie bedziemy prowadzic tabele i ustalac terminarze ?? Proponuje zalozyc bloga, moze i znajdzie sie wiecej chetnych na gre i uda sie stworzyc taka lige z pierwszego zdarzenia na 20 klubow, to zrobimy porzadna tabele, zapiszemy stale kluby u kazdego no i ustali sie terminarz, wszystkich zainteresowanych ponownie prosze o potwierdzenie, aby byla jasnosc ilu mamy chetnych, Pozdrawiam.
PS
Dla wiekszej rywalizacji mozna by zrobic pule nagrod, kazdy wplaci symboliczne $ i np poprosimy jednego z moderatorow, aby w razie czego trzymal kase i ja potem rozdal, mysle, ze znajda sie tacy za zaufaniem.
Siema
do pctowców: jeśli gracie na padzie, to na jakim? Ten od xboxa nadal dzieli i rządzi?
Napisane przez Mareckiy
Siema
do pctowców: jeśli gracie na padzie, to na jakim? Ten od xboxa nadal dzieli i rządzi?
Podejrzewam, że tak, ja go używam i jestem zadowolony
Napisane przez RockyRaccoon
Napisane przez Mareckiy
Siema
do pctowców: jeśli gracie na padzie, to na jakim? Ten od xboxa nadal dzieli i rządzi?Podejrzewam, że tak, ja go używam i jestem zadowolony
![]()
Potwierdzam. Bardzo dobrze się sprawuje.