Zróbmy lige
Masz na mysli zwykle mecze towarzyskie kazdy z kazdym po dwa razy a wyniki i tabele prowadzimy tutaj ? Czy mozna to jakos usprawnic ?
s4m4r coś pisał o lidze więc jestem za tą opcją, ale póki co nie widze żeby dało sie to jakoś zorganizować. Ale przeciez żaden problem grac towarzyskie i zapisywac
Napisane przez piecykowy
Jak ktos chce sie czegos nauczyc, to zapraszamTyle ze PS3, nick piecykowy
jak gra w fife tak jak w pokera, to raczej nic sie nie nauczycie,a no i nie radze zadnych betow ogarniac, bo szanse, ze dostaniecie od niego kase sa takie jak na to, ze stanie sie wygrywajacy pre rb
Napisane przez SJS
A ktoś w F13 na PS3 gra?
Ja gram, tylko na internetach często tnie i to trochę zniechęca, przynajmniej jak grałem te kilkanaście razy online to często zacinało.
Napisane przez naspieknychjestmalo
Napisane przez piecykowy
Jak ktos chce sie czegos nauczyc, to zapraszamTyle ze PS3, nick piecykowy
jak gra w fife tak jak w pokera, to raczej nic sie nie nauczycie,a no i nie radze zadnych betow ogarniac, bo szanse, ze dostaniecie od niego kase sa takie jak na to, ze stanie sie wygrywajacy pre rb
haha i co myślisz, że jesteś fajny ?
aaa.. właśnie pije browar za twoj hajs DZIWKO !
Ja bardzo chętnie zagrałbym lige na PS3, a więc kto tam dobry w organizacji niech to trzyma w swoich rękach i można pograć
Mówi to złodziej, który się sku*wil dla kasy... Widocznie tak cię rodzice wychowali.
Zagram na PS3, pisac na skype johnymighty
PS. Z toba pieckowy nie zagram, wiec nie pisz
Kto chętny na ligę/puchar na PC niech pisze do mnie skype: loustajl , origin: srsmelissafan
Jedziemy