Witam
Chciał by ktoś się zmierzyć w fifke 14? Ewentualnie przy większej ilości osób zorganizować jakiś turniej
Witam
Chciał by ktoś się zmierzyć w fifke 14? Ewentualnie przy większej ilości osób zorganizować jakiś turniej
Siema Sosen. Ja też PC
Jak coś można zagrać spara. Mój login na origin: Samarkiewicz
Siema, wsytawialem podobny post pare miechow temu, rowniez cisne w fifke 14, nick Na100procent, Pozdro.
No jak się kilku graczy odznaczy to zrobimy sobie mały turniej, albo ligę każdy z każdym :nh
Byłby ktoś chętny na turniej w fife w Krakowie u mnie na mieszkaniu? Gralibyśmy na ps4 albo na xboxie360. 3 osoby są chętne na 100%, termin jaki nam pasuje to czwartek-niedziela. Chętny ktoś?
Napisane przez insanePL1
Byłby ktoś chętny na turniej w fife w Krakowie u mnie na mieszkaniu? Gralibyśmy na ps4 albo na xboxie360. 3 osoby są chętne na 100%, termin jaki nam pasuje to czwartek-niedziela. Chętny ktoś?
Nie rzygajcie jeśli ktoś gra na PC (jak ja), kuba to straszny fish poza tym gramy for fun, a beciki są miłym dodatkiem
Napisane przez insanePL1
W tym tygodniu mi nie pasuje, ale jeśli będzie następny raz to bardzo chętnie
A ktoś z łodzi? Zapraszam do mnie do akademika na xboxa albo pc(52'). Ewentualnie wieczorem jakiś browar
Ja bym sie dzisiaj pisal, mozna pyknacmaly turniej ♦ moge przywiezc pady do ps4 i mozna popykac 2vs2