Kolejne pytanie o crafting.
Mam kowala na 5lvl, a od 4lvl moze robic zielone itemy, czemu ich nie widze? Czy dopiero sie pokazuje w oknie jak zdobede PLAN?
Napisane przez kevONEin
Ja nie wiem jak wy wszyscy tak szybko expicieJa mam zdaje sie cos pod 40h i dopiero 42lvl... No ale ja sie gra delektuje :P. Zwiedzam, stoje w miescie pol godziny, lukam i testuje nowe skille, zmieniam buildy, ah (nie wiem czy sie liczy do time played) i takie tam ♠_grin: .
Ja tez sie delektuje gra, ale za 1wszym przejsciem. Przejscie normala solo zajelo mi 24 godziny bo gadalem z kazdym npc (obawialem sie o polska wersje, ale niepotrzebnie, wszystko wyszlo naprawde mega zajebiscie i powiem szczerze, ze czasami niektore fajniejsze dialogi sluchalem po kilka razy ^^) odwiedzalem kazda jaskinie, odkrywalem cala mape itd. Od koszmaru juz rush i skonczone w 12 godzin w co-op z randomami
Teraz mam 56 lvl, ostatni boss w 2gim akcie na hell i 8 godzin gry. Od hell juz jest zabawa, walka z niebieskimi i zlotymi mobami przysparza juz troche problemu i moze byc smiertelna ^^
$%#$%^&@. Ktos chetny na wspolne granie na koszmarze? Mniej wiecej 42-47 lvl. Koncowka 2 aktu aktualnie. Zaczynam tracic cierpliwosc do gier publicznych z randomami...
Napisane przez MonaiPlox
O ile mnie pamięć nie myli to developerzy opowiadali ze przejście inferno zajmie graczom kilka miesięcy. Method przeszli inferno w niespełna tydzień po premierze.Skok blizarda na kase się udał, boty do tej pory kupują ten szit za 200+ zł
![]()
A wiesz jak doszli do last bossa? wizz teleportował się, bez tego nie mieli by szans.
Sam jestem obecnie na 2akcie infero DH i powiem że jest na prawdę bardzo wesoło ; p
Napisane przez raas1337
A wiesz jak doszli do last bossa? wizz teleportował się, bez tego nie mieli by szans.Sam jestem obecnie na 2akcie infero DH i powiem że jest na prawdę bardzo wesoło ; p
Wiesz tak czy siak chyba nie powinno tak byc, ze trash packi przed bossami sa duzo trudniejsze od samych bossow. A co by powiedziec, to tak niestety jest. Zlote packi mobow sprawiaja duza wieksze problemy niz walki z samymi bossami.
Ps. Tez gram dh i aktualnie koncze 3ci akt na hell, wiec pewnie jutro uderze na inferno. Ile hp masz grajac na inferno ? Ja zaczynajac hell musialem radykalnie podwyzszyc hp, aktualnie mam 25k i jest w miare ok. Pytanie jest czy na inferno w ogole sie oplaca miec duze hp, jak i tak praktycznie wszystko cie bedzie mialo na 1 hita. Moze warto isc full dmg ? Jak to u Ciebie wyglada ?
Obecnie siedzę z 19k hp przy +35k dps z buffem, jedyny problem stanowił na początku Butcher bo nie miałem jak uniknąć jego ataku aoe ale po zawołaniu towarzysza który trzymał na początku agro udało mi się go znukować na 4x smoke screen. Obecnie w 2 akcie robi się mega gorąco bo tutaj już wszystko zabija cię na hita nie mówiąc już o championach z wampiryzmem/mortar etc ; p
Mój build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#WRXYTV !eTY!ccabZb
Zabawne, ale też odnoszę wrażenie, że DH będzie miał 4x discipline skille na pasku
Napisane przez raas1337
Obecnie siedzę z 19k hp przy +35k dps z buffem, jedyny problem stanowił na początku Butcher bo nie miałem jak uniknąć jego ataku aoe ale po zawołaniu towarzysza który trzymał na początku agro udało mi się go znukować na 4x smoke screen. Obecnie w 2 akcie robi się mega gorąco bo tutaj już wszystko zabija cię na hita nie mówiąc już o championach z wampiryzmem/mortar etc ; pMój build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#WRXYTV !eTY!ccabZb
Zobacze jutro jak na tym inferno bedzie, na hellu to moje 25k hp daje mi mozliwosc przezycia 2 - 3 hitow (nie od wszystkiego ofc, bo mocniejsze moby i tak mnie 1 shotuja).
Pewnie poprostu pojde max dmg i hp tyle zeby przezyc 1 hit z kawalkiem od jakiegos trash moba
Ja uzywam teraz czegos takiego:
http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/demon-hunter#aZXVQb !YTV!Ybabaa
Mam tu wszystko, zaczynajac od wysokiego single target dmgu, poprzez aoe dmg, konczac na slowach i przezywajkach. Przez dlugi czas latalem z czakramami zamiast impale, jednak teraz doszedlem do wniosku, ze 2 aoe skille nie sa potrzebne. Chociaz czakrami na single target tez ostro naparzaja, jednak czasami trzeba sie dobrze ustawic.
Napisane przez PatriceMilev
Zabawne, ale też odnoszę wrażenie, że DH będzie miał 4x discipline skille na pasku![]()
Smoke Screen i Preparation wystarczy, wiecej to jest overkill
Przez dlugi czas uzywalem Vaulta i Caltrops, dodatkowo czasami dorzucalem jeszcze Shadow Power. Jednak po dlugich testach stwierdzam ze Smoke Screen bije na glowe vaulta pod kazdym wzgledem a Caltrops sie praktycznie nie przydaje (na normalu byl to fajny skill bo czesto mozna bylo znukowac moby podczas dzialania pulapki, a na hell musialbym tych pulapek nastawiac kilka - kilkanascie na wieksze packi).
Znalazlem w necie sposob na power leveling (tzn mozna szybko awansowac z poziomami, nawet na 60lvl) Jesli ma ktos postac na 50+poziomie i chce zrobic nowa postac od 1 do 60 najszybciej jak to mozliwe to mozemy sobie pomoc, moj battle tag to sepi#2924
@ CptCarrot
Moglbys przetlumaczyc o co dokladnie chodzi w tym linku ? Pobieznie patrzac widze cos o kradziezy kont i grach public ale jako ze ich spreche nicht Deutsch, to nie do konca wiem ocb
Nigdy nie grałem w żadne Diablo, a że to trochę wstyd to chciałbym się zapoznać z tą produkcją. Jednak z powodu chorej ceny za nowe diablo, byłby ktoś chętny na rozpoczęcie przygody z Diablo 2 +LoD które można kupić za 20zł na allegro ?
Z kimś to zawsze lepiej pograć niż samemu.
Napisane przez CptCarrot
w skrocie, blizz wypuscil gre z bugiem pozwalajacym na przechwycenia id sesji
Z cala pewnoscia celowo!
Napisane przez PLraja
Nigdy nie grałem w żadne Diablo, a że to trochę wstyd to chciałbym się zapoznać z tą produkcją. Jednak z powodu chorej ceny za nowe diablo, byłby ktoś chętny na rozpoczęcie przygody z Diablo 2 +LoD które można kupić za 20zł na allegro ?Z kimś to zawsze lepiej pograć niż samemu.
ostatnio myślałem nad tym zeby zrobic jakas nowa postac, chetnie zagram. leci zapro