Świat oszalał, jakie ceny za D3 w necie. A zastanawiałem się nad preorderem, ale mówię, a tam, najpierw sobie demko zagram. K****aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Napisane przez preludiumm
Świat oszalał, jakie ceny za D3 w necie. A zastanawiałem się nad preorderem, ale mówię, a tam, najpierw sobie demko zagram. K****aaaaaaaaaaaaaaaaaa
na battle.net mozna kupić za 60€, czyli jakieś 250 - i tak sporo taniej niż sobie licza lokalni dostawcy..
Aktualnie to jest 259zł, czyli o 30zł więcej niż sobie życzą za klucz na innych stronkach =[ dużo
Co oznacza u kowala przy craftingowanych przedmiotach nawias kwadratowy z liczbą?
Np. [1] Uczniowski szeroki topór
Są różne liczby lub ich nie ma wogole.
Dzieki z góry
1 oznacza ze masz tyle materiałów na jedną brón
2 na dwie
3 na 3 itd
jak masz [-] to nie możesz zrobic
Napisane przez Chmielu89
1 oznacza ze masz tyle materiałów na jedną brón
2 na dwie
3 na 3 itd
jak masz [-] to nie możesz zrobic![]()
heh, easy
raz mialem chyba z [8] i zglupialem
a po craftowaniu faktycznie, tylko w kilku miejscach pokazaly sie [1]
dzieki wielkie za pomoc
Słuchajcie zmieniłem ostatnio miejsce (jestem na urlopie można powiedzieć :P) i net mam inny, tzn. loguje się przez stronę z hotspotem - ale ani pokerstars, ani Diablo 3 nie chcą mi się połączyć z serwerem
Jakieś porty poblokowane?
Miałem 2 dni przerwy a dzisiaj znów trochę pograłem no i wbiłem 60lvl. Zajeło mi to w sumie 48hrs played. Wbicie max levela w D2 zabierało setki, tysiące godzin grania no więc tutaj rozczarowanie, nie wiem jak będzie z żywotnością gry, no ale jak na razie to się jeszcze nie nudzi.
Napisane przez Avestan
Miałem 2 dni przerwy a dzisiaj znów trochę pograłem no i wbiłem 60lvl. Zajeło mi to w sumie 48hrs played. Wbicie max levela w D2 zabierało setki, tysiące godzin grania no więc tutaj rozczarowanie, nie wiem jak będzie z żywotnością gry, no ale jak na razie to się jeszcze nie nudzi.
Ja nie wiem jak wy wszyscy tak szybko expicie
Ja mam zdaje sie cos pod 40h i dopiero 42lvl... No ale ja sie gra delektuje :P. Zwiedzam, stoje w miescie pol godziny, lukam i testuje nowe skille, zmieniam buildy, ah (nie wiem czy sie liczy do time played) i takie tam ♠_grin: .
Sick!
HC barb żyje, ma level 50ty. Obejrzałem pare streamów z inferno i przeszliśmy na softcore jak zobaczyłem co tam się dzieje. Po drodze do 60tki barbem na SC zostałem okradziony - wstaję rano, a tu wybrana inna postać niż ta którą grąłem, jakiś dziwny typ w znajomych, wchodze na postać, 128 golda, pusta skrzynka, pusty plecak, tylko ciuszki zostawili. Wczoraj dobiłem do 60tki i wszedłem na inferno, do leorica było trudno, ale grywalnie, może przez to, że miałem jakąś w miarę dobrą broń z aukcji. Od leorica ciężko strasznie, myślałem, że może builda mam złego, ale okazuje się, że barbem jest prawie niemożliwe grać od 2giego aktu na inferno solo, a w grupie jest się tylko brzemieniem. Ewentualnie można pograć barbem, który walczy z dystansu, albo takim co całe granie opiera na skillach z 90s cooldownem. Torba
Dobrze to ktoś skwitował czymś, mniej więcej tak: Pozwólmy wszystkim postaciom nosić ten sam armor, dajmy wszystkim tyle samo hp za punkt witalności, zróbmy wszystkim taki sam przyrost witalności... a potem każmy jednym walczyć z bliska, a innym z dystansu
Jestem rozdarty między levelowaniem czarownika/łowcy a graniem w pokera po tygodniu przerwy ;P
Chyba poker, poczekam jak się rozwinie sytuacja z balansem postaci na inferno, bo fora wrą.
22h gry i obecnie 31 lvl, gra grywalna ale osoboście czekam już pomału na PvsP i ciekawy jestem jak będzie wyglądała opcja gry z $. Do 60 lvl pewnie dojdę ale tak jak pierwsze wrażenia były bardzo pozytywne, tak po jakimś czasie zabrakło klimatu z D2, czy wielkiego rozmachu questów z BG2. Gra w wielkim skrócie polega na tym że idziemy kilka metrów do przodu, wyskakuje 30 przeswitaśnych potworów, zabijamy je w teamie lub sami, zbieramy itemy i idziemy dalej. Gra na pewno będzie miała swoich fanów, ale samemu czuję już lekką nudę i nie bardzo wiem czym dalej ta gra może zaskoczyć.
Także chwilowo na pewno BF3>D3, chociaż do diablo cały czas wracam, bo coś na pewno ta gra w sobie ma
O ile mnie pamięć nie myli to developerzy opowiadali ze przejście inferno zajmie graczom kilka miesięcy. Method przeszli inferno w niespełna tydzień po premierze.
Skok blizarda na kase się udał, boty do tej pory kupują ten szit za 200+ zł
jakby ktoś chciał quess passy to dawać na priv
co do D3 pytanie:
jak u Was z lagami? u mnie czasem gra chodzi świetnie niezaleznie od przemierzanych lokacji, czasem tnie na bardziej detalicznych miejscach, czasem tnie niemiłosiernie wszędzie i nie da się grać (latency 2500ms
)
wina mojego netiowskiego neta? wina serwerów? WTF
co do rozgrywki mam po 18h 23 level szamanem i sieje zarazy weneryczne na lewo i prawo, jest fun. gra z tego co na forach się czyta trochę spłycona, ale mi się tam inferno nie śni, więc nie boli mnie, że ktoś grę przeleciał w 75h całą.
skille w miarę spoko, klimat lokacji ok, rozwałka za mocna, szkoda, że jest max 60 lev i te przedmioty takie byle jakie (za łatwo kupić lepsze niż się znajduje) ale to wszystko do poprawy. butcher zniszczył mi musk
lagi są od serwerów, bo nie uwierzę, że ode mnie (100Mb/s łącze po kablu).
coraz bardziej się zniechęcam do kupna.
Włamy na konta, spekulacje, boty, ograniczony build, każda postać ma TAKIE SAME skille tylko inaczej nazwane? Za taką kasę?
Napisane przez daero
ja bym chciał, zaakceptuj proszę zaproszenie, bez sensu priva nie mozna wyslac :/
Napisane przez daero
Z chęcią zagram triala. Wysłałem zaproszenie.
Napisane przez CptCarrot
ograniczony build, każda postać ma TAKIE SAME skille tylko inaczej nazwane? Za taką kasę?
Chyba w inne diablo 3 gramy
luz, nie wnikam tylko:
leap=dash=odskok rouga=teleport i nie wiem czy wd cos ma.
basic att, up basic att
short aoe jako drugi skill
stun=freez=blind itd
btw.
Co robisz w związku z włamem?