Napisane przez galer
Będę bardzo wdzięczny za trial key od osoby, która może się podzielić.
Ja również prosiłbym o trial key na priv, nie załapałem się na testy a nie mam pewności, że na moim laptopie będzie ok.
dzięki z góry
Napisane przez galer
Będę bardzo wdzięczny za trial key od osoby, która może się podzielić.
Ja również prosiłbym o trial key na priv, nie załapałem się na testy a nie mam pewności, że na moim laptopie będzie ok.
dzięki z góry
Napisane przez roztocz
Da się jakoś kupić diabolo płacąc przez MB ?![]()
Na fabrycekluczy jest taka opcja.
Co to AWRUK ma być??! Wracam do chaty po ciężkim dniu pracy, a tu kuriera ani widu ani słychu. Ja pierdole
z mojej winy przespałem bete , teraz chciiałbym przetestowac czy to ruszy na moim laptopie wiec rowniez chetnie przyjme trial key , ewentualnie odwdziecze sie na platformie pokerstars .
Napisane przez Wildovvsky
z mojej winy przespałem bete , teraz chciiałbym przetestowac czy to ruszy na moim laptopie wiec rowniez chetnie przyjme trial key , ewentualnie odwdziecze sie na platformie pokerstars .
wysłałem na maila . Jak chcesz to możesz wrzucić coś na jakiegoś hyper turboska na Myfirstbluff
ok key opłacony, ale oczywiście muszę czekać
Mam nadzieję, że dziś jeszcze dojdzie
Kto tam potrzebuje jeszcze triala?
Widze w pudelku mam dwa i jeszcze jeden do WoWa. Moge rozdysponowac po jednym. Drugi z d3 moge dac za kilka dni jak nikt ze znajomych nie poprosi:)
mirash ja tez bym poprosił jak masz jescze bede wdzieczny :fdrink chiwlowo jestem biedny i nie stac mnie na pudełko
Napisane przez ktosik
dzięki z góry
Jak ktoś będzie dysponował jeszcze trial kluczem to będę wdzięczny.
wie ktos skad mozna kupic klucz, ale tak zeby natychmiast wyslali po zakupie? i najlepiej przez MB/karta, fabryka klucz - wysylka diablo wrocimy za 20 min? co to ma byc? ;]
ja własnie zobaczyłem, że na fabryce kluczy jeszcze tysiąc zamówień przede mną... ech...