dobry spam tu
Napisane przez Rinnok
wie ktos skad mozna kupic klucz, ale tak zeby natychmiast wyslali po zakupie? i najlepiej przez MB/karta, fabryka klucz - wysylka diablo wrocimy za 20 min? co to ma byc? ;]
Widziałem rano w empiku ludzi którzy odbierali więc pewnie da się w ten sposób, natomiast na pułkach gry nie było.
Napisane przez kam88
Pochwalę się :challenge
Też mi się udało, w ogóle nie wiedziałem że to wyglądało aż tak hardcorowo... (stan na 22.25)
A ja o 23.50 przyszedłem, ustawiłem się na początku kolejki i koło 0.20 miałem już grę
(byłem przekonany że Ci ludzie tam stoją aby obserwować scenę na dole
).
Co do gry, duży plus do tej pory. Również w akcie drugim
Czas zaczac grind! Over and out!
EDIT:
OMG, ile sie pliki moga aktualizowac
EDIT2:
Lol, piszac powyzszego edita sie skonczylo
EDIT3:
OMG, czemu sie tak wolno instaluje
Napisane przez slim97
ponawiam pytanie: skad mozna pobrac klienta?
ze strony battle net, tylko chyba musisz byc zalogowany, ale nie jestem pewien.
slim bo musisz klucz wpisać
szukam po całym Wrocławiu właśnie gdzie mogę dorwać pudełko jakieś bo mi ciągnie tak, że jutro rano pogram i dostałem informację, że w żadnym sklepie we wrocku nie ma żadnego pudełka od 9:30
Napisane przez slim97
no wlasnie mam tu tylko WoWa i Starcrafta
hmm
kilka stron wczesniej byly linki bezposrednie, gdzies kolo 19 strony, znalazlem:
Angielska wersja http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe
main boss zabity [no spoilers] na normalu :fuckyeah
no to można teraz trochę w pokera pieniędzy pozarabiać dla odmiany
e: Ogólnie nie polecam grania na hc jak się przechodzi po raz pierwszy. End boss z pierwszego i drugiego aktu mnie zabili po razie. Raz zielona ręka z ziemi ??? w 2 sekundy w 3 akcie i raz epicka śmierć podczas wstawki filmowej + lagi się zdarzają.
Napisane przez Avestan
main boss zabity [no spoilers] na normalu :fuckyeah
no to można teraz trochę w pokera pieniędzy pozarabiać dla odmiany
po ilu godzinach grania?
Usługi battle.net są chwilowo niedostępne - bład 75
Jak już jest ktoś zalogowany niech nie wychodzi lepiej
Ja, valkyros i morfiacz gramy HC, mieliśmy wipe na koniec drugiego aktu i teraz jesteśmy tam znowu, chcieliśmy jeszcze nabić 2 lvle, żeby się rarami od artisana uzbroic... i wywalilo nas z serwera :F
Napisane przez ajej87
To nawet wywala, no proszę![]()
HC tam jak zginiesz to kaplica od nowa 1lvl tak?![]()
ta
19 lvl jest jeszcze 48h zobaczymy co uda sie ugrac :<
Napisane przez keeraam
slim bo musisz klucz wpisaćszukam po całym Wrocławiu właśnie gdzie mogę dorwać pudełko jakieś bo mi ciągnie tak, że jutro rano pogram i dostałem informację, że w żadnym sklepie we wrocku nie ma żadnego pudełka od 9:30
![]()
Po 12 kupiłem w empiku koło Factory. Stało jeszcze trochę pudełek na półce. Też się zdziwiłem, ale to tak trochę na uboczu, może dlatego.