jak tam ogarniacie ?
mi nie śpieszno
dziś kupie sobie w saturnie za 169 zł i tak pewnie bedą zajebane serwery
parę postów wyżej czytałem o wymienności wersji językowych. Jeżeli kupię wersję PL to starczy ściągnąć jakiś "patch" do wersji ENG ?
Napisane przez CptCarrot
parę postów wyżej czytałem o wymienności wersji językowych. Jeżeli kupię wersję PL to starczy ściągnąć jakiś "patch" do wersji ENG ?
tak, w ustawieniach wybierasz wersje jezykowa, po tym wylacza sie diablo i aktualizuje o nową wersję, ok. 2.5GB
Napisane przez Chmielu89
mi nie śpieszno
dziś kupie sobie w saturnie za 169 zł i tak pewnie bedą zajebane serwery![]()
nie chce cie straszyc ale dzis stan o 10:15 we wszystkich media expert we wroclawiu - 0
w realu niby ktos pisal ze bedzie ale dzis nie bylo go wystawionego i pani mowila ze jesli nie ma na polce to nie ma wogole.
Rozumiem, że jeżeli zamawiałem w Empiku miesiąc temu z odbiorem osobistym w salonie, to egzemplarz dla mnie czeka i kłuje wszystkich w oczy =)?
ja bylem w opolu o 9;00 w media expercie, kolejka z 10-15 osob, gier mało max 15. Co ciekawe nawet nie były wystawione, tylko pani przy kasie kupowała.Mi na szczęście udało sie kupić i zaraz zaczynamyyyy walke z diabłem :>
ja tez nie rozumiem skad ten fenomen diablo ?
ja tam bardziej czekalem na sc2, no ale kazdy lubi co innego
Napisane przez Frayyex
Rozumiem, że jeżeli zamawiałem w Empiku miesiąc temu z odbiorem osobistym w salonie, to egzemplarz dla mnie czeka i kłuje wszystkich w oczy =)?
yup - w opolu przynajmniej tak to właśnie wyglądało, brat podszył się pod moją osobę bo siedze w pracy
ale wieczorem :nh
Napisane przez Lynx33
Ok 7 godzin tłukłem. Spoilerował rzecz jasna nie będę. Póki co raz mi coś tam w głowie zgrzytnęło ale generalnie gra jest kosmicznie dobra. Walka jest tak astralnie satysfakcjonująca w porównaniu do dwójki, że nawet gdyby wszystko inne ssało niemiłosiernie to byłoby super (a obv nie ssie). Boss na końcu pierwszego aktu miażdży rzeczywistość. Enjoy!
no to astralnie!
A tak na poważnie diablo 3 = diablo 2 - diablo :< To jest jakas random gierka która byla stworzona dla playstation 2, blizzard ja kupil nazwal D3 i sukces gotowy.