Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.9 K Wyświetlenia
Madziunka

jak tam ogarniacie ?

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89

mi nie śpieszno
dziś kupie sobie w saturnie za 169 zł i tak pewnie bedą zajebane serwery :D

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot

parę postów wyżej czytałem o wymienności wersji językowych. Jeżeli kupię wersję PL to starczy ściągnąć jakiś "patch" do wersji ENG ?

Odpowiedz
Cytat
kam88

Pochwalę się :challenge

Odpowiedz
Cytat
Madziunka

party z rana ?

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez CptCarrot
parę postów wyżej czytałem o wymienności wersji językowych. Jeżeli kupię wersję PL to starczy ściągnąć jakiś "patch" do wersji ENG ?

tak, w ustawieniach wybierasz wersje jezykowa, po tym wylacza sie diablo i aktualizuje o nową wersję, ok. 2.5GB :)

Odpowiedz
Cytat
nor1337

Napisane przez Chmielu89
mi nie śpieszno
dziś kupie sobie w saturnie za 169 zł i tak pewnie bedą zajebane serwery :D

nie chce cie straszyc ale dzis stan o 10:15 we wszystkich media expert we wroclawiu - 0 :D

w realu niby ktos pisal ze bedzie ale dzis nie bylo go wystawionego i pani mowila ze jesli nie ma na polce to nie ma wogole.

Odpowiedz
Cytat
Frayyex

Rozumiem, że jeżeli zamawiałem w Empiku miesiąc temu z odbiorem osobistym w salonie, to egzemplarz dla mnie czeka i kłuje wszystkich w oczy =)?

Odpowiedz
Cytat
bushmen

ja bylem w opolu o 9;00 w media expercie, kolejka z 10-15 osob, gier mało max 15. Co ciekawe nawet nie były wystawione, tylko pani przy kasie kupowała.Mi na szczęście udało sie kupić i zaraz zaczynamyyyy walke z diabłem :>

Odpowiedz
Cytat
Madziunka

ja juz 13 level :D doktorem :D

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

ja tez nie rozumiem skad ten fenomen diablo ? ;) ja tam bardziej czekalem na sc2, no ale kazdy lubi co innego

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Frayyex
Rozumiem, że jeżeli zamawiałem w Empiku miesiąc temu z odbiorem osobistym w salonie, to egzemplarz dla mnie czeka i kłuje wszystkich w oczy =)?

yup - w opolu przynajmniej tak to właśnie wyglądało, brat podszył się pod moją osobę bo siedze w pracy :facepalm: ale wieczorem :nh

Odpowiedz
Cytat

Nie mogę aktywowac klucza diablo III - 404 not found ma ktoś podobny problem?

Odpowiedz
Cytat
galer

Będę bardzo wdzięczny za trial key od osoby, która może się podzielić.

Odpowiedz
Cytat

Zapro poszło

Odpowiedz
Cytat
keeraam

Media Expert 155zł wg gazetki

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox

Napisane przez Lynx33
Ok 7 godzin tłukłem. Spoilerował rzecz jasna nie będę. Póki co raz mi coś tam w głowie zgrzytnęło ale generalnie gra jest kosmicznie dobra. Walka jest tak astralnie satysfakcjonująca w porównaniu do dwójki, że nawet gdyby wszystko inne ssało niemiłosiernie to byłoby super (a obv nie ssie). Boss na końcu pierwszego aktu miażdży rzeczywistość. Enjoy!

no to astralnie! xD

A tak na poważnie diablo 3 = diablo 2 - diablo :< To jest jakas random gierka która byla stworzona dla playstation 2, blizzard ja kupil nazwal D3 i sukces gotowy.

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat

HELP!
działa Wam?
http://eu.battle.net/

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Niesiol
HELP!
działa Wam?