Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
mouse91

W radiu diablo, fejsik diablo, misttzowie diablo kwejk....

Co w tej grze jest takiego?

Odpowiedz
Cytat
Kuubek

Napisane przez mouse91
W radiu diablo, fejsik diablo, misttzowie diablo kwejk....

Co w tej grze jest takiego?

to diablo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _cool:

Odpowiedz
Cytat
elmuerto73

Po co były te ich stress testy jak to nic nie dało :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Erandiel

Yey, w koncu po setkach prob dobilem sie do ekranu tworzenia postaci ^^

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

No kierwa wreszcie

Odpowiedz
Cytat
walekkk3

mi tez sie udalo, robimy jakas druzyne?

Odpowiedz
Cytat
PatriceMilev

podaj battletag, ale ja chce posluchac na spokojnie tekstow etc

Odpowiedz
Cytat
skurvol

lol zalogowalem sie stworzylem postac i gram bez posiadania gry ani guest passa, wtf??

Odpowiedz
Cytat
walekkk3

battletag: walek

Patrice?

Odpowiedz
Cytat

Empik płonie ;) Z ciekawszych rzeczy, na pandrive edycji kolekcjonerskiej jest instalka do Diablo 2 i dodatku, czego się nie spodziewałem. Edycji kolekcjonerskich było łącznie 400, więc na pewno całość wyprzedana (dostawy nie będą chwilowo mieli), jeżeli ktoś chciałby taką dostać to chyba najlepiej po prostu zamówić.

[Zdjęcia o 21.00, później nie byłem obecny, o 23.45 jak wróciłem było gorzej ;) ]

Odpowiedz
Cytat
skurvol

widac, ze tlumaczyli niedawno bo trafilem na unikalnego mobka o nazwie "mięsny jeż" haha btw nadal sobie pykam bez jakiegokolwiek klucza do gry

Odpowiedz
Cytat
PatriceMilev

musisz podać # po nazwie, zebym mogl dodac

Odpowiedz
Cytat
walekkk3

walek#2977

Odpowiedz
Cytat

co za kutasy z vobisa i fabryki kluczy zamowilem 2 pre ordery miesiac temu i kurwa żadnego jeszcze nie mam !!

Odpowiedz
Cytat
Fil1987

A ja wciąż naiwny liczę, że zakupię Diablo ok 11, nie zamawiając wcześniej :D

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Ok 7 godzin tłukłem. Spoilerował rzecz jasna nie będę. Póki co raz mi coś tam w głowie zgrzytnęło ale generalnie gra jest kosmicznie dobra. Walka jest tak astralnie satysfakcjonująca w porównaniu do dwójki, że nawet gdyby wszystko inne ssało niemiłosiernie to byłoby super (a obv nie ssie). Boss na końcu pierwszego aktu miażdży rzeczywistość. Enjoy!

Odpowiedz
Cytat
Erandiel

OSTRZEZENIE:
Nie trejdujcie shieldow ktore macie zalozone na siebie z Templarem, bo moze wam urwac polaczenie i juz sie nie zalogujecie do gry, za kazdym razem bedzie wyskakiwal blad 3006.
Mi owy bug sie przytrafil 4 godziny temu i do teraz nie moge sie zalogowac, w tych linkach problem jest szerzej opisany:

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4078907877?page=1
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4078817846?page=1
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5007330920?page=3#59

Wiekszosci ludzi (w tym mi) przytrafilo sie to grajac demon hunterem, ale z tego co wyczytalem u innych klas tez sie cos takiego przydarzalo. Chcialem Templarowi dac swojego shielda a sam ubrac troche lepszego i w tym momencie nastapil swoisty efekt "dc", moglem sie ruszac normalnie ale nie moglem atakowac, przekladac przedmiotow, wchodzic do jakis pomieszczen czy rozmawiac z npc. Wylogowac z gry tez sie nie dalo a po zrobieniu alt + f4 juz zalogowac spowrotem tez sie nie dalo.

Ehhh wqrwiony jestem :/

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89

czyli czego nie robić? jak to tradować?

Odpowiedz
Cytat
Erandiel

Poprostu jak masz jakis item zalozony na siebie to nie probuj dawac go Templarowi. Ja wczesniej dawalem mu normalnie itemy z inventory i wszystko bylo ok, az do czasu jak chcialem mu dac item (shielda) ktory mialem wczesniej zalozony na siebie.

Ogolnie smutno sie robi, ze przez tyle czasu bety nie udalo im sie takich rzeczy wylapac (albo co gorsza wystapilo to dopiero po wydaniu gry, bo nie pamietam zeby na becie taki bug byl)

Odpowiedz
Cytat
Fil1987

Dzięki Erandiel za ostrzeżenie i współczuję. Szybkiego powrotu do gry:)

Odpowiedz
Cytat