Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Tt Nl10

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
186 Wyświetlenia

Everest No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - Everest Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Hero (CO) ($9.99)
Button ($27.12)
SB ($10.37)
BB ($6.75)
UTG ($9.67)
MP ($11.68)

Preflop: Hero is CO with 10:diamond:, 10:heart:
UTG calls $0.10, MP calls $0.10, Hero bets $0.60, 3 folds, UTG calls $0.50, MP calls $0.50

Flop: ($1.95) 9♦, 8♥, 3♣ (3 players)
UTG checks, MP checks, Hero bets $0.90, UTG calls $0.90, 1 fold

Turn: ($3.75) 4♠ (2 players)
UTG checks, Hero bets $2.10, UTG calls $2.10

River: ($7.95) 10:club: (2 players)
UTG bets $6.07 (All-In), Hero ...???

Total pot: $20.09 | Rake: $20.09
Main pot: $20.09 between Hero and UTG, shared by Hero and UTG ($10.04)

Grałem bez statów. Od początku obstawiałem go na draw JT jednak zaskoczył mnie tym allinem na river.

3 odpowiedzi
Tomcis23

Dla mnie check behind na turnie. Nie wierze w JT, zwłaszcza gościa z UTG w dodatku gdy podbijałeś pule ma PF. Masz tylko overpare, nie widze karty z której jest sens wyciągać value, stawiam więc na kontrole pota.

Po tym jak zagrałeś wygląda na limp/call z niskim pocketem. Stawiam na slowplayowany set, wiec na river ja to calluje.

Ale to tylko moje domysły, które kompletnie mogą być chybione.

Czekam więc na "korekte" trenera.....

simon1989

Tomcis23 napisał
Dla mnie check behind na turnie. Nie wierze w JT, zwłaszcza gościa z UTG w dodatku gdy podbijałeś pule ma PF. Masz tylko overpare, nie widze karty z której jest sens wyciągać value, stawiam więc na kontrole pota.

Po tym jak zagrałeś wygląda na limp/call z niskim pocketem. Stawiam na slowplayowany set, wiec na river ja to calluje.

Ale to tylko moje domysły, które kompletnie mogą być chybione.

Czekam więc na "korekte" trenera.....

Te limity nakazują trochę powściągliwości i imo on tutaj spokojnie to JT może mieć :P

Nawet 76 mnie nie zdziwi. Ale ja bym go tutaj obstawiał na JT, slawplayowany set.

Dlatego na river masz tutaj ez call. On raczej tutaj nie ma prawa mieć lepiej i 76 bym wykluczył raczej. Nie zdziwiłbym się również gdyby miał overparę bo niektórzy potrafią tak to rozgrywać...

Trochę to rozlazłe. Imo jego linia wskazuje na to, że on tutaj ma JT, seta w bardzo wielu przypadkach i po trafieniu seta na river masz raczej ez call bo Qj czy 76 bym się tutaj nie bał.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czyli nie zrobiłem błędu :) Kolega pokazał power hand czyli 55 :)