Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ak

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
105 Wyświetlenia

IPoker No-Limit Hold'em, €0.50 BB (6 handed) - IPoker Converter Tool from http://poker-tools.flopturnriver.com/Hand-Converter.php

BB (€51.07)
UTG (€103.50)
MP (€50)
CO (€90.38)
Hero (Button) (€60.71)
SB (€50)

Preflop: Hero is Button with A, K
1 fold, MP raises €1.50, CO calls €1.50, Hero raises €6.50, 3 folds, CO calls €5

Flop: (€15.25) 4, 9, A (2 players)
CO checks, Hero bets €7.62, CO calls €7.62

Turn: (€30.49) 9 (2 players)
CO checks, Hero bets €15.24, CO calls €15.24

River: (€60.97) Q (2 players)
CO bets €42.67, Hero folds

Total pot: €60.97

Tutaj bylem nawet dosc zadowolony z tego, jak zagralem. Ciekawe, czy dalej bede;)
Preflop gosc po probce 4 rozdan ma ft3b 75%. Otwiera 14% wiec 3b okazuje sie byc mocno marginalny. Jednak w momencie, w ktorym dolacza CO sqz juz wchodzi w gre. Chce go wyizolowac, bo latwo bedzie mi okreslic jego range i czesto mam na niego flipa, ktorego wygram postflop.
Do rivera bet, bet chyba nie budzi watpliwosci.
Jego ship na riv reprezentuje flusha, ktorego jednak bardzo mocno blokuje board i AQ. Mysle, ze z AQ jego linia mialaby duzo sensu, bo ja czesto pewnie gralbym xb na tej konkretnej karcie. Dlatego fold.
Good?
Pzdr

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
muckinfella

Hey

Preflop gosc po probce 4 rozdan ma ft3b 75%. Otwiera 14% wiec 3b okazuje sie byc mocno marginalny.

nie bardzo rozumiem, sugerujesz sie probka 4 spotów zeby okreslic ft3b? Dla mnie totalnie std 3bet czy squeeze bez wzgledu na te staty.

Flop/turn graja sie w zasadzie same i na tak total drawless boardzie lubie Twoje sizingi.

Na R imo on nigdy nie gra tak AJ i gorzej wiec imo to jest jednak zawsze to 99/44/AK-AQ/A9. Flushow sie nie boje bo zostaje jedynie K:hJ:h, ktore mimo wszystko prawie nigdy nie calluje tego flopa, ale mimo wszystko na R nie widze valuehanda, ktory bijesz a jego linia bez reada jest ekstremalnie mocna.

pozdr

Odpowiedz
Cytat