Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kq

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
104 Wyświetlenia

IPoker No-Limit Hold'em, €0.20 BB (6 handed) - IPoker Converter Tool from http://flopturnriver.com/

BB (€8)
UTG (€27.46)
MP (€29.96)
CO (€22.29)
Hero (Button) (€20)
SB (€20.64)

Preflop: Hero is Button with Q, K
UTG raises €0.40, 2 folds, Hero calls €0.40, 1 fold, BB calls €0.20

Flop: (€1.30) 9, 10, 8 (3 players)
BB checks, UTG bets €0.60, Hero calls €0.60, 1 fold

Turn: (€2.50) K (2 players)
UTG bets €2, Hero calls €2

River: (€6.50) J (2 players)
UTG checks, Hero bets €4.55, UTG raises €20.15, Hero folds

Total pot: €15.60

Zazwyczaj taki minraise 3betuje z reka, ktora mam, ale ten typ mial statystyki 14/11 wiec nalezaloby spasowac. Callnalem ze wzgledu na dobre oddsy.
NA flopie majac GS+BDFD+2OC chyba moge sprawdzac tak nieduzy bet? Moze powinienem grac raise? Przez tego shorta na BB nie mam pojecia co tu zrobic.
Na turnie gosc betuje wyzej, ale chyba moge jeszcze sprawdzac?
Bez kitu, teraz widze, ze moj fold na riv byl tragiczny. Po prostu nie wiem skad on by tam mial wziac AQ jak ja blokuje a w nie wiadomo, czy by barrelowal. Moze w ten sposob debilnie overplayowac seta. Moj call bylby pewnie glownie pod splita, ale czasem bym wygral przeciwko jakims setom czy cos. No po prostu nie widze tam teraz AQ. Co za kwas.
Pzdr
Troche

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
muckinfella

Hey

A jakies info o nim!?

W HU lubie raise flopa majac equity + wyrzucajac mase Ahigh/pocketow nie majac _az_ tak wiele equity + spodziewajac sie nieco wiecej barreli od niego na turnie repując wąski range.
Przez shorta na BB call jest jak najbardziej ok liczac, ze zostaniecie w HU na turnie i czesto przejmiesz pota betem lub raisem i/lub raz na czas trafisz.

Tutaj trafiasz wiec raise nie ma sensu zwlaszca, ze on zwieksza sizing.

Na R sam bet for value jest obowiazkowy i nie sadze, zeby Kx i lepiej odpuscilo. Vs jego XR spot jest mimo wszsytko ciezki bez znajomosci statow ale majac CRE na A:cQ:c raczej zawsze calluje, nie chce odpuszczac equity tego pota + raz na czas (tak jak napisales) on to zrobi z setem/2pairs.

Pozdr

Odpowiedz
Cytat