Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

KTo

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
95 Wyświetlenia

IPoker No-Limit Hold'em, €0.20 BB (6 handed) - IPoker Converter Tool from http://flopturnriver.com

BB (€25.07)
UTG (€28.68)
MP (€25.43)
CO (€30.44)
Hero (Button) (€26.24)
SB (€20)

Preflop: Hero is Button with K, 10
3 folds, Hero raises €0.50, 1 fold, BB raises €1.20, Hero raises €2.70, BB calls €1.80

Flop: (€6.50) 3, 4, 8 (2 players)
BB checks, Hero bets €3.25, 1 fold

Total pot: €6.50

Tego w ogole nie jestem pewien. Na MSSow zdecydowanie bladze we mgle. Ten gosc ma 3b BB vs BU 14%(22), zero info vs 4b.
Majac blokery do jego range'u stackoffa postanowilem zagrac 4b.
On sprawdzil. Pomyslalem, ze albo cos slowuje, albo nie ma nic. Dodatkowo ja blokuje mu FD na krolu, co daje mi jakies kola ratunkowe w wypadku calla. Postanowilem wiec cbetnac i o ten cb glownie mi chodzi, choc poprawnosc gry preflop tez bardzo mnie interesuje.
Pzdr

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
muckinfella

Hey

Nie bardzo widze w tym rozdaniu mssa :) Generalnie na 100bb jesli ktos 3b 14% vs BU na poczatek lubie 4b/fold z tego typu ręką. Naturalnie wole lepsze CRE typu Axs/KJo/AJo etc. ale KTo nie jest zle.
Na MSSa wole zdecydwoanie bardziej z jakimkolwiek Ax ze wzgledu na to, ze 3b/ship MSSa glownie opiera sie na PP/Ax i chcesz miec zablokowana ich jak najwieksza ilosc.

As played, gram giveup poniewaz imo nie jest to dla Ciebie dobry board, masz realnie malo dobrych kart do ewentualnego strzalu na turnie + imo on XC kazda pp + czesto moze Cie XC tutaj z Ahigh. Dodatkowo jesli on jest sensownym graczem, czesto postawi Cie na SD value/slowplay i nie zacznie bluffowac z air, wiec bedizesz mogl przejac pota na T.

Pozdr

Odpowiedz
Cytat