Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

A8s NL5

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
339 Wyświetlenia
kaneda69

Poker Stars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (4 handed) - Poker Stars Converter Tool from http://poker-tools.flopturnriver.com/Hand-Converter.php

BB ($7)
UTG ($5.23)
Hero (Button) ($5)
SB ($5.76)

Preflop: Hero is Button with 8, A
1 fold, Hero raises $0.15, 1 fold, BB calls $0.10

Flop: ($0.32) 8, 9, 9 (2 players)
BB checks, Hero bets $0.20, BB calls $0.20

Turn: ($0.72) A (2 players)
BB checks, Hero bets $0.40, BB calls $0.40

River: ($1.52) 3 (2 players)
BB bets $0.95, Hero calls $0.95

Total pot: $3.42

Spoiler

PF: Standard open

F: Cbet, moglbym podkrecic sizing do 0,25$

T: Nie jestem pewien co do sizingu. Z jednej strony mam drawowaty board ale z drugiej strony chce jeszcze value od jakichs smieci, nizszych parek itp a jednak czesto widze fold na pot size bet. Na turnie on ma fold to cb 36%.

R: Wpada flush ale patrzac na jego agresje na riverze i W$SD wydaje mi sie ze spokojnie moze wykorzystywac taki board do blefu.

Prosze o opinie :)

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi

ja nie gram ze statami i czesto sie myle :P ale pozwole sobie skomentowac :D
F i T gram tak samo. ale river byl foldowal. on tu za czesto pokazuje 9x lub flusha, wydaje mi sie, ze przy takim boardzie 2 pary to raczej słaby układ vs taki donkbet na riverze. zauwaz ze do obydwu układów ktore wymieniłem przyjeta przez niego linia idealnie pasuje. bo jesli nie miał tego, to co wg Ciebie mogl tu miec? pp? air?

przypisałbym mu (na R)
A9 K9 Q9 J9 T9s 98s 97s
22+
wszystkie skompletowane flasze
AK-A2(s)

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

hej

ile on donkuje total oraz na riverze?

Odpowiedz
Cytat
kaneda69 Autor wątku
kaneda69

tysonmalf

Z taka agresja na river jego range jest spolarozyowany, monstery te co podales plus masa innych flushow, sc, Kxs, Qxs oraz air tak wiec czy to srednia para czy dwie pary equity pewnie jest takie same bo bije tylko blefy, niskie parki zamienione w blef.

kNoq001

donk total 6%
donk river 5%

P.S. Prosba zebys ocenil ta reke. Dzieki

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=389651

Odpowiedz
Cytat
AutystycznyAndrzej

Easy fold bez readów. Przeciwnik repuje fulla/kolor i faktycznie ma sporo kombinacji tych układów. Ty liczysz na blefy od QJ/QT/JT/76 które nawet nie wiesz czy sprawdzają turna. On często betuje vs missed cbet, ale to nie oznacza że będzie kombinował po Twoim double barrelu.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

przy takim % donku zgadzam sie tutaj z andrzejem, on moze i jest agro vs brak agresji ale na razie sam nie przejmowal tej inicjatywy zbyt czesto wiec imo nalezy dawac mu wiecej kredytu
dodatkowo on tutaj nie ma air w rangu bo calluje dwie strzalki wiec ma nutsy/drawy z czego flushe wpadly wiec liczysz na bety od jakis oesd, moze naciaganych gutshotow jesli calluje to dwa razy a tak jak mowie, nie sadze aby przy tym %donkbeta, gral tak mega czesto + moim zdaniem jesli ryba blefuje w takich spotach to wciska jakies PSB na riverze a nie 2/3 pota

Odpowiedz
Cytat
repoorTer

ja sie tu lubie pobawic w x/c od poczatku. Ewentualnie bet i 2x x/c. Za czesto dostaniem tu raise lub fold na tym flopie + nawet jak dostaniemy clal to nas gosc wyrzuci potem.

Odpowiedz
Cytat