Niezły Challendże ... Nie, żebym się czepiał, bo może Rubin ma jakiś plan "B" i może pod koniec 8 kaw dziennie, metafeta i 5 dni bez snu ostro grindując, ale na podstawie tabeli to tak :
- Winrate swoją drogą, ale to pomijam ...
- 18.03-22.03 - brak danych ( jakieś przygotowanie się, świętowanie i regeneracja po 1 dniu wiosny
), ale jakby każdy sobie robił takie przerwy w chalendżach to jakie by one miały sens
- I chyba najbardziej rażące na podstawie tej tabeli, jest fakt, który przytoczę ...
1. Cel: 100k rozdań w maksymalnie 40 dni
. W max. 40 dni a co to oznacza tak na polskie, ano jedno : Minimalnie 2.5K rąk dziennie, gdzie na pierwsze 11 dni rozumiem jakby zdarzyła się jakaś wpadka zaliczając 1750 rozdań, natomiast na 11 dni przekroczyć tą barierę jeden raz to póki co chyba czysty żart i kpina
Autentycznie nie wiem czy gość jest tak genialnym trollem/prowokatorem czy jest po prostu biednym, samotnym typem mającym problemy, żyjący z jakimś wewnętrznym buntem, któremu trzeba współczuć
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naprawdę Rubin lepiej wymyśl dobry post, weź to na klatę, napisz zjebałem, niż masz tak dalej pogrywać, bo wiem, że nie będziesz miał tu łatwo, jeśli sobie zakpisz z ludzi i to jest moja szczera rada dla Ciebie, żeby nie było, że ja nie jestem ludzki i tylko czekam, aż Ci się noga podwinie