Dzien pierwszy.
NL4 Ongame
BR początkowy 90,60
ITM 84,11
Wykres bedzie jutro.
Napisane przez yarish
Rakeback, tudzież nagrodę za zdobycie gwiazdki na P*, też wliczać do progresu?
Jak dla mnie też spoko, w końcu chodzi o zrobienie rolla na NL25, a już od NL10 takie rakeback to jakiś sensowniejszy % zarobku
Można się jeszcze dopisać ?
Robie trochę mniejszy volume niż 10k tygodniowo, w zasadzie jest to pewnie na poziomie 2-5k z braku czasu oczywiście lecz i chęci nauki.
Mam rolla mniej więcej na poziomie 90BI na nl2.
Nie używam żadnego trackera, ale mogę robić screeny z cashiera.
Gram na starsach NLHE na normalnych stołach.
pOzdrO!
Podsumowanie na dzisiaj:
Rąk: 3546
BR: 67,30$
Winrate: 24,4bb/100
Wykres z dzisiaj:

Dzień 2 NL2
Rozegranych rąk w sesji:1122
Bilans sesji: +4,47
Rozegrane ręce razem: 1670
Winrate - 20,30 bb/100
Bankroll: 56,93 $
2 day

Końcówka wykresu szalona ale rozegrana z jednym rywalem który w końcu się wypłacił
Zaktualizowałem Wasze wyniki. Bimbek biorąc pod uwagę że mieliśmy zaczynać od max 50$ (a i tak są wyjątki ) to 180 to lekka przesada :).
UWAGA - wprowadzam zasadę 4 dni bez updatu , bez wcześniejszego uprzedzenia i wykreślam z challengu, żeby się syf nie robił. Zasada wchodzi dziś i od dziś liczę 3 dni tym co się nie aktualizowali
Dzień 4)
Padł mi dysk więc lecę bez hm'a dziś, na szczęscie side kick liczy łapy :). Gorzej że utraciłem cała historię gry. Dziś 2177 rąk i 5$ do przodu. Brakuje mi jeszcze 6,5 i wbijam na nl5 :).
Etap I NL2 Podsumowanie
Rąk - 8250
Step 1) NL2
50$[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||]90$
Total challenge progress - 5,5%
kfiacior - u mnie sytuacja wygląda tak że do dnia dzisiejszego przekroczyłem limit volume mam już z 13k rąk, a do soboty jeszcze kilka dni - jeśli to niedopuszczalne żebym przekroczył ten limit to możesz mnie wykreślić z pierwszej strony, a ja w ramach własnego challengu będę tu zamieszczał swoje wyniki - bo nie wiem czy każdego tygodnia taki volume utrzymam,
w chwili obecnej odrobiłem moje straty z alkoholowej niedzieli;] - straty było prawie 20$... dam wykres wieczorem.
będę tu zamieszczał wyniki tylko jesli nie będziecie mieli nic przeciwko;)
ja też wyrobiłem limit w 4 dni i teraz przez 3 dni muszę stać w miejscu ale zasady zasadami
mi tam nie problem poczekać.
Ja widze że nie jestem dopisany w wątku ale trudno dla wlasnej przyjemności pogram i bede sprawdzał postępy z wami ;], po 2 dniach na razie mam 2$ do przodu bodajze
uprzedzam więc, że grę zacznę od Poniedziałku/Wtorku
mam w tym tygodniu nawał roboty na studiach
Napisane przez philenvyy
Szkoda, że juz nie dopisujecie, bo też bym chciał się załapać.
chyba można sie dopisać bo to dopiero start i niektórzy użytkownicy też dopiero zaczęli wczoraj albo dzisiaj .
więc tak odpowiadam na wszelkie pytania
:
spajson - wiesz jak będzie robił 2x większy volume
to ciężko będzie się z Toba ścigać mogę ci aktualizować pasek, ale będzie info że grasz więcej rąk. Mam nadzieje że odpowiada :).
SkarpetkaPosrodMajtek - nie jesteś dopisany bo nie robiłeś aktualizacji rolla(pisałem że dopisuje przy pierwszej aktualizacji), jeśli przeoczyłem to sorry. Napisz proszę z ilu $ zaczynasz i już Cię wpisuje. W aktualizacja podawaj proszę ilość rąk i wrzucaj jakiś wykresik z hm'a albo cuś, żeby dane nie były tak kompletnie z kosmosu
philenvyy - jak najbardziej można się dopisać. Napisz z ilu zaczynasz, po pierwszej aktualizacji ( wykresik, ilość rąk i profit) zostaniesz dopisany
kolanko1990 - same story jak spajson, jeśli chcesz brać udział w czelendżu musisz niestety poczekać, ewentualnie dostaniesz gwiazdkę i będziesz poza klasyfikacją, ale Twoje wyniki będę aktualizował
rotie21 - luzik
czekam w takim razie i nie skreślam
Mój BR nic nie mówi o mojej grze
dopóki nie zaczne wygrywać na nl2 to nie wejde wyzej. Moim zdaniem 40BI na limit to minimum żeby mnie uchronić przez stratą pewności podejmowanych decyzji podczas swingu. Niedawno wszedłem na nl5 i dostałem ładny wpierd... A chciałbym dołączyć do challange chociaż nie mam za dużych szans żeby trochę poprawić volume, 10k rąk tygodniowo wprowadziło by regularną gre:) Skoro nie ma miejsca trudno
i tak będę śledził wątek.
GL i pOzdrO!
Napisane przez bimbekpl
Mój BR nic nie mówi o mojej grzedopóki nie zaczne wygrywać na nl2 to nie wejde wyzej. Moim zdaniem 40BI na limit to minimum żeby mnie uchronić przez stratą pewności podejmowanych decyzji podczas swingu. Niedawno wszedłem na nl5 i dostałem ładny wpierd... A chciałbym dołączyć do challange chociaż nie mam za dużych szans żeby trochę poprawić volume, 10k rąk tygodniowo wprowadziło by regularną gre:) Skoro nie ma miejsca trudno
i tak będę śledził wątek.
GL i pOzdrO!
daj skype jak chcesz to pykniemy jakiegos sweeta
okej bimbek, ale wpisuje Ci jakbyś miał 50 i tyle od tej kwoty będę Ci aktualizował. Po swojej sesji poaktualizuje Wam wyniki