U mnie cóż, swingowo zacząłem i to bardzo! Zresztą cały czas lata dużo więcej stacków niż powinno, ale może teraz po prostu oddaje
pierwszy dzień z rolla 30 do 36
drugi dzień z 36 do 26
trzeci dzień z 26 do 36 i spowrotem do 26
dzisiaj z 26 do 46, główna tego zasługa pewnego sympatycznego niemca którego śledziłem, skakałem ze stołu na stół za nim. W 150 rozdań przegrał 30,5$! Open alliny rzucał na prawo i lewo, stackowałem się z nim nawet z KQo preflop, zawsze pokazywał coś w stylu T5 albo 46
Dobrze, że dzisiaj ten niemiec zaszczycił mnie swoją obecnością, trochę poprawił humor bo swingi dokuczały. Po 35 rozdanych mi KK, ta ręka startowa jest na minusie, dużo dziwnych rzeczy, ale co zrobić standard :D.
Spoiler

Tak zabawnie to póki co wygląda, ale może wreszcie ruszę. Bo ile można przegrywać :D. Mam dwa dni na dobicie do limitu 12k rozdań, może dam rade maksa zrobić :D.
Screenów z rolla nie będę dawał bo mam więcej, więc po prostu profit z wykresu + 30.
Ze względu na to, że mamy taki rozstrzał początkowych rolli, ktoś chyba ponad 100$, a ktoś z 20$. to proponuje w pierwszym poście przy liście dorzucić informacje kto z czym startował, będzie czytelniej. Może po prostu początkowy roll na inny kolor w tych bajeranckich kreskach pokazujących progres?