Napisane przez JackTrefl
no ja jestem zza taką opcją :f_thumbsup:. podyskutujmy o tym pod koniec miecha, bo ten chalange jeste jeszcze nie rozstrzygnięty.
wlasnie
ale pomysl z minimalna liczba rozegranych sng podoba mi sie
Napisane przez JackTrefl
no ja jestem zza taką opcją :f_thumbsup:. podyskutujmy o tym pod koniec miecha, bo ten chalange jeste jeszcze nie rozstrzygnięty.
wlasnie
ale pomysl z minimalna liczba rozegranych sng podoba mi sie
Jeżeli byłaby szansa też chętnie dołączyłbym do challengu.
Jeżeli chodzi o punktacje braliście pod uwagę coś podobnego do tej z tego wątku:
Listopad 2,5$ 180 man turbo challange !
myślę że taki podział na roi, profit i wolume jest spoczi.
Jakoś nikt nie ma ochoty wystawić uptade'a to ja to zrobię.

Jak widać prawie każdego złapał lekki swing w dół ♠_mad:, ts ma sporą przewagę, ale nic nie jest jeszcze rozstrzygnięte, więc do roboty i robić volume, bo słabo to wygląda
No u mnie to masakrycznie słabo :), niestety w większości przypadków nic nie mogłem zrobić. Teraz odpoczywam od tych 180tek.

i tak to wyglada
Mimo ze udalo mi sie wygrac to jestem z siebie bardzo niezadowolony. Prawdopodobnie najgorszy miesiac pod wzgledem volume od kiedy gram te gierki. No ale coz, dobrze chociaz ze hajs sie zgadza.
Dzieki wszystkim za walke i do nastepnego!
Graty za wina i dzięki za grę, ts- następnym razem nie kręć profitu ponad 1k w połowie miesiąca bo demotywujesz:P
Gratki dla wszystkich, szeszu jakby do was dołączył to pewnie byłoby z 4k obok jego volume, ale nie o to tutaj chodziło, więc luźno ^^.
ts1947 dostaje 175$, już przesłałem
Gdybyście chcieli coś podobnego w przyszłości to jak najbardziej was do tego zachęcam, bo tu motywacji jest więcej, niż podczas normalnego grania.
Trzymajcie sie i jeszcze raz GJ chlopy !