:sdrink
Co tu tak cicho ? Przydałby się jakiś update w końcu, bo ciekaw jestem czy ktoś jeszcze przekroczył 1000 volume ♠_cool:
ja poki co nie mam nastroju, pogralem troche i kick neta przy 12 stolach, w tym 2 ft i 3 ITM
albo dobra, wrzucam update

nice volume T.
od jutra trzeba usiasc do gry
Napisane przez ts1947
ja poki co nie mam nastroju, pogralem troche i kick neta przy 12 stolach, w tym 2 ft i 3 ITM![]()
Potwierdzam kradłem twoje blindy :challenge GL w chalengu.
Napisane przez skalar26
Napisane przez ts1947
ja poki co nie mam nastroju, pogralem troche i kick neta przy 12 stolach, w tym 2 ft i 3 ITM![]()
rozumiem, że net wypadł na naszym stackingu?
Napisane przez Strider444
Napisane przez skalar26
Napisane przez ts1947
rozumiem, że net wypadł na naszym stackingu?
pomyliles mnie z kims
Napisane przez Strider444
Sorki, to było do skalara
a sorry, nie zalapalem ! :sdrink
Panowie, bylibyście zainteresowani odrębnym challengem na następne miesiące ? np. Grudzień ? Przyznam, że mimo iż mam najmniejsze volume to i tak jest to moje rekordowe
a cena 10bi za 30-dniową motywację - to jak za darmo
Ja też jestem za - zwłaszcza że w październiku będę miał o wiele mniej czasu niż we wrześniu, więc będzie to dla mnie dodatkowe wyzwanie organizacyjne
Proponowałbym jednak uwzględnić volume w pewien sposób. Mam 2 propozycje :
1. Podzielić w uzgodnionym przez nas stopniu nagrody pomiędzy największy profit i największe volume.
2. Ustalić minimalny volume jaki trzeba wyrobić, aby walczyć o nagrodę za profit.
Byłaby to na pewno dodatkowa motywacja do grindowania, a po drugie - volume to czynnik na który mamy największy wpływ. Jak wiadomo z miesięcznym profitem bywa różnie.
no ja jestem zza taką opcją :f_thumbsup:. podyskutujmy o tym pod koniec miecha, bo ten chalange jeste jeszcze nie rozstrzygnięty.