Raczej ciezko o solidna probke bo jezeli ktos robi konkret roi to po 2k turkow przechodzi na wyzsza stawke.
Jako że uczestnicy w przerwach miedzy sprzedawaniem mi suckoutow na stolach (
) upominali sie o update, to wrzucam

btw, dzis mialem najlatwiejszy stol finalowy w calej swojej "karierze"
przy 6 left oprocz mnie i 1 typa ktory wiedzial o co chodzi, 4 fishow. I to nie fishow, tylko FISHOW przez duze F. Kazdy z nich grajacy mniej wiecej 40/5. Oczywiscie ogarniacz out na miejscu numer 6 po jakims sick bad beacie
Mi sie udalo holdowac i wygralem, a kwintesencja tej gierki to finalowa reka w HU
Akurat na czas challenge'u chce mi się grać cash i MTT, czyli wszystko, tylko nie sitki
Ale w 2. połowie września zamierzam przypieprzyć volume, więc bójcie się
Wszyscy robią profit tylko nie ja
hehe. Przez to co się ostatnio dzieje u mnie na stołach 180-tek, to nawet nie mam zapału do tych sitków :).
chcialem sobie zrobic dzien wolny, ale po takich zapowiedziach stwierdzam, ze nie wolno sie opierdalac
Napisane przez Neogracz
8 września, 10 września, 12 września - czyżby dziś update?![]()
Nie wiem czy wieczorem bede przy kompie, najpozniej jutro wieczorem
Jako że ts nie wstawił update to ja to zrobiłem
najważniejsze info jest takie że każdy jest na plus ♠_thumbsup:

o fajnie troche podgonilem w proficie
ale volume slabe i jeszce w weekend najpradopodobniej niebede gral
Panowie, jakie volume kręcicie miesięcznie skoro co drugi tu " płacze ", że w tym miesiącu mało gra ?? Czysta ciekawość
Mi bardziej chodzilo ze mam troche slabe volume w poruwnaniu do innych. W planach mialem srednio 40-50 dziennie grac wiec narazie w normie.
Napisane przez ferdynandbalon
Panowie, jakie volume kręcicie miesięcznie skoro co drugi tu " płacze ", że w tym miesiącu mało gra ?? Czysta ciekawość![]()
staram sie 1,5 - 2k / miesiac
1,5 k to zawsze plan minimum
ferdynandbalon - ja mam podobnie jak ts - 1,5-2k
czasami próbowałem dobić do 3k, ale jeszcze mi się to nie udało, bo nie starcza mi czasu
Panowie jak tam piątek 13go ? Jak dla mnie taki dzień może być codziennie, bo dzisiaj było grubo ♠_cool:
reka dnia!
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4823383_4D35859E61
foldujac koleżka pokazal AJs i zapytal "what did u have?"
solid