A tak na marginesie, chętny ktoś na sidebeta o wygraną ? powiedzmy symboliczne 5$ bounty
Napisane przez erefkey
Synu, pozwól że wyjawię Ci prawdę ludową, kierownik ma zawsze racje, nawet jak jej nie ma
Po pierwsze nie jestem Twoim synem.
Po drugie prawda ta jest mi skądinąd znana, zreszta jest zarowno powodem mojego grzebania w kalczuku, jako alternatywy dla tyrania pod kutasem, jak i wydzwieku mojego poprzedniego posta. Mam wrazenie, ze nie do konca wylapales ten niuans w nim, generalnie przekaz jest taki: "zabieram swoje zabawki i ide do swojej piaskownicy".
Wiecej tu nie zajrze, i nie pisze tego zlosliwie, lecz z dobrego serca, aby zaoszczedzic Ci czasu poswieconego na wymyslna riposte.
Napisane przez erefkey
A tak na marginesie, chętny ktoś na sidebeta o wygraną ? powiedzmy symboliczne 5$ bounty![]()
hoho, nierowne zaklady uczestnictwa i sidebet o wygrana ;D
gl hf
Poprzedni challenge root'a
Spoiler

Apelowałem zanim zaczął się challenge, potem otworzyłem nawet lejt registrejszyn, bo ktoś mógł być na emigracji, ale bądźmy ze sobą uczciwi, nie musimy grać o kasę by się szanować, a wykres sprzed okresu rejestracji w challengu jest nie fair wobec innych i tym samym mnie, czyli osobom, które zdeklarowały się przed deadlinem, a inni którzy dołączają zaczynają od dnia dołączenia co tak na marginesie może być dodatkową motywacją bo zaczynają lekko z tyłu.
Wchodzisz do challengu i chcesz sobie ułożyć reguły pod siebie jak Ci wygodnie, ale to tak nie działa, albo się podporządkowujesz regułom gry, albo wypadasz, i żadne elokwentne słowa tego nie zmienią.
Zauważyłem, że korzystasz z sidekicka więc nie wszystko stracone, co powiesz na jakąś wymyślną skarpeteczkę w sygnaturce ?
Spoiler

ale troll
erefkey, powiem szczerze. Na sidebeta się nie piszę bo mam słabe oddsy. 3:1 bym musiał mieć, żeby być BE, więc jak dajesz 7,5$ przy mojej wygranej, a ja 2,5$ przy Twojej to deal
ok erefkey
kto na zakonczenie challange'u lepszy
edit: chyba ze znajdzie sie z 5 osob chetnych to mozna dla zwyciezscy 1h albo 2h treningu zasponsorowac ♠_biggrin:
Napisane przez erefkey
Są chętnie ufundować mi ( zwycięzcy ) 2 godziny coachingu ?![]()
![]()
![]()
zobaczymy :challenge
Napisane przez SkowroN18
Panowie jak mozecie dopisujcie date w temacie wykresy po updatecie![]()
po co, jak na dole posta jest data ostatniej modyfikacji
Napisane przez owiec0001
Napisane przez SkowroN18
Panowie jak mozecie dopisujcie date w temacie wykresy po updatecie![]()
po co, jak na dole posta jest data ostatniej modyfikacji
Żeby było ładnie, przejrzyście, tak jak matka uczyła :fuckyeah
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($11.29)
BB ($10.85)
UTG ($10)
UTG+1 ($2.75)
Hero ($21.92)
BTN ($10.18)
Dealt to Hero A♠ A♥
fold, fold, Hero raises to $0.40, BTN calls $0.40, SB calls $0.35, fold
FLOP ($1.30) 4♣ J♥ 9♣
SB bets $1.24, Hero raises to $4.50, BTN folds, SB raises to $10.89 (AI), Hero calls $6.39
TURN ($23.08) 4♣ J♥ 9♣ T♦
RIVER ($23.08) 4♣ J♥ 9♣ T♦ 7♦
Spoiler

Gracie tak samo ?