Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Challenge 100BI

154 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
10.4 K Wyświetlenia
erefkey

Kto pierwszy osiągnie 100BI na swój limit ?

Zasady

• Darmowa rejestracja, darmowa motywacja
  • Upload wykresu w spoilerze, w bb, w tym wątku codziennie lub w miarę możliwości
  • Sumienność i konsekwencja we wrzucaniu wykresów, jak ktoś zamierza wrzucić raz wykres i na tym skończyć challenge to niech się w ogóle nie zapisuję
  • Kto pierwszy, ten najlepszy :pokerface:
  • Jeśli nikt się zapisze prócz mnie, to wyznaczam sobie deadline na ilość rąk w miesiącu i kontynuuję challenge
  • Start 25.05 o 00:00

Odpowiedz
Cytat
153 odpowiedzi
erefkey Autor wątku
erefkey

erefkey NL10 SH

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988

gl & hf

a duzo ci jeszcze zostalo gry na nl10 zeby na 25 przejsc?

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey

mam sobą dwukrotne shoty na NL25 z ujemnym rezultatem, co jest wynikiem mojej złej gry, braku skilla i na tym chciałbym się skupić najbardziej, więc odpowiadając na Twoje pytanie tak, dużo, ale jak założysz za jakiś czas znów challenge to chętnie wpadnę :nh

Odpowiedz
Cytat
czerstwyjan

Ja się zastanawiam mocno nad startem w drugim chalangu z rzędu. Sesja magisterka takie tam, chwilowo mnie nie dopisujcie bo chce być dobrym uczestnikiem, który będzie grzecznie brał udział!

Odpowiedz
Cytat
AmorPL

Jak już pisałem wcześniej, ja byłbym zainteresowany tymże challengem. Dopiszcie mnie na listę. Gram na NL2.

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey

dobsz

Odpowiedz
Cytat
owiec0001

Ja jestem chętny, NL10 SH. Może lepiej do wykresów założyć nowy wątek, tak jak w większości challengów.

Odpowiedz
Cytat
SkowroN18

Chetny :)
NL10 SH SkowroN18

Odpowiedz
Cytat
skorek122

to ja też poproszę, miksuje aktualnie stoły 5 i 10 - skorek122.

Odpowiedz
Cytat
Pietrenko

PLO też może być?

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey

PLO różni się trochę od SH,FR między innymi wariancją, jak dostaniesz upa to możesz w parę dni wygrać challenge, więc snobistycznie mówię nie :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey

założyłem temat, kropkować na wykresy

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988

Napisane przez erefkey
mam sobą dwukrotne shoty na NL25 z ujemnym rezultatem, co jest wynikiem mojej złej gry, braku skilla i na tym chciałbym się skupić najbardziej, więc odpowiadając na Twoje pytanie tak, dużo, ale jak założysz za jakiś czas znów challenge to chętnie wpadnę :nh

wiec czuj sie zaproszony :fdrink - tylko szybko musisz rozbic bank w tym w tym challengu bo tam chlopaki juz sa na ukonczeniu :D

pod 8000bb podchodza i pewnie od razu drugi zaloze (albo dwa rownolegle :f_cool: )

edit:
kufa, kopacze kalczuku :facepalm: :D
z kalczuku nie wyzyjesz a z nl10 bez problemu i bedzie ci lepiej niz w biedronce na kasie :f_love:

Odpowiedz
Cytat
skorek122

Napisane przez erefkey
PLO różni się trochę od SH,FR między innymi wariancją, jak dostaniesz upa to możesz w parę dni wygrać challenge, więc snobistycznie mówię nie :pokerface:

Nie bądźmy tacy spięci, ostatnio też były możliwe gry PLO i nikt nie dostał upa. Zresztą na PLO mikro chyba niewiele osób otwiera 6+ stołów więc value jest sporo mniejsze i summa summarum wychodzi podobnie.

Zresztą nie zakładamy się o kasę tylko wzajemnie motywujemy.

ps. gram PLO :fdrink

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey

Lud przemówił :nh

pietrenko to dopisać Cie ?

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Ja tesz wezme udzial gram nl5 a jak trafie collera to tesz nl 10 Zapisz mnie prosze

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey

dobsze

Odpowiedz
Cytat
czerstwyjan

erefkey wpisuj mienia!

Kopacz kałczuku numer obozowy 0012 SH NL2 + możliwością i chęcią wyżej!

Odpowiedz
Cytat
thefoe

wchodzę w to, potrzebuje motywacji, bede grał NL2 FR zoom. Mam nikłe doswiadczenie w NL Cash, żadnego w zoom i mam małego rolla, wiec moze być okrutnie. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat